Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Hanger Yogiman

Beoordelingen Hanger Yogiman


Terug

Goed
Mady Van Keer - Keerbergen - 26-8-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige hanger
Leonie van der Veen - Hurdegaryp - 4-5-2020

Heel erg blij mee!

Mooi afgewerkt hangertje
Winnie W.E. Oertel - Delft - 29-8-2019

Erg blij mee, leuke prijs, Mooi symbool mooie filosofie, alleen het koortje is wat kort, maar heb toch een kettinkje gekocht.

Uitstekend
Ben Bontrop - Zeist BK - 1-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Angelique Sanders - Duiven - 24-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

boven verwachting
M. Kiers - Enschede - 26-10-2018

Ik heb bij jullie Yogiman hanger besteld, ziet er zeer mooi uit en draag met trotst. Mis alleen de lengte van de ketting zelf heb inmiddels een ander koortje bevestigd zodat ik hem ook onder mij T-shirt/trui kan dragen zodat die niet altijd zichtbaar gedragen hoef te worden.
Aanrader.

Uitstekend
Pascalle Petit - Berlicum - 14-7-2018

Zwaar, mooie vorm.

Snel en goed
Meike Honders - Boekel - 22-6-2018

Snelle levering en erg goede kwaliteit.
Mooi gedetailleerde en verfijnde yogiman hanger

Super mooi, beter dan gedacht.
Queenie Panis - Heerlen - 4-3-2018

Omdat ik op de houten Yogi verliefd ben geworden, was ik bang dat deze kleine metalen te koud en hard overkomt. Ook is deze niet handgemaakt, wat wel weer steeds een mooie kwaliteit met details opleverd. Ik had voor een vriendin de 5cm houten als kadootje gekocht en omdat ik twijfelde liet ik haar ook de metalen zien. Ze vond hem ook prachtig en heeft hem aan haar handtas gehangen. Zelf moet ik maar weer een nieuwe kopen, hihihi.

Yogiman hanger
Henk Heslinga - Amsterdam - 30-7-2017

Ben erg blij met mijn Yogiman.

yogi
Jan A - Hoboken - 30-6-2017

Zeer mooie, gedetailleerde hanger.
Ik vond het lederen touwtje wat kort dus dat heb ik intussen al vervangen(no problem).

Uitstekend
Peter Koenen - Leiden - 16-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
J Benkers - Volendam - 16-12-2016

leuk

kado is goed overgekomen
Andrea Merle - Alphen aan den Rijn - 10-11-2016

de service bij jullie is fantastisch daarom bestel ik altijd bij jullie! ga zo door dan houdt je tevreden klanten alleen jammer dat de andere jogi's niet leverbaar zijn

Uitstekend
Antoinette van Rijn - Woerden - 8-11-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Peter Defieu - Brielen - 21-10-2016

Touwtje is een keer losgekomen maar eenvoudig terug te zetten.

Wauw!
Martine Bijl - Waalwijk - 15-10-2016

Zo blij met deze ketting!!!

Uitstekend
Christiane Van Caenegem - Oostende - 7-10-2016

Heel mooi ben tevreden, het is speciaal.

Erg apart,nooit eerder als een hanger gevonden
Jolanda van Heteren Smit - Purmerend - 1-8-2016

Erg apart,jammer dat de sluiting gemaakt is door en voor een linkshandig persoon,ik zou graag het oogje links en de sluiting rechts van mij willen hebben,ik ben nl rechtshandig en heb reuma.Ik had misschien beter een witte koord moeten kiezen,omdat naar m'n mening het minder somber uit zou zien

Hanger.
D Kroos - Vlaardingen - 21-5-2016

Ketting erg leuk is naar mijn zin.

yogaman
MTM Veldpaus - Uden - 10-5-2016

Wel een andere touw aan maken

Mooi juweeltje!
Karine Baudewyn - Lovendegem - 29-3-2016

Is al mijn 2de bestelling, dus ben zeer tevreden.

Gaaf
Lpc Heijnen - Beek - 14-3-2016

Gewoon heel mooi

Goed
M Jongmans - Roosendaal - 5-3-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi juweeltje!
Karine Baudewyn - Lovendegem - 21-2-2016

De Yogiman is zeer mooi gemaakt en de details zijn ondanks de kleine afmeting zeer goed zichtbaar.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5545 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Wauw!

  • Prachtige grote lamp en super snel in huis. Met zorg verpakt ook! Zou hier zeker nog eens kopen.

Snelle bezorging, goed verpakt en onbeschadigd aangekomen.

  • Een overzichtelijke website, snelle bezorging aan huis, beeldje was goed verpakt en is onbeschadigd aangekomen. Ik ben helemaal tevreden, 5 sterren!

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen