Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 31 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Thaise Boeddha parelmoer

Beoordelingen Thaise Boeddha parelmoer


Terug

Uitstekend
Jolanda Scholte - Zoetermeer - 23-2-2022

Mooi beeld en de gene die het ontving was erg blij en verrast

Thaise boeddha
Rene Peels - Maastricht - 9-9-2021

Ziet er in het echt inderdaad beter uit dan op de website

Kwaliteit en straalt zelf in het donker top
Johan Dedrie - Oostende - 19-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Herman Cypers - Heist-op-den-berg - 9-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige boeddha
Sandra Vandierendonck - Blankenberge - 25-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

helemaal tevreden
Michal Frank - Spijkenisse - 2-6-2020

in het echt nog mooier dan op de website

Mooi!!
A Willems - Zutphen - 2-11-2019

In het echt nog veel mooier dan op de website!!

Uitstekend
Ellen van Zwieten Stroomer - Beverwijk - 26-10-2019

Hele mooie Boeddha, we zijn er zeer content mee.

Uitstekend
Roy Creutzburg - Groningen - 22-7-2019

Mijn bestelling is heel goed verpakt en snel geleverd.. ook track en trace is duidelijk. De Buddha is erg mooi en het materiaal is mooi verwerkt. Buddha heeft een mooi plekje inijn interieur gekregen.

Uitstekend
Hanneke Sturkenboom Nolle - Soest - 14-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooier dan afbeelding
Vanessa van Pijkeren - Zwolle - 11-11-2018

De beelden zijn in het echt nog mooier dan op de foto op de site zeker het gezicht van de boeddha erg sprekend.

Mooier dan verwacht
Michaja Kravanja - Vaals - 1-2-2018

Snelle service en de Boeddha is nog mooier als op de foto’s. Aanrader!

mooi produkt
Asja Ooteman - 's-Gravenhage - 14-11-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

heel goed ingepakt en hartstikke mooie beeld
Linda van der Teems - Odijk - 28-7-2017

toen ik hem uitpakte had ik echt van wauw wat mooi is hij weer.

Uitstekend
Elsbeth Groen - Hoorn - 30-5-2017

2 Boeddha besteld snelle levering en ze zijn super mooi

Groot!!
Robin Johan Lont - Andijk - 17-3-2017

Mijn eerste indruk was, wat groot. Echt geweldig!

Super
Natasja Mosterd - Nunspeet - 9-9-2016

Snelle levering..erg mooi beeld ♡

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen