Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddha met lotusschaal grijs

Beoordelingen Boeddha met lotusschaal grijs


Terug

Mooi gedetailleerd boeddhabeeld met lotusschaal.
Rudolf - Zoetermeer - 6-6-2021

Ik heb voor mijn vrouw een boeddha met lotusschaal gekocht. Het is een zeer gedetailleerd uitgevoerd exemplaar in een mooie matkleurige betonlook. Voor bescherming van het beeld tegen weersinvloeden heb ik er een bus beschermspray bijgekocht. De spray geeft het beeld een mooie matte look.

mooi en fijn beeld
Ronny Hellemans - Putte - 31-3-2021

mooi en fijn beeld. precies zoals het op jullie website staat

Boeddha met lotus schaal grijs
Greet Ouwerkerk - Leiden - 9-3-2021

Een hele mooie Boeddha

Uitstekend
Ingrid Bollen - Oudsbergen - 7-6-2020

onze boedha heeft en mooi plaatsje gekregen in onze tuin , heel blij mee

Uitstekend
Marcel Ouwerkerk - Leiden - 26-5-2020

Prachtige boeddha en supersnelle bezorging

Prachtig!
Niels Hanssen - Barendrecht - 16-5-2020

Heel erg mooi beeld voor in de tuin! Snelle levering en echt een eyecatcher!

Prachtig
Will Donkers - Volkel - 11-2-2020

Super mooi boeddha beeld

Voldoet aan omschrijving
van Dijk - Waalre - 13-5-2019

Boeddha is heel erg mooi net zoals te zien is op de website. Wij zijn er heel erg blij mee.

Details
Jan Michielsen - Dongen - 5-5-2019

Op de afbeeldingen viel het al op; mooi verfijnde details en de praktijk was precies zo.

Heel mooi beeld
Yvonne Vergeer - Vleuten - 7-12-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

fantastisch
G H Hummelink - Bentelo - 12-5-2018

fantastisch

Uitstekend
H.R. Visser - Rotterdam - 18-2-2018

Hele mooie afwerking - een ware aanwinst in ons interieur. Snelle levering en zorgvuldig verpakt. Ik kan deze webshop en hun assortiment qua kwalitatief mooie artikelen van harte aanbevelen.

super mooie Boeddha
Nicole de Groot - Voorburg - 27-11-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Marcel Smit - Alkmaar - 22-5-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekende webshop
D Kelder - Almere - 30-4-2016

Boeddha met lotusschaal besteld ,snel geleverd en erg mooi.

Was zoals het afgebeeld was op de site, mooi beeldje.
R.J.F Heilmann - Anna Paulowna - 30-4-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Kwaliteit met een smile
R. van den Hoed - Zeewolde - 24-4-2016

Super klantvriendelijk en met een smile is de bestelling afgeleverd. De bestelling is stevig verpakt en onbeschadigd ontvangen. Ik ben super blij met de producten. Voor de volledigheid ik heb de bestelling afgehaald. Er was veel flexibiliteit om een tijd en dag af te spreken.
Ik zal zeker een volgende bestelling plaatsen.

tuin boedha
C Teunis - Heerhugowaard - 11-4-2016

Zeer tevreden
Goed verpakt en snel bezorgd.
het beeld zelf vind ik ook erg mooi !!!!

zeer goed
R MULDER - Spijkenisse - 9-4-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

voldoet aan verwachting
K.w. van Deursen - Rozenburg - 23-3-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
V Clavan - 's-Gravenhage - 4-2-2016

prachtig echte aanrader

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen