Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha middel

Beoordelingen Tuinbeeld Happy Boeddha middel


Terug

Mooi afgewerkt
Heidi Vandermoere - Aalter - 30-8-2019

Boeddha beeld is mooi afgewerkt.

Uitstekend
Erik Mertens - Olen - 10-5-2019

Mooi, aangenaam om naar te turen, en mee te lachen met mijn boeddha.

Uitstekend
Tina Soete - Herk de stad - 23-8-2018

Goede service zowel van product ,levering enz. In 1woord top

Goed
Pauline Gorissen-Custers - Elsloo - 19-7-2018

Mooi beeld , mooi om als kado te geven

Mooi beeld met prachtige afwerking conform afbeelding op website
Bringme Steven Cloostermans - Melle - 13-5-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tuinbeeld Happy Boeddha
Edwin Meskes - Amsterdam - 18-12-2017

Ziet er prachtig uit conform de afbeelding.
Snelle levering.

Uitstekend
Paul De Groef - OUD-TURNHOUT - 21-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Leon Haesen - Lanaken - 10-8-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helemaal geweldig
Marian Otter - Rotterdam - 14-7-2017

Prima

Zeer mooi
Paulette Claesssens - Lanaken - 3-6-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy Boeddha
Hetty Bont - Hoorn - 10-5-2017

Voldeed echt aan verwachtingen

Super
Robert Daling - Groningen - 6-5-2017

De boedha is nog mooier in het echt dan op de foto.
Een prachtig geschenk, zeer goed verpakt en een snelle levering.

Uitstekend
Lambèr Kerskes - Deurne - 22-4-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Klantvriendelijk, snelle levertijd
Bea Graste - Venray - 18-4-2017

Mijn zoon was er erg blij mee!

Geweldige Boeddha
Irma Van Emst - Maarssen - 10-4-2017

Makkelijke site om te bestellen word heel snel geleverd en zit goed verpakt!

ONZE BESTELLING WAS:
Marie-louise Van hoof - Mol - 6-1-2017

op de afgesproken tijd geleverd, op het juiste adres, daar wij op het laatste nippertje nog een andere bestemming hebben gevraagd Alles klopte tot in de puntjes en het product mooi afgewerkt SUPER gewoon PERFECT wij danken jullie voor de snelle reactie als we jullie iets hebben gevraagd en vooral voor het begrip en vriendelijkheid DANK U

Verjaarsdag kado
Marion van der Boom - Haarlem - 6-10-2016

Ik had de Lachende Boeddha al ruim van te voren gekocht, en eindelijk kon ik de Boeddha op 1oktober kado geven aan mijn man.

Wat ik eigenlijk al wist, hij vindt het geweldig. We hebben hem op het balkon gezet, op de plek zodat we hem ook goed kunnen zien als we in de kamer zitten.
s'avonds staat hij mooi in het spotlicht.
We hebben nu al velen reacties gehad van de buren die hem vanaf buiten zien.
Dank jullie wel, en ga zeker reclame voor jullie maken.

Goede kwaliteit en prijsverhouding
B.P. van Dalen - Delft - 21-7-2016

Ik ben zeer tevreden over de snelle levering, kwaliteit van he product en het gedegen verpakkingsmateriaal.

Uitstekend
J de Wit - Lienden - 27-6-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
J Bijsterveld - Helmond - 8-6-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

prima snelle levering en precies wat we zochten
P.J. Janssen - Venray - 8-6-2016

Ik heb verder geen opmerkingen.

verliefd
Ina van Tongeren - Oostzaan - 3-6-2016

Ben totaal en volledig hoteldebotel van deze Happy Boeddha.

Uitstekend
P Groot - Zaandijk - 2-6-2016

Snelle keurige levering van de Boeddha.

Mooi
B Gerfen - Olst - 2-1-2016

Voldeed aan de wens

geweldig tuinbeeld
C.E. Goedhart - Papendrecht - 14-8-2015

Happy Boeddha staat inmiddels in mijn tuin en elke keer als ik naar hem kijk krijg ik een glimlach op mijn gezicht. Zeer tevreden met mijn aankoop :)

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3203 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

TOP!

  • Kan niet beter, zeer goede service, snel, goed verpakt en mooi materiaal. Aan te bevelen!

Mooie Boeddha met details + super service

  • Een kind monnikje gekocht via deze winkel én zéér tevreden. De eigenaren zijn goed bereikbaar en denken met je mee. We mochten de boeddha op komen halen, waardoor we het product persoonlijk aan de ontvanger konden geven. Het beeldje is mooi en goed afgewerkt en egaal. Blije klanten én blije ontvanger :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen