Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen L

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen L


Terug

Uitstekend
Peter Franssen - Tessenderlo - 30-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Vrolijk
L. - Vlagtwedde - 30-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Zara Michelle Halmans - Best - 26-5-2022

Alles verliep zoals je het verwacht te lopen en wilt lopen. Snelle bezorging, mooi en goed product, goed op de hoogte gehouden, goede kwaliteit, en een prima prijs. 5/5 sterren!

Zoals beschreven
Peter Franssen - Tessenderlo - 20-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Degelijk material.
Joseph Hamaekers - Kinrooi - 24-4-2022

Goed afgewerkte vlaggetjes.

vlaggetjes
Yoka Stek - Amstelveen - 21-2-2022

Mooi en stevig

De juiste vlaggen ontvangen
Maggy Anthonijsz - Wolvega - 8-11-2021

Mooie vlaggen als cadeau!

Uitstekend
Mac Hartman Kok - Purmerend - 1-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

prachtig kleurrijke gebedsvlaggen
Meg - Vliermaal - 30-6-2021

Stevig met elkaar verbonden gebedsvlagjes. Het ziet er prachtig uit: de vlagjes hangen boven de vijver in de tuin en zorgen voor een kleurrijke en fleurige sfeer! Ze wapperen vrolijk in de wind.

mooie vlaggetjes, zoals ik had verwacht
Marc F.R. De Sweemer - Sint-Martens-Latem - 18-5-2021

zie hierboven

grote doos
Eliane Savels - Brugge - 4-4-2021

de doos was erg groot voor zo'n klein pakje vlaggetjes

Uitstekend
C Snoeck - Amstelveen - 30-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede kwaliteit
Jolanda Hogendoorn - 's-Gravenhage - 11-2-2021

Goede kwaliteit, prijs en service

Gebedsvlaggen
Marleen Bocken - Meerbeke - 5-12-2020

Aangekomen en naar wens

Uitstekend
H Rozema - Emmen - 31-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Leonne Dieleman - Delft - 1-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zeer tevreden..
Fred Verhagen - Ridderkerk - 2-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Luuk Weiss - Neede - 11-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zoals verwacht
Yvette Wageneire - Roosendaal - 28-5-2020

De Tibetaanse gebedsvlaggen hebben mooie kleuren en zijn van een goede en stevige kwaliteit. Ze zien er echt zo uit zoals verwacht.

levering voldoet 100% aan mijn verwachting, thx
Pieter Van Stiphout - Tilburg - 15-5-2020

levering voldoet 100% aan mijn verwachting, thx

Uitstekend
Dave Smit - Delft - 19-4-2020

Prachtig

Heldere kleur en opdruk van de vlaggetjes
Peter van der Sangen - Helmond - 18-4-2020

Gewoon een goed en mooi product. Door de wind zal de mantra van compassie en liefdevolle aandacht voor elkaar verspreid worden.

Uitstekend
Cindy Roodakker - Voorschoten - 4-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Loes van Dam - Heemskerk - 28-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
D.P. de Graaf - Den Helder - 22-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6055 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Slapende Boeddha

  • Ik heb hem gekocht voor een vriendin en ze was er heel blij mee . Alles is heel goed en snel geleverd .

Top!

  • Mooie producten, snelle levering, en op een vraag die ik had kreeg ik zeer snel en adequaat antwoord.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen