Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Kind monnik op olifant licht

Beoordelingen Kind monnik op olifant licht


Terug

Super mooi beeld.
I de Groot - Apeldoorn - 22-5-2021

Het beeld was iets donkerder van kleur dan verwacht, maar zeker heel mooi.

Super tevreden
Marjo Bex-Douwsma - Brunssum - 9-3-2021

Hij is zo geweldig en mooi.
Ik kom zeker nog een keer shoppen.

Helemaal top
Tineke Joren - Boxtel - 27-1-2021

Blij mee zo mooi
Bedankt

Uitstekend
Ger-Jan Bottenberg - Uden - 16-12-2020

Wat je ziet is wat je krijgt. In het echt nog mooier

Uitstekend
J Frazer - Ulft - 25-8-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

geen enkele opmerking
Eric Verbeek - Turnhout - 30-7-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Anneke Maatjes - Zuidlaren - 23-6-2020

Product precies zoals omschreven wij zijn er erg blij mee.

Uitstekend
Harald Bracke - Boechout - 19-6-2020

Heel mooi beeld

Mooi beeld
Johnno Broodman - Vierlingsbeek - 20-5-2020

Kwaliteit is prima

Geweldig
EMJ Bouwmeister - Bemmel - 17-5-2020

Hij was helemaal perfect.

Prima
August Van Vaerenbergh - Zellik - 13-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super mooi beeld
Marielle Bolk - Heerlen - 5-5-2020

Heel erg mooi , hij komt alleen op de foto donkerder uit ik had hem liever de kleur van de foto gehad

Top aanrader
Freddy Verheggen - Sint-pieters-leeuw - 24-4-2020

Heb goed ontvangen na drie dagen en super het is niet de eerste die ik bij jullie koop en altijd tevreden
Super

Mooi beeld
Marjory Bhugwansing - Zwaag - 11-2-2020

Heel mooi beeld. Kleur wijkt wel wat af. Maar ik vind het mooier dan op de foto.

Erg mooi!
Chantal Dijkhuis - Zeist - 14-12-2019

Heel mooi beeld. Kleur wijkt wel iets af van de foto op de site. Die van ons is donkerder .

Super leuk beeld
Dennis van Verseveld - Amstelveen - 24-11-2019

Mijn vriendin zal hier heel erg blij mee zijn

Donkerder
Ester Bekaert - As - 29-3-2019

Ik heb de lichte kleur besteld. Beeldje komt iets donkerder uit dan op foto van de site. Ik dacht, ik heb de donkere gekregen maar deze leek dan minder donker dan de donkere op de site. Als ik zelf een foto trek dan komt het ook lichter uit. Dus heb wel de juiste gekregen. Ik vind de kleur wel heel mooi.

Heel mooi beeld
G. Pfeiffer - Badhoevedorp - 23-9-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Angèla Van Leeuwen - Den Hoorn - 20-7-2018

Zoals me schoonmoeder zegt het geeft zoveel rust als je al alleen er naar kijkt.

Mooi
Nicole Goossens - Olen - 15-5-2018

En snel en heel aangekomen in belgie

Super mooie kindmonnik op olifant.
Debbie Donkers - Geldrop - 21-10-2017

Super mooi tuinbeeld. Heel snel geleverd. Met heel veel zorg en netjes verpakt.goede service en heel klantvriendelijk. Ben er super blij mee!!!

prachtig!!!
PAUL DE GROEF - OUD-TURNHOUT - 27-8-2017

Geeft een meerwaarde aan ons terras!

Foutje goedgekomen
Tommy Dam - Helmond - 24-7-2017

Had de lichte versie besteld zo als op de foto heb alleen de donkere ontvangen maar mijn vrouw vond de donkere mooier dus toch goedgekomen

Prachtig product
Lizzy - Alphen aan den Rijn - 16-6-2017

Het is een prachtig product. Het geheel is erg schattig. Mijn​ ouders waren er zeer blij mee.

kind op olifant
Herwig Peeraer - Rijkevorsel - 7-1-2017

mooi beeld en snelle levering.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen