Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen L

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen L


Terug

prachtig kleurrijke gebedsvlaggen
Meg - Vliermaal - 30-6-2021

Stevig met elkaar verbonden gebedsvlagjes. Het ziet er prachtig uit: de vlagjes hangen boven de vijver in de tuin en zorgen voor een kleurrijke en fleurige sfeer! Ze wapperen vrolijk in de wind.

mooie vlaggetjes, zoals ik had verwacht
Marc F.R. De Sweemer - Sint-Martens-Latem - 18-5-2021

zie hierboven

grote doos
Eliane Savels - Brugge - 4-4-2021

de doos was erg groot voor zo'n klein pakje vlaggetjes

Uitstekend
C Snoeck - Amstelveen - 30-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede kwaliteit
Jolanda Hogendoorn - 's-Gravenhage - 11-2-2021

Goede kwaliteit, prijs en service

Gebedsvlaggen
Marleen Bocken - Meerbeke - 5-12-2020

Aangekomen en naar wens

Uitstekend
H Rozema - Emmen - 31-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Leonne Dieleman - Delft - 1-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zeer tevreden..
Fred Verhagen - Ridderkerk - 2-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Luuk Weiss - Neede - 11-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zoals verwacht
Yvette Wageneire - Roosendaal - 28-5-2020

De Tibetaanse gebedsvlaggen hebben mooie kleuren en zijn van een goede en stevige kwaliteit. Ze zien er echt zo uit zoals verwacht.

levering voldoet 100% aan mijn verwachting, thx
Pieter Van Stiphout - Tilburg - 15-5-2020

levering voldoet 100% aan mijn verwachting, thx

Uitstekend
Dave Smit - Delft - 19-4-2020

Prachtig

Heldere kleur en opdruk van de vlaggetjes
Peter van der Sangen - Helmond - 18-4-2020

Gewoon een goed en mooi product. Door de wind zal de mantra van compassie en liefdevolle aandacht voor elkaar verspreid worden.

Uitstekend
Cindy Roodakker - Voorschoten - 4-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Loes van Dam - Heemskerk - 28-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
D.P. de Graaf - Den Helder - 22-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Inge van Boxtel - Waalwijk - 4-7-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Jan Joost van Suchtelen van de Haare - Amsterdam - 31-7-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Cisca Van Son - Lith - 25-7-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
A. Hendriks - Groenlo - 27-6-2017

Goed hoor

Uitstekend
Veronica Vredeveld - Rotterdam - 17-6-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

goed product
Joke Van willigen - Eindhoven - 30-4-2017

snelle levering, netjes verpakt en ik ben zeer tevreden over de Tibetaanse gebedsvlaggen L . Ik zal in de toekomst zeker meer bestellen bij .boeddhashop.nl

Uitstekend
Hennie Pama-de Vries - Surhuisterveen - 12-10-2016

Van order tot aflevering keurig georganiseerd en afgeleverd!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen