Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Nag Champa superhit zeep

Beoordelingen Nag Champa superhit zeep


Terug

ruikt heerlijk
MM - Heerlen - 31-7-2023

Prima zeep

Uitstekend
Martin Koppelaar - Koedijk - 20-11-2021

ruikt lekker

Uitstekend
Bonne-Sake Jagersma - Noordwijk - 27-6-2021

zie boven

Uitstekend
Bonne-Sake Jagersma - Noordwijk - 15-6-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heeerlijke geuren
Sarah Hans - Olen - 14-2-2020

Heeeerlijk

Geur
Jeroen Schoo - Amsterdam - 9-11-2018

Is super!

Uitstekend
Ankie van Dijl - Spijkenisse - 11-5-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Algemeen
Cisca Gramsma - Steenbergen - 26-10-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Sabrina Patyn - Gent - 12-5-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Favoriete wierookgeur
Margaret Roeffen - Bergeijk - 5-11-2016

Geweldig dat ik na het wassen subtiel naar mijn favoriete wierook ruik.

Idem
Danielle Van der Nooij - Amsterdam - 2-11-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Frenk Tylski - Landgraaf - 3-10-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Perfect
Bas van Duyn - Katwijk aan de rijn - 3-10-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Yvon Van der Meide - Oud-Beijerland - 10-5-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heerlijk
M Zijlstra - Hoogeveen - 22-3-2016

Heerlijke zeep. Aanrader!

Nag Champa zeep.
AMJ Meex - Heerlen - 4-1-2016

Lekker geurig, net als mijn favoriete superhit wierook

Uitstekend
W Kops - Enschede - 15-12-2015

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Tine Goris - Oud-turnhoi - 1-8-2015

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen