Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Clayfibre sokkel M donker

Beoordelingen Clayfibre sokkel M donker


Terug

Een mooie sokkel
Nelie Regeer - Leiderdorp - 25-3-2022

En een goede service

Mooie sokkel
Petra - Purmerend - 27-1-2022

Mooie sokkel voor mijn boedhhabeeld.

Erg blij mee
Rob van Iddekinge - Amersfoort - 20-1-2022

Sokkel voldoet hrlemaal aan de verwachting en wijkt niet af van de afbeelding op de website

Mooi
N Regeer - Leiderdorp - 11-7-2021

Ben er blij mee

Sokkel
Jeaninne Helsen - Geel - 19-6-2021

Mooi goed afgewerkte sokkel

Sokkel past precies bij beeld
Leon Flipse - Goes - 4-1-2021

De sokkel past qua formaat en materiaal(kleur) prima bij het Boeddhabeeld. Mooie afwerking.

Uitstekend
Monique Van Donnick - Zaventem - 17-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie fibreclay sokkel die uitstekend verpakt was
Rob - Veldhoven - 14-10-2020

Ben erg tevreden over de ontvangen sokkel, mijn Boeddha beeld staat prachtig hierop.
Ook de verpakking was zodanig dat alles geheel onbeschadigd uit de doos kwam.

Sokkel
Risaldy Leihitu - 's-Gravenhage - 30-6-2020

Mooie sokkel van goede kwaliteit

Uitstekend
Eddy Maelbrancke - Lochristi - 16-5-2020

Zeer mooie items en behoorlijk snel geleverd in deze tijden . Prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Zeer mooie sokkel
Frank Van Gils - Grobbendonk - 20-4-2020

Prachtige sokkel die zeer goed verpakt werd toegestuurd

Uitstekend
Francois Van Bever - Dendermonde - 13-4-2020

Onze eerder aangekochte Ganesha heeft nu een mooie sokkel. Top service.
Een aanrader.

Uitstekend
G. Idema - Dordrecht - 18-11-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
JEAN DINET - LENNIK - 20-7-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Kleur en maat
Jan Michielsen - Dongen - 5-5-2019

Even getwijfeld of we de sokkel in dezelfde kleur als het beeld zouden nemen. Uiteindelijk besloten om de sokkel donkerder dan het beeld te kiezen. Geen spijt van, prachtige combinatie.
Heel klein nadeeltje; sokkel had net ietsje breder mogen zijn bij het beeld wat wij uitgekozen hebben (maatje groter dus).

Uitstekend
Susan Joosten - Oirlo - 1-10-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
M.G. Blokziel - Almere - 4-9-2018

Mooie zuil op de juiste hoogte en in harmonie met het beeld.

Uitstekend
Danielle Jansen - Opheusden - 9-8-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boedhha sokkel
Danny Antonissen - Turnhout - 17-4-2018

Past uitstekend bij donker Boedhha beeld .
Perfecte uitstraling voor in de tuin .
Kan ook tegen een renbui of een windje .

Top!
Anoniem - Krommenie - 20-3-2018

Mooie beelden, snelle levering en netjes op de hoogte gehouden van de status.

Top
Marco Cornelisse - Almere - 13-2-2018

Top

prachtig!!!
PAUL DE GROEF - OUD-TURNHOUT - 27-8-2017

Geeft een meerwaarde aan ons terras!

Tevredrn
Ria Mathijssen - Sluiskil - 24-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

mooie spullen
Michael Kruithof - Wormer - 22-6-2017

Sokkel ziet er keurig uit en wij zijn zeer tevreden over de levering. Enige minpuntje vind ik de prijs. Hij is redelijk duur

Mooi sokkel
Paulette Claesssens - Lanaken - 3-6-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen