Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Morning Star Sandalwood wierook 70g/200st.

Beoordelingen Morning Star Sandalwood wierook 70g/200st.


Terug

Uitstekend
Bjm Waalderbos - Deventer - 3-9-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Subtiel
N. Timmers - Appelscha - 12-3-2022

Al decennialang mijn favoriet van deze serie.

Uitstekend
Henny van Vessum-Overeem - Baarn - 3-7-2021

Een fijne webshop, mooie producten en netjes geleverd

Volledig volgens afspraak en belofte
JMH Rijnders - Tilburg - 28-1-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Odet - Amaterdam - 6-12-2020

Snelle levering goede producten

Genot
Frans Hendriks - Nieuwstadt - 17-11-2020

De geur die wordt ontwikkeld magisch en zeer goed voor meditatie

ok
Marie-christine de Vlaminck - Ronse - 18-10-2020

ok

Ruikt lekker
Patricia van Vliet - Amsterdam - 13-10-2020

Een zachte geur en weinig rook

Heerlijke wierook
Addie Verdiesen - Tiel - 25-9-2020

Gebruik dit produkt aljaren, verveeld nooit

Super delicate geur!
Geert Ceuppens - Lille - 30-7-2020

Veel subtieler dan Indische wierook voor mijn puja.
Love it!

Om Om!

Uitstekend
E Hogervorst - 's-Gravenhage - 12-7-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Steve Bogaert - Oostende - 13-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Roelien Edens-ten Have - Peize - 9-5-2020

Wierrook is goed zoals te verwachten valt. Maar wel met een meer aantrekkelijke prijs dan elders.

Best incense!!
Carina Cleto - Amsterdam - 31-3-2020

Best smell ever :) my favorite incense of all!

wierook
Yvonne van de Vrande - Usquert - 5-7-2019

uitstekende afhandeling... snel en accuraat!!

Uitstekend
Maike Van kasbergen - Amersfoort - 4-2-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

prima Wierook.
Jacqueline Kloppenburg - Driebergen-Rijsenburg - 29-1-2019

Heerlijke, wat houterige geur. 1 stokje brand ongeveer 3 kwartier. Geur is niet te sterk, maar toch duidelijk aanwezig. Geur blijft lang hangen

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6055 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Slapende Boeddha

  • Ik heb hem gekocht voor een vriendin en ze was er heel blij mee . Alles is heel goed en snel geleverd .

Top!

  • Mooie producten, snelle levering, en op een vraag die ik had kreeg ik zeer snel en adequaat antwoord.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen