Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Thaise Boeddha bronslook L

Beoordelingen Thaise Boeddha bronslook L


Terug

Een aanrader
Stephanie - Habay - 1-3-2022

Alles zeer voorspoedig verlopen en het beeld is mooi!

Boedha
Wilma Koolschijn - Ruurlo - 4-9-2021

Boedha ziet er ontzettend mooi uit iets groter dan ik dacht maar werkelijk top

Goed
Peter Janszen - Bilthoven - 26-8-2020

Het beeld is naar onze verwachting, de ontvanger is er blij mee. Het was heel strak ingepakt.

Prachtig
Joke Van der Spek - Amsterdam - 20-7-2020

Deze Thaise Boeddha is in werkelijkheid prachtig. Wij zijn er blij mee.

Uitstekend
Manouk Olofsen - Bergschenhoek - 8-7-2020

Snelle levering, producten blijken precies zoals vermeld op de site.

Uitstekend
Anke Van Dam - Rijswijk - 17-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
S Oosterhuis - Groningen - 27-3-2019

prachtig

Ziet er netjes uit
René v Galen - Sint-Oedenrode - 23-3-2019

Leuke boeddha

Eenvoud
Vanessa van Pijkeren - Zwolle - 11-11-2018

Het is een beeld dat een rustgevende werking heeft. Erg mooi ook

Uitstekend
Elke Bleyen - Peer - 15-7-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Fred Geerling - Duiven - 6-3-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Kris Rottiers - Hofstade - 28-11-2017

Bestelling geplaatst en zeer goede opvolging en zeer snelle levering. Zeker aanrader.

Uitstekend
Stephen Vanderhaeghen - Brakel - 31-8-2017

Heel mooi beeld

Mooie kwaliteit boeddha
Agnes den Haan - Oud-Beijerland - 12-6-2017

Wij hebben deze boeddha in een nis in onze badkamer geplaatst. Staat erg mooi.

Mooie Boeddha; snelle levering
Graciela Stuger - Amsterdam - 16-5-2017

De Boeddha besteld en binnen een week keurig verpakt en goed beschermd geleverd!
Heel tevreden!! Mooie Boeddha

Uitstekend
Ingrid vd Nouweland - Tilburg - 7-5-2017

precies zoals ik hem wilde.

Fan
Linda Van Gansberghe - Wemmel - 1-5-2017

Ja ik ben fan, maar deze is uniek !!!!

Uitstekend
J N - Waalre - 19-3-2017

Ik heb voor de verjaardag van mijn broer een prachtige Thaise Boedddha besteld, ik kon hem dezelfde dag al ophalen. Zag er in het echt net zo uit als op de site, ik werd snel en vriendelijk geholpen op het 'thuis' adres van de webshop. Helemaal prima!

Mooi
Kmpm Kraus - Maasdam - 14-2-2017

Heel tevreden super mooi.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen