Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tuinbeeld Boeddha namaskara donker XL

Beoordelingen Tuinbeeld Boeddha namaskara donker XL


Terug

Mooie Boeddha
Nel van Putten - Spijkenisse - 15-3-2022

Snelle levering en waar voor mijn geld

Uitstekend
Sophie Verlinden - Scherpenheuvel-zichem - 6-10-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Perfect!
Henk Arts - Hoofddorp - 20-7-2021

Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Uitstekend
Jan Beuze - Weener - 13-7-2021

Keurig op tijd geleverd, ook voor buiten Nederland, binnen twee dagen bezorgt.

Uitstekend
Jpj Steltenpool - Wijdenes - 26-6-2021

Goede en snelle levering, goede service

Mooie aanwinst tuin.
Ronald Lutteke - Utrecht - 19-6-2021

Heel mooi beeld en uitstekende kwaliteit.

Prachtig
Angelina van Eijk - Aerdenhout - 29-5-2021

Voldeed helemaal aan de verwachting

Uitstekend
Luc Buyle - Sint-Niklaas - 25-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Paul Ceuppens - Lint - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha kado gedaan
Bas Dreef - Leiden - 13-4-2021

Voor vrienden een tuin boeddha besteld, snel geleverd en goede mailafhandeling! En daarnaast natuurlijk een heel mooi beeld waar ik deze mensen een groot plezier mee heb gedaan.

Tevreden klant en een aanrader dus deze webshop.

Uitstekend
Dath Kalka - Rotterdam - 12-4-2021

Mooi beeld en staander

Uitstekend
Lucia Brand - Alphen aan den Rijn - 2-3-2021

Mooi beeld!

Prachtig
Martha Wolfraad - Bemmel - 23-2-2021

Goede keuze

Uitstekend
Roel Smelt - Haaften - 31-1-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig beeld en volgende dag geleverd
Sidon Groen - Alkmaar - 6-12-2020

Wat en prachtig beeld is dit zeg. Mooi formaat en heel mooi afgewerkt. Levering was ook super snel. Begin van de middag besteld en volgende dag in de middag in huis. En dat tijdens de drukke feestdagen voor de deur.

Uitstekend
Rink Norder - Spijkenisse - 1-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi materiaal
Sandra Schpper - Halfweg - 21-11-2020

Mooi beeld. Stevig. Snelle levering

Precies zoals verwacht en beschreven
Frans Weghorst - Ambt Delden - 2-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zeer mooi!
Michel - Munstergeleen - 5-8-2020

Met dit beeld heb je ook wat. Mooie, afgewerkte Boeddha voor in de tuin!

Prachtig
Patrick den Os - Leiden - 30-7-2020

Prachtig beeld, echt de kleur zoals wij die in ons hoofd hadden. We hebben het beeld binnen staan op een mooie plek. Het voegt echt iets toe aan onze woonkamer. Super blij mee.

Aanrader
Ari van Essen - Winneweer - 28-7-2020

Echt een mooie Boeddha. Een aanwinst in onze tuin.

Uitstekend
Regina Tielemans - Denderwindeke - 30-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Ann Somojiono - Almere - 25-6-2020

Prachtig, Ik geniet er elke dag van.

Boedha beeld
Eugenie Loor - Tiel - 22-6-2020

Precies zoals het op de website staat zo hebben wij het ontvangen.
Keurig ingepakt en de service is geweldig.

Uitstekend
Marissa - - 12-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen