Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen "My First Buddha" knuffel wit L

Beoordelingen "My First Buddha" knuffel wit L


Terug

Geweldig
Chantal Van Rijn - Heemstede - 7-7-2022

Absoluut fantastisch. Belletje klinkt super. Is zacht, stevig en fijn gevormd. Enorm teleurgesteld dat deze niet meer gemaakt worden.

Super!!
Sandra Heilmann - Hamburg - 13-12-2021

Dear Madams and Sirs. I am happy to have received this wonderful Buddha knuffel. It arrived fast. I am very happy. It will be a nice Christmas present. Thank you very much.
Best wishes

Uitstekend
Lee - - 16-3-2021

Product is precies zoals op de foto. Goede kwaliteit en een mooie pop.

Hervorragend
Horst-Peter Schneider - Vachendorf - 24-11-2020

wunderschöner Buddha für kleine Kinder zum Kuscheln und Anlehnen

Uitstekend
Maurice Twigt - Amsterdam - 18-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie knuffel
Jenny Weber - Strijensas - 31-3-2020

Het is inmiddels een traditie voor onze kleinkinderen. Zachte knuffel met een mooi en rustgevend geluid.

Uitstekend
Fabiene Reuvers - Oss - 23-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha-knuffel
Suzy Vermaelen - Vilvoorde - 20-11-2016

Supergeweldige knuffel voor elke Boeddha-fan! Zalig zacht materiaal! Leuk om als cadeau te krijgen!

Prachtige knuffel
P. Van Hoof - Sint-Katelijne-Waver - 8-5-2016

Alleen al er naar kijken maakt je gelukkig. Prachtig afgewerkt, prima kwaliteit. Ik heb alleen spijt dat ik niet meteen alle drie formaten (L, M en S) heb besteld.

knuffelig prachtig
MM Fernandez - Zutphen - 21-9-2015

Deze boedha cadeau gedaan voor een bruiloft, waren erg enthousiast over de zachte boedha die er prachtig uit ziet!!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen