Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 4 tot 6 kg - Haliet

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 4 tot 6 kg - Haliet


Terug

Unieke Himalaya lamp
Sjaak Jansen - Zoeterwoude - 13-3-2022

Wat geeft dit een mooi en sfeervol licht in de kamer.

Oke
H Rosendahl - Spanbroek - 7-3-2022

Prima product wwarvan al een aantal voordelen beginnen op te vallen na een week in gebruik

Superlamp
Niek Wit - Hellevoetsluis - 18-1-2022

Erg tevreden met deze Lamp, Formaat is top.

Prachtige lamp
Wies Hofman - Kollum - 14-1-2022

Prachtige lamp geeft mooi licht. Volgens mij heeft mijn man, die copd patiënt is, er nu al baat bij.

Super
Ann Thuys - Deurne - 3-1-2022

Mijn dochter is er erg blij mee

Uitstekend
Giel Ruijs - Dronten - 27-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Diana - Stadskanaal - 12-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helemaal goed
Charlotte V. - Zeeland - 6-12-2021

Snelle levering, heel goed ingepakt en de lamp is volledig zoals omschreven. Fijn dat het lampje er al in zit. Ook heel makkelijk te vervangen. Top!

Uitstekend
T Lemstra - Joure - 4-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Voldoet aan verwachting
Jet Vreeken - Lelystad - 26-11-2021

Mooie zoutlamp, voldoet aan verwachting. Snelle levering, goed verpakt.

Een flinke Zoutkamp met sfeerlicht
Paul - Oosterhout - 25-11-2021

Een mooi sfeer lamp, ik ben erg tevreden.

Uitstekend
Denise Schoonwater - 's-Hertogenbosch - 19-10-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige lamp
A Krap - Amsterdam - 6-9-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Himalaya zoutlamp
SS Smulders - Horst - 11-8-2021

Hele mooie lamp, werkt direct.

Uitstekend
Jacqueline van Wieringen - Capelle aan den IJssel - 6-8-2021

Mooie lampen met lampje er al in en snelle levering, de volgende dag. Lampen waren goed verpakt.

Uitstekend
Ed Mol - Ede - 25-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie zoutlamp
Michelle v. M. - Hoogvliet - 24-7-2021

De lamp ziet er mooi uit en geeft heerlijk rustgevend licht. Ideaal voor nachtvoedingen voor de baby.

Himalaya zoutlamp
Anita Fieten - Hoogeveen - 30-6-2021

Zeer tevreden over

Prachtige lamp
Annemiek VD Meer - - 30-6-2021

Snelle levering, prachtige lamp. Blij mee!

De lamp verspreid mooie warme gloed
Astrid Verberk - Goes - 25-6-2021

Aanwinst voor interieur.

Prachtig
Renske - Hallum - 9-6-2021

Mooi zacht licht !

Super
Marloes Siemes - Arcen - 8-6-2021

Mooi licht

Zeer tevreden
Fenna - Bouwmeester - Lukens - Stadskanaal - 3-6-2021

Aanbevelen doen we zeker

Uitstekend
Ilse Pauwels - Sint-niklaas - 29-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
B van der Schoof - Geersdijk - 23-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen