Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Chinese Boeddha hanger jade

Beoordelingen Chinese Boeddha hanger jade


Terug

Ketting
Rosa Van der Veen - Zuidlaren - 7-2-2020

Leuke jade hanger

Uitstekend
Kayley V.d Jagt - Zoetermeer - 4-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Nicole Schreppers - Maastricht - 1-7-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ziet er goed uit
Hans van Helden - Hoogvliet Rotterdam - 4-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super
Gerda de Vries-Berends - Harlingen - 1-6-2018

Heel erg naar de zin. Dankjewel

Een hele mooie ketting
Bas van Duyn - Katwijk - 29-5-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Marleen op de Laak - Venlo - 30-1-2018

leuke hanger voor die prijs

Uitstekend
Stephen Vanderhaeghen - Brakel - 31-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie ketting
Diana Reijn - Heemskerk - 24-2-2017

Mooie ketting, Boeddha had is mooier afgewerkt kunnen zijn maar is niet storend. Twijfel aan de jade kwaliteit. Maar verder voor die prijs helemaal OK.

Perfect
Bas van Duyn - Katwijk aan de rijn - 3-10-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heel erg tevreden
S.R.R. Algoe - Den Haag - 27-10-2015

Heel mooi, en leuk als cadeau.

Vast ritueel gaat overal mee heen.
J Koopmans - Rotterdam- Hoogvliet - 2-9-2015

Mijn eega is er helemaal gek op geworden, elke dag draagt ze het en pronkt er mee overal waar we komen. Mooi product.

mooi
B.g van Gasteren - RIJNSBURG - 25-7-2015

ik heb deze ketting besteld, en ik ben er zo blij mee, het is werkelijk een prachtige ketting

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen