Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha L donker

Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha L donker


Terug

Tuinboeddha
Hans Lau - Zwolle - 29-5-2021

Bestelling snel geregeld, snelle levering, prima verpakt

Uitstekend
Patrick De Bosscher - Baasrode - 25-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super mooi beeld!
Sarah Surdiacourt - Geraardsbergen - 12-5-2021

Staat nu te pronken in onze lounge. Veel positieve reacties gekregen over onze nieuwe geluksbrenger.

Uitstekend
Ruud Janssen - Maastricht - 7-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

prachtige boeddha
Gerrie Toller - Woudenberg - 30-4-2021

blij mee

Goed
S van Ooi - Boskoop - 10-4-2021

Prima heel mooi!

Uitstekend
Anneke - Almere - 2-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top cadeau weg te geven
Marco Hesselink - Hilversum - 24-2-2021

Bedankt

Boeddha
Liesbeth Van der Meijden - Boxtel - 1-12-2020

Prachtig beeld, precies zoals ik verwacht had.

Zeer tevreden
Monique van Empel - 's-Hertogenbosch - 23-10-2020

Het boedha beeld voldoet aan de verwachting en past perfect in de tuin. Mooie kleur en degelijk materiaal.

Uitstekend
Nel Grevinga - Noordwijk - 28-7-2020

Netjes afgeleverd en keurig verzorgd

Vrolijk
Rick van Alphen - Kortgene - 26-7-2020

Vrolijke uitstraling, niet te zwaar

Goede service
Emil van Leeuwen - Vlaardingen - 24-7-2020

Van bestellen tot leveren alles geweldig gegaan

Boedah
M De Boer - Heerhugowaard - 24-7-2020

De boeda ziet er prachtig uit. Staat prachtig in de tuin

Hele mooie boeddha
Diane Flikweert - Aalsmeer - 3-7-2020

Tuinboeddha besteld voor een Collega. Hele mooie boeddha!! Goede kwaliteit.

Uitstekend
Nascha Van Echelpoel - Mechelen - 6-6-2020

Mooi aanbod, zeer goede prijs kwaliteit verhouding en heel snelle en correcte service.

Uitstekend
MANDY GOOIJER - Terband - 28-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Eddy Maelbrancke - Lochristi - 16-5-2020

Zeer mooie items en behoorlijk snel geleverd in deze tijden . Prima prijs-kwaliteitsverhouding!

Mooie kleur
Marcha Tittel - Lelystad - 8-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Erwin Aters - Borgerhout - 28-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

prachtig materiaal en ZEER vriendelijk telefonisch te woord gestaan.
Ton Robben - Schiedam - 24-4-2020

TOP product en vriendenlijke dame aan de telefoon die alles voor ons uitzicht.

Gezellige boeddha
Janneke van Hoof - Culemborg - 20-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy
Erwin van Aken - Geldrop - 6-3-2020

Mijn oude Happy Boeddha was aan vervanging toe.. Ben dus blij met deze aankoop.

Mooi beeld voor redelijke prijs
Debbie Van Ravenhorst-Kalis - Kootwijkerbroek - 22-11-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Corma Van Oudenaarden - Sommelsdijk - 1-10-2019

Mooi materiaal ,mooie boedha.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5635 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Duidelijk, meedenkend en prettig in gesprek, goede levering en service. Helemaal blij!!

  • We hebben de Selenietenlamp goed verpakt en in prima staat ontvangen.. En hij staat prachtig kan ik je zeggen! Mijn man heeft de lamp kado gekregen voor zijn verjaardag en is er helemaal blij mee. Dank je wel voor de goede zorgen!

top webshop

  • Zeer leuke website, mooi assortiment, vlotte afhandeling en snelle levering....top. De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit en de geuren van de Nag Champa zijn geweldig.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen