Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen "My First Buddha" knuffel wit M

Beoordelingen "My First Buddha" knuffel wit M


Terug

Mijn kinderen zijn er blij mee
Evi Devisscher - Bassevelde - 9-9-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Großartig
Annika Schuhmann - Wiesloch - 8-4-2021

Nach Jahren habe ich endlich einen Shop gefunden, der diesen wunderbaren Buddha verkauft, sonst war er immer ausverkauft. Umso größer war meine Freude, als Herr Loomans ihn dann zu mir nach Deutschland schickte. Die Kommunikation und Abwicklung des Geschäfts liefen einwandfrei.
Jedes Mal, wenn ich den Buddha ansehe, freue ich mich. Er strahlt Frieden aus und hat schon andere begeistert. Er ist wertig verarbeitet und fühlt sich gut an. Die tibetische Glocke im Inneren macht ihn nochmal besonderer. Ein herrliches Produkt, das sich auch sehr gut als Geschenk eignet.

Uitstekend
SEVA TIZIANA - CAVENAGO DI BRIANZA (MB) - 30-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

My First Buddha
Eddy Present - Mechelen - 23-10-2020

Leuke manier om je kleintjes met Boeddha kennis te laten maken.
Mijn kleinzonen hebben er elk één en zijn er verzot op.

Zo ontzettend mooie knuffel; ontvanger is er blij mee
Carolien Klein - Arkel - 31-8-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Leuk product
Irene Van der Lubbe - Haarlem - 1-6-2020

Wat zal onze kleindochter blij zijn met haar eerste Boeddha !

Heel mooi cadeau
Simone Van delft - Rijnsburg - 20-5-2020

Prachtig gebaar om te geven

Uitstekend
RICHARD - Zoetermeer - 18-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Alles was netjes en snel geleverd
- Heemskerk - 18-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Petra Van der Laan van Maastrigt - Oosterend - 16-8-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Te leuk!
Mariska Denayere - Amersfoort - 21-1-2019

Mooi cadeau, mooie boeddha, inclusief belletje.

Myfirstbuddha
Waltraud Schoener - Wiesbaden - 19-11-2018

Entzückendes sinnvolles Geschenk auch für einem selbst und noch dazu für einem guten Zweck.Wie auf dem Bild, schöner Ausdruck.kuschelig und mit fein klingender Glöckchen im Bauch. Da kommt Freude auf.Danke

Schattig Kado
Wilma - Julianadorp - 31-7-2018

Mooi verpakt goed materiaal en erg origineel..en nog eens een bijdrage voor een goed doel.leuk om kado te doen.Allebei de kleinkinderen hebben er nu 1 en het is de lievelingsknuffel van het oudste kleinkind geworden...

Bestellung
Frank Ebenroth - Deggendorf - 11-7-2018

Sehr zufrieden

Supermooie boeddhaknuffel
D Doornekamp - Amersfoort - 14-5-2018

Heel blij mee

Knuffel boeddha
Marion Van Agen - Enschede - 5-1-2018

Prachtige ‘knuffel’! En erg mooi verpakt.

Blij met mijn aankoop
Chrissy Holt - Romme - Voorschoten - 6-12-2017

Bedankt voor de leuke Buddha! En ook nog een mooie verpakking eromheen ook, een leuk extraatje.
Snelle service en een goed contact gehad.

Super mooie knuffel.
Ilse Schellekens - Oss - 3-9-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Thea Gerritsen - Opperdoes - 7-4-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi, rustgevend en heerlijk zacht.
Reinier Hubers - Roermond - 31-8-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

verliefd
B de Ruyter - Rhenen - 3-7-2016

Ik ben er helemaal verliefd op!!!!!

Uitstekend
M Martins-Santos - Hoofddorp - 24-6-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi vormgegeven en een meer dan mooie symboliek om cadeau te geven.
JCM van der Staaij - Arnhem - 16-6-2016

Je ziet gewoon dat de Buddha met de grootste zorgvuldigheid is gemaakt.Ook de bel in de Buddha draagt bij tot een mooi effect van de Buddha.Voor mij een integere Buddha die beschermiing geeft.

"My First Buddha" is een echte knuffel
R.L. Kooiman - Vlissingen - 30-5-2016

Zeer tevreden met de knuffel Buddha !

Supermooie knuffelboeddha
S Staigis - Julianadorp - 16-12-2015

Supermooie knuffelboeddha... en in een hele mooie verpakking!!
Een prachtig cadeau... of gewoon voor jezelf.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen