Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 6 tot 10 kg - Haliet

Beoordelingen Himalaya zoutlamp 6 tot 10 kg - Haliet


Terug

Mooie lamp
Claudia Altay - 's-Gravenhage - 16-1-2022

Hele mooie lamp. Het is alleen jammer dat het gratis peertje dat erbij geleverd is het al na 1 dag heeft begeven.

Mooie lamp
Maria - Arendonk - 30-12-2021

Zoals omschreven in de webshop!

Uitstekend
Peter Baaijens - Barendrecht - 17-12-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Rustgevend
GJ Boer - Alphen Aan Den Rijn - 7-12-2021

Hele mooie lamp, mooi van kleur en vorm. Snel geleverd.
Een waardevolle aanvulling in onze woonkamer.
( 2stuks besteld 29-11-2021)

Zoutlamp
Anna De Boer - Urk - 24-11-2021

Mooie lamp prachtige kleur en snelle levering top

Mooi formaat, goede kwaliteit
Geert Beckers - Melick - 21-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige zoutlamp!
Teunis Kroes - Elburg - 20-11-2021

Dit is ondertussen onze 4de! zoutkamp, allemaal juweeltjes!

Warm licht
Nicole Nix - Mook - 10-11-2021

Mooie warme uitstraling. Ben er blij mee.

Zoutlamp
Clara Poel - Annen - 29-9-2021

Een prachtige lamp! We zijn er erg blij mee.

Sfeervolle lamp
Manon Bosman - Vianen - 14-9-2021

Deze lamp geeft echt een sfeervol licht en is van zeer goede kwaliteit

Heel erg mooi!
Wido - Bosschenhoofd - 5-8-2021

Hele mooie zoutsteen, mooie vorm, tekening en kleur. Goed omschreven op de website.

Mooie lampen met houten voet
Jessica Otto - Amsterdam - 17-5-2021

Wij hebben hier 2 Himalaya zout lampen gekocht.
Ze zijn erg mooi en hebben een houten voet en geven mooi licht.
Ik ben er blij mee.

Zoutkristal
Karla Van Camp - Tienen - 4-5-2021

Zeeer mooi

Uitstekend
Ton Vd Linden - Maarn - 25-4-2021

Was een cadeau, ze is er blij mee

Uitstekend
Bart Bicke - Schepdaal - 12-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
P. - Utrecht - 6-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geweldige lamp
Stephanie - Breda - 23-3-2021

Fantastisch mooie zoutlamp! Bij bestelling in de notities een voorkeur voor de tint aangegeven. Precies ontvangen waar ik op gehoopt had. Heel erg blij mee!

Uitstekend
Florika Fraikin - Leiden - 9-3-2021

De zoutlamp is prachtig! Heel blij, ga zeker genieten van mijn nieuwe spullen!

Uitstekend
Annemieck Derwig - Bergen op Zoom - 1-3-2021

Prachtige mooie lamp! Goede kwaliteit en erg gunstig geprijsd!

Uitstekend
Jan Visscher - Volendam - 25-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super
Joke JMT Boon - Maastricht - 9-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Gewoon top
Demelza Martis - 's-Gravenhage - 30-1-2021

Ben er ontzettend blij, het was goed verpakt, gewoon top!

Zoutlamp
Ingrid - Dordrecht - 30-1-2021

Dank voor de prachtige zoutlampen die we van jullie hebben ontvangen.

Aanwinst in de woonkamer.
N Derksen - Doetinchem - 26-1-2021

Een prachtig natuurproduct met wetenschappelijk bewezen werking/reducering van straling.
De warme natuurlijke gloed geeft rust aan ogen en algeheel welbevinden. Heel erg blij mee.
Bij aankomst was het plastic na dagen onderweg iets vochtig geworden (logisch!) daar post NL nogal de tijd had genomen voor bezorging.
Ben enorm blij met de lampen!!

Adembenemend mooi
Sue Breetveld - Rotterdam - 15-1-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen