Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.
Zomervakantie t/m 9 augustus
Je kunt gewoon online bestellen. Producten worden direct voor je gereserveerd en bestellingen worden hierna z.s.m. weer verwerkt.

Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha L licht

Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha L licht


Terug

Uitstekend
Mar Van den Berg - Amsterdam - 21-9-2023

Hij ziet er zo lief uit.

De Boedha is erg mooi
Simone Hazebroek - Veenendaal - 21-6-2023

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zo blij mee als de buddy zelf.
Willem De Lange - Overberg - 19-7-2022

Duidelijke site. Ik heb een mooi beeld besteld en volgens afspraak tijdig ontvangen. Het beeld was goed verpakt waardoor het veilig aankwam. Veel lof voor de service.

Uitstekend
Marco Jansen - Nieuwegein - 13-6-2022

Ziet er erg leuk uit

Uitstekend
Bianca Veenstra - Driebergen-Rijsenburg - 31-1-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heel blij mee
Rob van Iddekinge - Amersfoort - 20-1-2022

Erg blij met deze lachende dikzak.
Beeld voldoet aan de verwachting en wijkt niet af van de afbeelding op de website

Uitstekend
Ina Rijnberg - Vlissingen - 15-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Daan De Rijke - Vlissingen - 6-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Roel Hendriks - Voorburg - 14-7-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy boeddha
Gonnie Laan - Andijk - 17-5-2020

Wij worden erg blij van dit beeld

Mooi
Ruud de Niet - Rijswijk - 30-4-2020

Happy Boeddha mooier dan verwacht,perfect!!!!!

Mooie boedha, wordt je vrolijk van.
Mieke Peters - Venlo - 29-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Willie Van Der Wijst - Schaijk - 27-4-2020

Wij zijn er blij mee

Mooi afgewerkt
Heidi Vandermoere - Aalter - 30-8-2019

Boeddha beeld is mooi afgewerkt.

Uitstekend
Erik Mertens - Olen - 10-5-2019

Mooi, aangenaam om naar te turen, en mee te lachen met mijn boeddha.

Uitstekend
Tina Soete - Herk de stad - 23-8-2018

Goede service zowel van product ,levering enz. In 1woord top

Goed
Pauline Gorissen-Custers - Elsloo - 19-7-2018

Mooi beeld , mooi om als kado te geven

Mooi beeld met prachtige afwerking conform afbeelding op website
Bringme Steven Cloostermans - Melle - 13-5-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tuinbeeld Happy Boeddha
Edwin Meskes - Amsterdam - 18-12-2017

Ziet er prachtig uit conform de afbeelding.
Snelle levering.

Uitstekend
Paul De Groef - OUD-TURNHOUT - 21-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Leon Haesen - Lanaken - 10-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helemaal geweldig
Marian Otter - Rotterdam - 14-7-2017

Prima

Zeer mooi
Paulette Claesssens - Lanaken - 3-6-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy Boeddha
Hetty Bont - Hoorn - 10-5-2017

Voldeed echt aan verwachtingen

Super
Robert Daling - Groningen - 6-5-2017

De boedha is nog mooier in het echt dan op de foto.
Een prachtig geschenk, zeer goed verpakt en een snelle levering.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6388 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Keurige levering van het product. Netjes verpakt.

  • Twee zoutlampen besteld. Beiden compleet met gloeilamp en houten voet geleverd. Zeer nette service daarin omdat op menig andere site dit zeker niet het geval is en een hogere prijs wordt gevraagd. Lampen geven tevens zeer sfeervol licht. Kortom geweldig!

Een hele goede perfecte service o.a. ook telefonisch

  • De Boedhashop is voor ons geen onbekende.. Een paar jaar geleden hebben wij ook een boeddha besteld en zijn daarbij heel goed geholpen door de eigenaar, een heel vriendelijke meneer. Dus nu hier nog een beeld besteld.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen