Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Nag Champa Superhit kegels

Beoordelingen Nag Champa Superhit kegels


Terug

Uitstekend
- - 15-9-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ruikt heerlijk, brandt prima
Suzanne Gast - Garminge - 18-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
S Verheek - Amstelveen - 27-1-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Ted Gijsel - Uden - 4-1-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heerlijke geur!
Inna Westerveld - Havelte - 7-7-2020

Ze ruiken heerlijk!

Uitstekend
Linda Van Laar - Baarle-Nassau - 29-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Annuska Veenstra - Jirnsum - 25-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heel goed
Marcel Twisk - Alkmaar - 22-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Lex Koeneman - Nijmegen - 27-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Yvonne Toenbreker - Ouderkerk aan de Amstel - 31-5-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Sven Byloos - Tessenderlo - 17-4-2019

Ik ben enorm blij met mijn aankoop, had wierook besteld en de beschrijvingen van de producten klopten volledig! Super tevreden!

Goed
Adri Vreeke - Mazarron - 24-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Jelt van der Aa - Eindhoven - 26-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Georges Van Wulpen - Oostende - 27-5-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Duidelijk, vriendelijk en snel
My Yoga Flow - Sommelsdijk - 3-4-2018

De communicatie is vriendelijk, duidelijk en snel net zoals de producten en afhandeling. De producten zijn goed omschreven en je krijgt wat er aangegeven is in de web shop. Een aanrader. vriendelijke groeten.

wierookkegeltjes
Diana Hage - Oud-Vossemeer - 13-1-2018

prettige geur

Al jaren een Toppertje
M Sandee - Schiedam - 12-12-2017

De titel zegt al genoeg.

Uitstekend
Sabrina Patyn - Gent - 12-5-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Ankie Sterring - Tilburg - 27-4-2017

Goede wierook. Topje moet wel al helemaal gloeien om te blijven branden

Uitstekend
Sjaak Rens - Delft - 24-1-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Nathalie Stuart - Maassluis - 28-10-2016

tevreden en snel geleverd

Geurstof
MB Ugullu - Hoorn - 9-3-2016

echte ontwikkelingsgeur

heerlijk
Floortje Pels - Abcoude - 29-2-2016

urenlang heerlijke geuren

Fantastisch
M Sandee - Schiedam - 25-12-2015

Nu een aantal jaren bij iedere bestelling mee besteld , echt een toppertje

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen