Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Selenietlamp 40/45cm

Beoordelingen Selenietlamp 40/45cm


Terug

Mooie lamp
Fabian Van Rijn - Amstelveen - 1-3-2022

Prachtige lamp

Mooie lamp
Jan-Willem - Winsum - 4-2-2022

Geeft gezellig licht

Fantastisch!
Alfons Timmerman - 's-Gravenhage - 1-2-2022

Onlangs een selenietlamp besteld.
De lamp was de volgende dag al bezorgd super snelle service dus! (Waarvoor mijn dank).
Pakket geopend alles zat keurig verpakt en de lamp is echt prachtig.
Ik heb deze lamp cadeau gegeven de ontvangsten hiervan was er gelukkig ook heel erg blij mee.

Boeddhashop hartstikke bedankt voor jullie snelle en keurige service!
Ik ga hier in de toekomst zeker opnieuw bestellen.

Met vriendelijke groet,

Alfons Timmerman

Uitstekend
Yolande Gilissen - Brecht - 16-1-2022

Supermooi

Prachtig
Barbara Borsos - Andijk - 5-12-2021

Heel mooi, bijzonder vorm, net de Empire state building. Er zat ook een lampje in. Kon gelijk aan, en het is echt heel mooi.

Uitstekend
D. van Aelst - Westerland - 3-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helemaal blij!
Wilma Van den Berk - Ottersum - 2-12-2021

We hebben de Selenietenlamp goed verpakt en in prima staat ontvangen.. En hij staat prachtig kan ik je zeggen! Mijn man heeft de lamp kado gekregen voor zijn verjaardag en is er helemaal blij mee.
Dank je wel voor de goede zorgen!

Uitstekend
Trientsje De Wagt - Makkinga - 8-11-2021

Lamp is echt heel mooi en werd goed ingepakt afgeleverd

Echt top!
Roxanne Latupella - Amsterdam - 7-10-2021

Prachtige grote lamp en super snel in huis. Met zorg verpakt ook! Zou hier zeker nog eens kopen.

Uitstekend
Romy Jaspers - Etten-Leur - 3-7-2021

Super snelle en goede levering! De lamp is ook super mooi, zeker aan te raden om hier te bestellen.

Uitstekend
Esther Van Oosterom - Woerdense Verlaat - 11-5-2021

Mooie zware lamp

Prachtige uitstraling vooral als hij brand bijzonder mooie.
Peter Koenen - Cuijk - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Lenie Bovenschen Straver - Giessen - 15-4-2021

Heel mooie lamp zeker als hij brand.
Ben er heel blij mee.

Uitstekend
Arnoud Colenbrander - Enschede - 20-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Connie Van Schoor - Oostakker - 10-3-2021

De seleniettoren is zoals verwacht echt prachtig de groote is zoals vermeld en heel mooi als de lamp brand GEWELDIG PRODUCT dank u

Mooie lamp
Rebecca Cabau - Amsterdam - 6-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige lamp
Ysolda Roeters - Amsterdam - 11-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Alyssia Boersma - Zutphen - 10-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Paul De groef - Oud-turnhout - 3-12-2020

Prachtige vorm en zeer decoratief

Seleniet lamp
Bianca Harman - Alkmaar - 19-11-2020

Mijn moeder kreeg de seleniet lamp kado, ze is er erg blij mee een sieraad voor in huis✨

Zeer mooie lamp
Thea de Koning - Assen - 17-11-2020

Dank voor de vlugge en goede levering

Selenietlamp
T Bruinenberg - Dronten - 13-11-2020

Woensdag 11 november ontvangen.
Speciaal ledlampje aangeschaft van 1,2 watt, zuinig in verbruik en wordt niet warm.
Mooie vormen van de selenietsteen, waardoor het licht mooi uitstraalt.
Dik tevreden en geniet elk moment van de dag, tot aan het slapen.
Mijn omgeving aangestuurd om deze Selenietlamp te bestellen bij jullie webshop...
Een warme groet Tineke

Hele mooie lamp
Mandy - - 22-10-2020

Hele mooie Seleniet lamp. Ben er erg blij mee en staat sinds ontvangst iedere avond aan. Geeft gezellig sfeerlicht.

Uitstekend
Karina Ras - Urk - 1-9-2020

Goed product

Hele mooie lamp
Jonna Vogt - Emmen - 20-7-2020

Super blij met deze lamp! Echt de goedkoopste die ik kon vinden voor deze grootte en hij geeft mooi licht :)

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen