Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Happy Boeddha zwart/zilver

Beoordelingen Happy Boeddha zwart/zilver


Terug

Geluk
Jozef E.G. Pauwels - Haasdonk - 22-2-2022

De krijger was blij met haar mooi geschenk

Buddha
Anita Kieboom - Oosterhout - 29-12-2021

Super mooi kado

Uitstekend
Ineke Dekker - Hollandscheveld - 22-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha heel mooi
Claudia Legrand - Poperinge - 13-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Hele goede levering
Marja Theunissen - Etten - 30-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie Boeddha
R Kempers - Almere - 31-10-2021

Ziet er gedetailleerd uit en mooi van kleur

Uitstekend
Ramona Glerum - Buchten - 18-10-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi beeld
Natasja Descendre - Schiedam - 8-10-2021

Voldoet precies aan de verwachtingen die ik had

Uitstekend
Elly Fransen-meester - Venray - 4-10-2021

Goede bezorging. Product top.

Happy Boeddha
Floor Terstegge - 's-Gravenhage - 1-10-2021

Mooie Boeddha om cadeau te geven!

Uitstekend
Chris Wolff - Cuijk - 20-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Fiona Te Kempel - Winterswijk - 7-6-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boedha
Dina Lambert - Mol - 26-5-2021

Mooi goede kwaliteit

Uitstekend
Ria Hiele - Spijkenisse - 27-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
M Leurs - Born - 19-12-2020

Hele mooie boeddha

Happy, happy, happy !!
Tineke Van de Louw - Vught - 19-12-2020

De kleur is eigenlijk d.bruin/zilver en het donker bruine is gemixt. Heb daar van jullie als antwoord op gekregen: Deze happy boeddha wordt met de hand geschilderd.

De betekenis waar de donker bruine/zilveren Happy Boeddha voor "staat" vind ik práchtig , dat het met de hand geschilderd wordt geeft er voor mij een extra pluspuntje aan ;-)

Uitstekend
Liesbeth Geeven - Helmond - 17-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Ivo De Backer - Merksem - 15-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zo leuk
Linda Florack - Oosterhout - 21-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy boedha
R Brandenburg - Barendrecht - 13-10-2020

Mooi en degelijk beeldje. Volkomen volgens specificaties.

Uitstekend
Esther Bervoets - Zoetermeer - 7-10-2020

Erg fraai beeld! En snelle bezorging

zeer tevreden !
Moni Lambrechts - Herentals - 3-10-2020

snelle levering , uitstekend verpakt en de boeddha is helemaal zoals op de foto !

Uitstekend
Manouk Olofsen - Bergschenhoek - 8-7-2020

Snelle levering, producten blijken precies zoals vermeld op de site.

Perfect
Corrie van den Broek - Gemert - 26-6-2020

De beschrijving klopt perfect met de geleverde boeddha

Mooi en goed verpakt
Vincent Van der Vlies - Arnhem - 26-3-2020

Echt mooi

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen