Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Happy Boeddha zwart/zilver L

Beoordelingen Happy Boeddha zwart/zilver L


Terug

Blij
Janet Spier - Dordrecht - 5-2-2023

Blij met deze mooie Happy Boedha.

Goed
John S Koosman - Houten - 19-12-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Mireille Heinst - Haaksbergen - 14-11-2022

Prachtig beeld

Uitstekend
Ad Jaegers - Brunssum - 18-5-2022

snel geleverd en mooie boeddha

mooi
Tinie van Genne - Almere - 2-5-2021

heel mooi

Uitstekend
Wendy Van der schans - Drachten - 24-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie boeddha
Edwin Boom - Rotterdam - 1-4-2021

Goede kwaliteit. Mooie boeddha

Boeddha
Gerda Geurts - Belfeld - 17-3-2021

Prachtige Boeddha gekocht en ontvangen
Goede en snelle levering
Meer dan tevreden

Chin. Boedha
Erwin de Winter - Hoofddorp - 3-1-2021

t.b.v. verjaardag een Chinese Boedha besteld.
Beeld bleek nog mooier dan op het plaatje.
En werd ook door jarige enthousiast ontvangen

zoals verwacht
Eric Stassen - Lanaken - 30-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geweldig
Jolanda Loche - Landgraaf - 21-11-2020

Zijn super blij stond al lang op onze wenslijst

Uitstekend
Mirelle Monsuur - Badhoevedorp - 22-10-2020

erg blij met mijn happy boedha

Geheel naar verwachting
Paula Brouwer - Nieuwegein - 16-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ziet er uit zoals op het plaatje
Linda Van der Zande - Heerenveen - 21-1-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Beautiful
Rob Bek - Almere - 19-3-2019

Very nice ty

Uitstekend
Wil Oortwijn - Oldenzaal - 4-2-2019

Heel leuke boeddha, de jarige was er erg blij mee

aanwinst
Christina Pegtel-de Vries - Amerongen - 14-10-2018

Enige nadeel dat deze nog niet een maatje groter is maar het is een superboeddha! Leuk en mooi afgewerkte boeddha

Mooi
Eva Van Suijlekom - Kudelstaart - 12-8-2018

Mooi beeld en snelle en nette levering!

Goed
Dulcie Zinhagel - Rotterdam - 14-10-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
YVONNE SLYNGARD - Amsterdam - 25-3-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
C v Meenen - Rotterdam - 22-1-2017

Worden hier helemaal blij van.

Uitstekend
EWGJ HOUBRAKEN - Eersel - 10-6-2016

Deze boeddha heb ik mezelf cadeau gedaan. Het is door de westerse verzonnen dat het niet mag.Ik had een goed gevoel bij deze om hem te kopen. Hij is vrolijk en een sieraad voor je kamer.

Mooie boeddha
Mark Olie - Assendelft - 20-8-2015

Erg snelle levering goede webwinkel! Zeker een aanrader!

blij mee
Mchm Prinsen - Ulicoten - 25-7-2015

was een superleuk kadootje!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen