Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen XL

Beoordelingen Tibetaanse gebedsvlaggen XL


Terug

Uitstekend
Ria Moeyens - Herne - 24-9-2022

Vlot en alles dik in orde

Zoals beschreven
Peter Franssen - Tessenderlo - 20-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Angelique Smit - Purmerend - 10-5-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Ed Mol - Ede - 25-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tibetaanse gebedsvlaggen goed geleverd
Maurice J Tonnaer - Eijsden - 11-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Kathleen Meijfroodt - Oostende - 13-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Florika Fraikin - Leiden - 9-3-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Patrick Snellenberg - Nieuwegein - 25-11-2020

Geen opmerkingen

Uitstekend
H Rozema - Emmen - 31-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
S Feikens - Musselkanaal - 31-8-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Patrick Snellenberg - IJsselstein - 26-8-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Jeannette Stuit - 's-Gravenzande - 22-8-2020

De bestelling was heel snel geleverd,goed verpakt,en het product is van goede kwaliteit!

Ruimte keuze
Astrid van der Meer - Gouda - 26-5-2020

Ruime keuze gebedsvlaggen, super snel in huis, fijne kwaliteit.

Top
Tm Gartener - Aarle-Rixtel - 22-4-2020

Staan super tussen de bomen in onze tuin.

Uitstekend
Niraja Van der Krol - Woudenberg - 21-4-2020

Producten kwamen zeer snel binnen en alles was netjes en mooi.

Snelle levering
Lex Van Vorselen - Zelhem - 21-3-2020

Ik had de vlaggetjes de volgende dag in huis.

Uitstekend
Ge Harmsen - Utrecht - 31-12-2019

Uitermate snel ontvangen! De XL vlaggen hebben precies het formaat zoals verwacht. Voor bezoekers aan bijvoorbeeld Nepal zullen deze herkenbaar zijn.

Prima
Hylke Van Voorst Vader - Amsterdam - 10-9-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Anneke De Meutter - Herentals - 30-7-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top
Esmée Klein - Raalte - 21-7-2019

Zodra ik de verpakking opende.. Rook het al zo lekker naar de zachte wierrook. Heel kalmerend. Toen kreeg ik mijn bestelling te zien. Heel mooi. Heel blij mee. Precies wat ik zocht. Enige wat ik wel minder vond, is dat het even duurde om dat krul van de rol eruit te krijgen. Maar verder top!

Uitstekend
Marina Olieslagers - Borgerhout - 20-12-2018

Snelle levering. Superblij met de Tibetaanse gebedsvlaggen. Fijne feestdagen voor jullie.

Uitstekend
Anneke Mars-de Graaf - Almere - 14-9-2018

We hadden een vlaggetjeslijn besteld. Deze werd zeer snel geleverd. Prima verpakt ook.

Gebedsvlaggetjes
Cynthia Dewi Ilyas - Amsterdam - 6-4-2017

Goede kwaliteit, precies wat ik ervan verwachtte :) top!

Uitstekend
Frits ter Horst - Zaandam - 18-3-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6343 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Prachtige lampen en bezorging goed geregeld

  • De lampen zijn zoals op de site. Erg mooi en ik had de indruk dat er gelet was op het combineren van lampen met ongeveer dezelfde vorm.

Wierook

  • Eerder dan verwacht had ik mijn wierook in huis. Wat een goede service.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen