Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 12 tot 18 kg - Haliet

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 12 tot 18 kg - Haliet


Terug

Snelle levering
Bram - Haarlem - 11-3-2022

Goed verpakt.

Super tevreden!
Ingrid Leclaire - Heerlen - 26-2-2022

Hele mooie grote zoutlamp!zeer sfeervol voor een goeie prijs! en hele snelle levering!super!

tevreden klant
Jeanine Boumans-Deuss - Dilsen-stokkem - 15-2-2022

mooie lamp

Super
Hilda Lankamp - Amsterdam - 8-2-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

gewoon mooi
JT Garst-Boven - OOSTWOLD GEM OLDAMBT - 7-2-2022

mooi en snel ontvangen

Prachtige zoutlamp
Winny Mac-Lean - Etten-Leur - 7-2-2022

Prachtige zoutlamp waar je de lagen nog goed in terug kon zien. Fijn ook , dat er al in lampje in zat.

Mooi!
Julia Orie - Groesbeek - 24-1-2022

Prachtige Himalaya zoutlamp gekocht, groot, robuust, het geeft een speciale en spirituele gloed af. Erg blij met deze aankoop.

Uitstekend
Lineke De Niet - Dronten - 20-1-2022

Prachtige lamp!

Prima
Febe Meganck - Gentbrugge - 4-1-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super mooi
Michel - - 3-1-2022

Een mooie toevoeging aan het interieur. Het is zelfs nog mooier dan op de afbeeldingen van de website. Kwalitatief goed en de lamp is zwaar.. Het geeft een heel mooi warm en sereen licht! Twijfel je, niet doen, gewoon doen!

Prachtig
Maria - Arendonk - 30-12-2021

Een aanwinst voor mijn interieur.

Uitstekend
Zdenka Husníková - Tilburg - 22-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super
Elly Steenbruggen - Poortugaal - 14-12-2021

Mooie zoutsteen goed verpakt, het is zo als het op de site is aangeven.

Mooie grote zoutlamp
S Gremmen - Oss - 5-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Woonkamer
Remko Huijzer - Bleiswijk - 9-9-2021

Groot en robust. Aanwinst in het interieur . Mooi licht en rustgevend.

Heel erg mooi!
Wido - Bosschenhoofd - 5-8-2021

Hele mooie zoutsteen, mooie vorm, tekening en kleur. Goed omschreven op de website.

Uitstekend
Kim Trimbach - Loon op Zand - 13-7-2021

Super mooie lampen!

Sfeervol!
Marissa Pronk - Heerhugowaard - 13-7-2021

Heel blij mee , alle verwachting overtroffen!
Snelle levering, ik ga vast meer bestellen op deze site.

Uitstekend
Paul Roelen - Kaatsheuvel - 13-7-2021

Zeer mooie grote zoutlamp. Geeft echt een warm licht. Goed ingepakt en snel geleverd. Schoonzus zag deze en heeft er zelf nu ook 1 gekocht.

Uitstekend
P. Van der Weerden - Horst - 13-6-2021

Erg tevreden over mijn bestelde zoutlampen en de snelle en prettige service.

Super
Marloes Siemes - Arcen - 8-6-2021

Mooie eyecatcher in de woonkamer

Zoutlamp
Soezanthy Tjahjaningtias - 's-Gravenhage - 4-6-2021

Heel erg mooi

Uitstekend
T. Beijer - Hasselt - 29-5-2021

Zeer mooie zoutlamp. Dik tevreden!

Zoutkristal
Karla Van Camp - Tienen - 4-5-2021

Zeer warm en mooi

Prachtige zoutlamp en uitstekende service
BRENDA VAN DEN DOOREN - SALUDECIO - 25-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen