Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen S

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen S


Terug

Uitstekend
Marion Zoethout - Huizen - 15-5-2023

Ik heb verder geen opmerkingen.

Lijkt heel leuk in mijn tuin, ben er blij mee
Hanne Claassen - Gasselte - 10-10-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Vlaggetjes
Paula De Haan - Delft - 7-9-2022

Het product is heel mooi

Uitstekend
Anja Deen-Disveld - Boxmeer - 25-6-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Joop Brock - Weert - 21-6-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

strujken ze blijven rolletjes
A-M Engel - Oss - 17-6-2022

zie boven!

Snelle levering
Yvonne - Wijk aan Zee - 28-5-2022

Elk jaar bestel ik tibetaanse gebedsvlaggen en doe dit al sinds vier of vijf jaar. De aflevering is altijd vlot, informatie via email duidelijk, en m’n balkon wordt er vrolijker van. De vogels zijn altijd blij dat er nieuw materiaal is voor hun nestjes. Een aanrader op vele fronten dus.

Precies zoals op de foto ,mooie maat ,tevreden
Linda Kusters - Spaubeek - 13-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Gebedsvlaggetjes zien er goed uit.
Yvonne Koolhof-Schipper - Swifterbant - 28-4-2022

Maar ondanks dat ze nat gemaakt zijn, blijven sommige gebedsvlaggetjes zich nog wat oprollen.

Uitstekend
Esther Wybenga - Assen - 14-3-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tibetaanse gebedsvlaggetjes
AJ - Diepenveen - 13-3-2022

De vlaggetjes goed ontvangen, wel even 2 dagen tussen 2dikke boeken met een zware steen gedaan, ze waren wat gekruld.. mooie gekleurde vlaggen streng

Goed
:) - :) - 6-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Paula Lavrijsen - Nuland - 4-7-2021

Mooie vlaggen en goede bezorging.

Kleurige vrolijke vlaggetjes:
René - Amsterdam - 19-6-2021

Leuk alternatief voor plastic verjaarsvlaggen!!!!

erg tevreden
Floor-Anne van den Kroonenberg - 's-Gravenhage - 16-6-2021

goed product voor wat je er voor betaald. Ben zeker erg tevreden!

Uitstekend
Erika Verbunt - 's-Gravenhage - 12-6-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Esther Sulkers - Garnwerd - 7-6-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tibetaanse gebedsvlaggen
Onno Kiviet - Huizen - 5-6-2021

De Tibetaanse vlaggen hangen mooi. Voldoet aan mijn verwachtingen

Goed
Luc Buyle - Sint-Niklaas - 25-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie vlaggetjes
Jacqueline - Amsterdam - 18-5-2021

Goede kwaliteit Tibetaanse vlaggetjes, fijn ook dat de slinger zo lang is.

Goed
Saskia Goedhart - Haarlem - 8-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Hans Stuijvenberg - Rotterdam - 21-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Tessa Heijbroek - Driebergen-Rijsenburg - 6-2-2021

Snelle verzending, product voldoet aan verwachting. Blij mee!

Uitstekend
Heleen Mulder - Amsterdam - 31-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Martine Macharis - Lochristi - 24-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen