Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Staande Happy Boeddha licht

Beoordelingen Staande Happy Boeddha licht


Terug

Uitstekend
Sandra Justé - Aarschot - 7-9-2022

Mijn favoriet...maakt heel mijn dag goed

Leuke boedha
Linda De Visser - Vlaardingen - 24-3-2021

Goede kwaliteit en leuk om te kijken naar zn blije gezicht

Erg blij
Melicia Milop - Amsterdam - 21-12-2020

Deze mooie Buddha is voor mijn prachtige dochter, mijn kracht

Uitstekend
Eric Verbeek - Turnhout - 20-8-2019

fantastisch

Uitstekend
Nancy de Kruyff - Purmerend - 11-5-2018

Goede kwaliteit en snelle verzending, top

Heel mooi cadeau
Kim Verkerk - Landgraaf - 1-5-2018

M'n moeder is helemaal blij met haar cadeau

Uitstekend
Ilse Van Viegen - Tiel - 18-7-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Grappig
Marian Otter - Rotterdam - 14-7-2017

Prima

Schatje
Erna Schwarz - Rotterdam - 14-6-2017

Wat een leukerdje!

Happy boeddha
Will Hensen - Kessel - 15-5-2016

Een aanwinst voor moeder's tuin, deze lachende staande boeddha. Hij geeft iedereen een echt "Happy" gevoel!!!

naar wens
Henk Mensch - Almere - 24-4-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
PI Hoogveld - Leerdam - 17-3-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Hij valt goed in de smaak
PI Hoogveld - Leerdam - 12-3-2016

Erg leuke vrolijke boeddha

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen