Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Happy Boeddha Hotei grijs clayfibre

Beoordelingen Happy Boeddha Hotei grijs clayfibre


Terug

Onze lachende boeddha!
E Koning - Baarn - 25-10-2021

Wij zochten en lachende boedha. Bij de boeddhashop gevonden. Vrijdag rond 18.00 besteld en de volgende dag al in huis!! Perfect verpakt en perfecte service! Bedankt!!

Super mooi
Gerry Broers - Tilburg - 18-9-2021

Ben er zo blij mee staat erg leuk in de tuin

Happy Boeddha
Marc - Boxtel - 5-5-2020

Beeld is precies zoals de foto, hele mooie Boeddha, formaat is precies goed.
Heel tevreden met deze aankoop.

Zeer mooi
Ed van der Bijl - Wormerveer - 14-1-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Bas Haneveer - Veldhoven - 12-11-2018

Voldoet aan alle verwachtingen, erg leuk geschenk!

Uitstekend
Sz Remak - Zaandam - 14-9-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy Buddha
Jim Schoneveld - Almere - 24-8-2018

Besteld en volgende dag al in huis. Mooi beeldje als kado voor m'n vriend z'n nieuwe tuin!

Happy Boeddha
Petra Bergsma - Veendam - 6-6-2018

Besteld en snel in huis. Kwaliteit goed!

perfect
Riley van Drongelen - Almere - 15-5-2017

mooi beeldje, de kwaliteit is goed en voor de situatie waar hij staat de perfecte hoogte

Uitstekend
Jim Leidelmeijer - Hoogkarspel - 19-4-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Marian van Eijk - Helmond - 4-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Mph Prevos - Geleen - 6-7-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy!
K. - Zuid-Holland - 25-5-2016

Ik heb 3 geweldige buddha tuinbeelden van clayfibre ontvangen. Ben er zo happy mee!
Bedankt!

mooi beeltje
Th Peters - Gennep - 10-5-2016

zeer goed en de bestelling was mooi op tijd

Hartstikke schattige lieve blije boeddha
Claudia - Aalden - 1-5-2016

Precies zoals op de afbeelding, deze boeddha cadeau gegeven. De ontvanger was enorm blij met dit prachtige beeld.

Uitstekend
M van der Burg - Vorden - 12-3-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Leuk
A Klootwijk - Papendrecht - 19-2-2016

Hij is erg leuk

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen