Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 12 tot 18 kg - Haliet

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 12 tot 18 kg - Haliet


Terug

Uitstekend
Kim Schopman - Oldenzaal - 3-7-2020

Erg blij met de bestelde producten, de lampen zijn heel mooi! Snelle levering en goede prijs kwaliteit. Top.Dank je!

Prachtig
Franca Claassen - Odiliapeel - 23-6-2020

Wat een prachtige lamp!
Een aanwinst voor de kamer, straalt zo'n rust uit. Ik kom zeker nog een keer terug !!!

Zo mooi! En zo een fijn licht
Jasper de Bakker - Haarlem - 23-6-2020

Gekocht voor mijn vader en die is helemaal in zijn knollentuin...ontzettend mooi stuk himalaya zout... Ik was zelf ook erg onder de indruk

Zeer mooi product!
Patrick Cremers - Eindhoven - 22-6-2020

Binnen 24 uur geleverd en vooraf nauwkeurig het tijdstip gemeld. Mooi, goed en zorgvuldig verpakt met opschrift 'breekbaar'.

Mooie lamp
Wesley Van Doren - Utrecht - 20-6-2020

Erg mooie lamp waar erg mooi warm licht vanaf komt.
Ik heb zelf het lampje vervangen voor iets zwaardere variant, omdat de lamp niet echt warm werd door de grootte ervan. Makkelijk te wisselen trouwens!

Prachtige lamp
Sonja - Eindhoven - 2-6-2020

Mooie zware lamp, mooie vorm, mooi licht, niet te fel en ook niet te donker. Zeer tevreden.

Mooi lamp
Hetty - Steenwijk - 20-5-2020

Het is een heel mooie grote lamp met een prachtige kleur.

Uitstekend
Alexander Koek - Amstelveen - 28-4-2020

Goed product, snel geleverd. Zeer mooi.

Prachtig
C Groothuis - Bergharen - 13-2-2020

Mooi licht, goede kwaliteit.
Topper.

Grote zoutlamp
Stefan Blaauwgeers - Winsum - 4-2-2020

Deze lamp zuivert de lucht in een wat grotere kamp. Het heeft een mooi natuurlijke vorm en verspreid een aangenaam, donkeroranje licht. Aanrader.

Himalaya Zoutlamp perfecte staat ontvangen
Kevin - Zuid-Holland - 31-1-2020

Lamp komt volledig overeen met de wensen.

Top lamp
Elviera Vis - Purmerend - 21-1-2020

Goede stevige kwaliteit zowel lamp als onderstel. Mooi zachte kleur licht en geleverd met lampje.

Himalaya Zoutlamp
M. Zijlstra - Vlaardingen - 27-12-2019

Mooie lamp dochter erg blij mee

Zoutlamp
M.W. Veenendaal - Rhenen - 21-12-2019

Zeer mooi uitgevoerd en een mooie maat

Schitterende lamp!
Erik Terlouw - Capelle aan den IJssel - 3-12-2019

Prachtige lamp. Snelle levering en geweldig verpakt!
Top!!

Uitstekend
Erwin Kuppens - Lummen - 8-11-2019

Perfect

Uitstekend
Petra Bikker - Amstelveen - 29-10-2019

Heel goede kwaliteit

Wow
Frank de Wert - Noordwijk - 25-10-2019

Soms heeft een lamp de wow-factor zoals ik hem zou noemen.. ik was erg onder de indruk van de lamp, en nog steeds ben ik onder de indruk van dit stuk natuur in huis.
Ik geniet er elke dag van. Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen als U van kwaliteit houdt. Goed verpakt, mooie vorm, snelle levering. Je weet niet wat je krijgt maar bij het uitpakken werden mijn verwachtingen overtroffen. Het formaat, de vorm en de kleur zijn echt fantastisch.

Geweldig!
Dini ter Maat - Deventer - 18-8-2019

Ik ben heel erg blij met de lamp. Was altijd al een wens. Ik heb hem nu na mijn verjaardag kunnen kopen. Gezellig en mooi licht.

Uitstekend
Kurt Voorspoels - Nijlen - 20-7-2019

Mooie producten en degelijke kwaliteit

Erg Mooie lamp.
Jolanda Verheul - Utrecht - 15-6-2019

Erg mooie lamp en hij geeft romantisch licht.

zoutlamp
Esther - - 27-5-2019

Alle 3 de zoutlampen hebben een mooi plekje gekregen. Vooral de grote is een eyecatcher in de woonkamer.
Leuke site, waar nog veel te vinden is.

Super mooi!
Roos van der Horst - Boxtel - 6-5-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Hier ben ik dan!
Tom Van de Maele - Aalst - 24-4-2019

Zet me samen met men soortgenoten in uw woonkamer en je zal zien; positieve attitudes komen jouw richting uit!

Mooie zoutsteenlamp
JJ Ummels - Maastricht - 18-3-2019

Heb deze in goede orde ontvangen. De zoutsteenlamp was mooie verschijning in onze woonkamer. 's avonds mooi warm licht. Overdag een mooie aanzicht. De zoutsteen theelichten waren een mooie verschijning 's avonds en overdag. Voor deze set een echte aanrader. Voor degene die zo iets willen aanschaffen zeker bij Boeddhashop doen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4007 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Zoutlamp

  • Een fijne lamp....en goede service....

Gewoon goed

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen