Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Thaise Boeddha meditatie L

Beoordelingen Thaise Boeddha meditatie L


Terug

Tevreden
Mary Scheffer - Zoeterwoude - 26-6-2022

Product is goed

Prachtig!
RAJ van der Meer - Vlaardingen - 14-2-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

buddha
Marcel Den Exter - Alkmaar - 16-4-2021

een mooie Boeddha, netjes uitgevoerd en afgewerkt.

Silver!
Rogier - Almere - 8-3-2021

Mooi uithevoerde boeddha, mooi groot. Vaak hebben ze een wat vreemd hoofd, maar deze is perfect, kijkt niet gespannen of te ontspannen. En hijs silver! Mooie maat ook.

Boeddha
Henny Adriaans - Son En Breugel - 27-1-2021

Hij is super mooi en niet tegroot.en echt mooie kleur past bij onze in richting!

mooie boeddha
Marcel Den exter - Alkmaar - 23-11-2020

de boeddha is netjes uitgevoerd.

Voor in de tuin
Sandra - Alphen aan den Rijn - 13-4-2020

Mooie Boeddha voor speciaal plekje in de tuin.

Uitstekend
Carla Starke - Vlissingen - 9-1-2020

De Boeddha is in werkelijkheid nog mooier dan op de afbeelding.
We zijn er zeer blij mee.
Nogmaals onze dank aan dhr A.Loomans van de Boeddhashop.

Uitstekend
Jean-Pierre Grégoire - Tilburg - 30-3-2019

Erg mooi beeld. Straalt serene rust en innerlijke kracht uit. Werkt echt sfeerverhogend. Perfect afgewerkt. Lijkt van metaal gemaakt te zijn, maar ben blij dat dat niet zo is. Het zou dan veel duurder en zwaarder zijn.

Uitstekend
S Oosterhuis - Groningen - 27-3-2019

prachtig

Mooie Boeddha
Sylvia Schuurman - Amstelveen - 29-12-2018

Mooi qua vormgeving en kleur

Super
Tiffany Baert - Dendermonde - 18-8-2018

Perfect afgewerkt is echt een fijn artikel

Thaise Buddha.
Charlotte den Arend - Rotterdam - 24-7-2018

De Buddha is erg mooi. Vind ik en mijn fam en vrienden ook.

Uitstekend
Nadine Compernolle - Melle - 13-1-2018

Perfecte afhandeling van de bestelling

Uitstekend
John van der Hoorn - Gorinchem - 2-1-2018

Het is idd een mooi beeld en zelfs mooier dan op de foto's in de shop. Mijn vrouw is er erg attent mee.

gr,
John

Zeer mooi Boeddhabeeld.
Mathieu V. - Opglabbeek - 15-8-2017

Dit object is in realiteit nog mooier dan op de website te zien is.

Uitstekend
Frank De Laet - Ganshoren - 15-7-2017

Pracht van een Boeddha, in het echt nog veel mooier dan op de foto's.
Een zeer tevreden klant !!!

Uitstekend
H Dirkse - 's-Gravenhage - 17-2-2017

Boeddha beeld is minstens zo mooi als op de site. Erg tevreden.

Mooie boeddha
Gerrit Stemerding - Enschede - 28-1-2017

Mooi uitgevoerde boeddha. Het geld zeer zeker waard. Serene meditatieve expressie

Prachtig beeld
Myriam Jansen - Deventer - 28-12-2016

Ik voel me rijk met zo'n mooi beeld. Ik word hier helemaal vrolijk van.
Myriam

keurig
Carl de Hulsters - Westdorpe - 27-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ik moet even wennen aan deze Boeddha
Bas - Sliedrecht - 23-12-2016

Deze beeld is anders dan wat je in India en omgeving treft. Vooral het gezicht en lichaam zijn anders. Misschien gemaakt voorr europees smaak.

Uitstekend
Maike Linterman - Zeist - 14-12-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha
Silvy Sing - Middelburg - 13-12-2016

Staat erg mooi en straalt rust uit. Ben er blij mee.

Mooie aanwinst.
Jozef Y Faes - TEMSE - 5-11-2016

Op zoek naar een boeddha die in elk interieur een plaatsje kan vinden??? Zoek niet verder...
Snelle afhandeling, goede opvolging gedurende de verzending en zeer snelle levering.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6055 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Slapende Boeddha

  • Ik heb hem gekocht voor een vriendin en ze was er heel blij mee . Alles is heel goed en snel geleverd .

Top!

  • Mooie producten, snelle levering, en op een vraag die ik had kreeg ik zeer snel en adequaat antwoord.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen