Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 4 tot 6 kg - Haliet

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 4 tot 6 kg - Haliet


Terug

Himalaya zoutlamp
Anita Fieten - Hoogeveen - 30-6-2021

Zeer tevreden over

Prachtige lamp
Annemiek VD Meer - - 30-6-2021

Snelle levering, prachtige lamp. Blij mee!

De lamp verspreid mooie warme gloed
Astrid Verberk - Goes - 25-6-2021

Aanwinst voor interieur.

Prachtig
Renske - Hallum - 9-6-2021

Mooi zacht licht !

Super
Marloes Siemes - Arcen - 8-6-2021

Mooi licht

Zeer tevreden
Fenna - Bouwmeester - Lukens - Stadskanaal - 3-6-2021

Aanbevelen doen we zeker

Uitstekend
Ilse Pauwels - Sint-niklaas - 29-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
B van der Schoof - Geersdijk - 23-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Sandra Elderman - Groningen - 23-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie lampen met houten voet
Jessica Otto - Amsterdam - 17-5-2021

Wij hebben hier 2 Himalaya zout lampen gekocht.
Ze zijn erg mooi en hebben een houten voet en geven mooi licht.
Ik ben er blij mee.

Heel mooi en fijn!
Pam Van der Heide - Breda - 17-5-2021

Een mooie en hele fijne (warme) lamp! Blij mee!

Mooie grote zoutlampen
Janine Mols - Roosteren - 12-5-2021

Mooie grote zoutlampen van himalaya.
Geven supermooi zacht sfeerlicht.

Grotere zoutlamp
Karen - Breda - 10-5-2021

Prima zoutlamp zoals ik die ook v andere winkels ken. Maatje groter heeft wel meerwaarde.

Mooi formaat en zacht licht
Marlieke Fris - Krimpen aan den IJssel - 8-5-2021

Mooie lamp die goed recht op zn houten voetje staat. Zowel aan als uit is het een genot om naar te kijken!
De lampen komen mooi overeen met de foto’s en komen goed verpakt aan. De prijs kwaliteit verhouding is top! Fijn is ook dat de lampjes er al in gemonteerd zijn. Je kunt de lampen direct gebruiken!

Uitstekend
Debbie - Tegelen - 27-4-2021

De order snel ontvangen, goed ingepakt en de lampen zijn heel mooi! Bedankt

Uitstekend
Naomi Ermen - Barendrecht - 24-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie lamp
Stella Birahy - Ellecom - 24-4-2021

De zoutlamp is mooi groot van vorm en geeft uniek prachtig warm licht. De priis is ook supervoordelig. Het geeft zoveel sfeer waar je blij en rustig van wordt.

Goed
Angela Hanoeman - 's-Gravenhage - 20-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Erg blij mee.
Willie Welink - Kampen - 20-4-2021

Mooie lamp, goede grootte en juist gewicht.

Very good
A.O. Zsohar - Almere - 16-4-2021

I am so happy I ordered from you! I received the most beautiful salt lamp. Thank you so much for your quick delivery and for this beautiful lamp. My practice will use it well :).

Mooi!!
Nancy - - 15-4-2021

Wat een mooie warme kleur!

Mooie zoutlamp
R. Koopman - Zaanstad - 15-4-2021

Het was een cadeau, dus ik heb hem maar kort kunnen testen/aanzetten. Maar de zoutlamp is super mooi en het licht is erg warm. Zeer tevreden.

Lamp
R.s. Greijdanus - Ferwert - 13-4-2021

Mooie lamp

Fijn licht
Aimee Halsema - Assen - 12-4-2021

Wij hebben een zoutkamp gekocht zodat deze in de nacht als 'nachtlampje' gebruikt kan worden bij het voeden van de baby. Het is heel fijn zacht licht, waardoor je door kan slapen als het aan blijft staan. Zeker een aanrader voor ouders met een pasgeboren baby.

Uitstekend
I Faik - Vuren - 10-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen