Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
BLACK FRIDAY -
Alléén vandaag
10% KORTING op het gehele assortiment!
Klik hier voor meer informatie
BLACK FRIDAY -
Alléén vandaag
10% KORTING op het gehele assortiment!
Klik hier voor meer informatie

Beoordelingen Thaise Boeddha meditatie L

Beoordelingen Thaise Boeddha meditatie L


Terug

Voor in de tuin
Sandra - Alphen aan den Rijn - 13-4-2020

Mooie Boeddha voor speciaal plekje in de tuin.

Uitstekend
Carla Starke - Vlissingen - 9-1-2020

De Boeddha is in werkelijkheid nog mooier dan op de afbeelding.
We zijn er zeer blij mee.
Nogmaals onze dank aan dhr A.Loomans van de Boeddhashop.

Uitstekend
Jean-Pierre Grégoire - Tilburg - 30-3-2019

Erg mooi beeld. Straalt serene rust en innerlijke kracht uit. Werkt echt sfeerverhogend. Perfect afgewerkt. Lijkt van metaal gemaakt te zijn, maar ben blij dat dat niet zo is. Het zou dan veel duurder en zwaarder zijn.

Uitstekend
S Oosterhuis - Groningen - 27-3-2019

prachtig

Mooie Boeddha
Sylvia Schuurman - Amstelveen - 29-12-2018

Mooi qua vormgeving en kleur

Super
Tiffany Baert - Dendermonde - 18-8-2018

Perfect afgewerkt is echt een fijn artikel

Thaise Buddha.
Charlotte den Arend - Rotterdam - 24-7-2018

De Buddha is erg mooi. Vind ik en mijn fam en vrienden ook.

Uitstekend
Nadine Compernolle - Melle - 13-1-2018

Perfecte afhandeling van de bestelling

Uitstekend
John van der Hoorn - Gorinchem - 2-1-2018

Het is idd een mooi beeld en zelfs mooier dan op de foto's in de shop. Mijn vrouw is er erg attent mee.

gr,
John

Zeer mooi Boeddhabeeld.
Mathieu V. - Opglabbeek - 15-8-2017

Dit object is in realiteit nog mooier dan op de website te zien is.

Uitstekend
Frank De Laet - Ganshoren - 15-7-2017

Pracht van een Boeddha, in het echt nog veel mooier dan op de foto's.
Een zeer tevreden klant !!!

Uitstekend
H Dirkse - 's-Gravenhage - 17-2-2017

Boeddha beeld is minstens zo mooi als op de site. Erg tevreden.

Mooie boeddha
Gerrit Stemerding - Enschede - 28-1-2017

Mooi uitgevoerde boeddha. Het geld zeer zeker waard. Serene meditatieve expressie

Prachtig beeld
Myriam Jansen - Deventer - 28-12-2016

Ik voel me rijk met zo'n mooi beeld. Ik word hier helemaal vrolijk van.
Myriam

keurig
Carl de Hulsters - Westdorpe - 27-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ik moet even wennen aan deze Boeddha
Bas - Sliedrecht - 23-12-2016

Deze beeld is anders dan wat je in India en omgeving treft. Vooral het gezicht en lichaam zijn anders. Misschien gemaakt voorr europees smaak.

Uitstekend
Maike Linterman - Zeist - 14-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha
Silvy Sing - Middelburg - 13-12-2016

Staat erg mooi en straalt rust uit. Ben er blij mee.

Mooie aanwinst.
Jozef Y Faes - TEMSE - 5-11-2016

Op zoek naar een boeddha die in elk interieur een plaatsje kan vinden??? Zoek niet verder...
Snelle afhandeling, goede opvolging gedurende de verzending en zeer snelle levering.

Uitstekend
Natasja ter Burg - Zwolle - 22-8-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Hilde Beyens - Diegem - 21-8-2016

Vlugge levering, verpakking echter beschadigd (grote winkelhaak in kartonnen doos). Suggestie: vermelding breekbaar op verpakking en boeddha in bubbelplastic dat iets beter beschermt. Gelukkig was de boeddha goed ingepakt en intact.
Het is een prachtige boeddha die volledig aan onze verwachtingen voldeed. Een tevreden klant.

Top super tevreden
H Jalving - Swifterbant - 25-6-2016

Absoluut een aanrader

Erg mooi
H Jalving - Swifterbant - 19-6-2016

Plaatsen absoluut nog een bestelling

Goed
Bruno Buelens - Lommel - 13-6-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
EWGJ Houbraken - Eersel - 10-6-2016

Prachtige boeddha die rust uitstraalt. Ik heb hem voor mezelf gekocht. Het gaf mij een goed gevoel. Het is door de Westerse verzonnen dat het niet mag.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4318 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Topwinkel

  • Mooie producten, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van alles.

Dik tevreden

  • Overzichtelijke website. Komen hun afspraken na, bestelling was volgende dag al in huis en keurig verpakt. Lamp was in prima staat. Ik ben dik tevreden en bestel de volgende keer weer bij boeddhashop.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen