Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Selenietlamp 40/45cm

Beoordelingen Selenietlamp 40/45cm


Terug

Uitstekend
Romy Jaspers - Etten-Leur - 3-7-2021

Super snelle en goede levering! De lamp is ook super mooi, zeker aan te raden om hier te bestellen.

Uitstekend
Esther Van Oosterom - Woerdense Verlaat - 11-5-2021

Mooie zware lamp

Prachtige uitstraling vooral als hij brand bijzonder mooie.
Peter Koenen - Cuijk - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Lenie Bovenschen Straver - Giessen - 15-4-2021

Heel mooie lamp zeker als hij brand.
Ben er heel blij mee.

Uitstekend
Arnoud Colenbrander - Enschede - 20-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Connie Van Schoor - Oostakker - 10-3-2021

De seleniettoren is zoals verwacht echt prachtig de groote is zoals vermeld en heel mooi als de lamp brand GEWELDIG PRODUCT dank u

Mooie lamp
Rebecca Cabau - Amsterdam - 6-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige lamp
Ysolda Roeters - Amsterdam - 11-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Alyssia Boersma - Zutphen - 10-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Paul De groef - Oud-turnhout - 3-12-2020

Prachtige vorm en zeer decoratief

Seleniet lamp
Bianca Harman - Alkmaar - 19-11-2020

Mijn moeder kreeg de seleniet lamp kado, ze is er erg blij mee een sieraad voor in huis✨

Zeer mooie lamp
Thea de Koning - Assen - 17-11-2020

Dank voor de vlugge en goede levering

Selenietlamp
T Bruinenberg - Dronten - 13-11-2020

Woensdag 11 november ontvangen.
Speciaal ledlampje aangeschaft van 1,2 watt, zuinig in verbruik en wordt niet warm.
Mooie vormen van de selenietsteen, waardoor het licht mooi uitstraalt.
Dik tevreden en geniet elk moment van de dag, tot aan het slapen.
Mijn omgeving aangestuurd om deze Selenietlamp te bestellen bij jullie webshop...
Een warme groet Tineke

Hele mooie lamp
Mandy - - 22-10-2020

Hele mooie Seleniet lamp. Ben er erg blij mee en staat sinds ontvangst iedere avond aan. Geeft gezellig sfeerlicht.

Uitstekend
Karina Ras - Urk - 1-9-2020

Goed product

Hele mooie lamp
Jonna Vogt - Emmen - 20-7-2020

Super blij met deze lamp! Echt de goedkoopste die ik kon vinden voor deze grootte en hij geeft mooi licht :)

prachtig
Serdar Bahadin - Wageningen - 5-7-2020

Mooie dan het plaatje online. Zeer tevreden!

Uitstekend
Claudia Haagen - Winterswijk - 24-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Laura Van den Broeck - Dendermonde - 8-4-2020

Een mooie toevoeging aan het interieur! Wij gebruiken het als nachtlampje: gezellig warm licht, voldoende om te lezen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen