Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Wit Himalayazout theelicht

Beoordelingen Wit Himalayazout theelicht


Terug

Prachtig!
M vd Velden - Moordrecht - 4-2-2022

Zoekende naar een hele lichte, hier gevonden. Echt prachtig!

Een wit zout theelicht
Paul - Oosterhout - 25-11-2021

Een fijn theelicht om kado te doen.

mooie theelicht
Jolanda Lecluse - Roosendaal - 17-10-2021

super mooie helder witte theelicht.
goed betaalbaar.
ik ben er heel blij mee

Uitstekend
Marieke Pijffers - Amersfoort - 3-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

ziet er mooi uit
Klaasje Spijkstra - Gorredijk - 2-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top
Laura Gulamhussein - Tilburg - 16-3-2021

Heel gaaf!

Mooi
Steef - - 10-3-2021

Witte variant is erg mooi.

Uitstekend
JG van der Vlist - Amersfoort - 18-2-2021

Prachtig

Super !
Renny Spoelstra - Joure - 10-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helder wit en sfeervol
Marleen - Noordwijk - 29-1-2021

Handig formaat om af en toe een andere plek te geven. Sfeervol licht. Had er drie besteld ook 2 cadeau voor vriendinnen.
We zijn er allemaal blij mee.

Heel mooi en erg blij mee!
Esra - Nijverdal - 20-1-2021

Precies wat ik verwachtte, erg mooi en blij mee!

Wit Himalayazout theelicht
C van Reeuwijk - Schiedam - 1-12-2020

Zuivert de lucht in huis!

Veelzijdig
Thierry Maes - Tienen - 31-10-2020

Door het kleinere formaat ten opzichte van de zoutlampen is deze makkelijker verplaatsbaar en ook multi-inzetbaar. Met een theelichtje erin meteen een aangename sfeer. De zoutlamp heeft dan weer als voordeel dat het door zijn vorm wat meer bijzonder oogt.

Uitstekend
Esther Brouwers - Vlaardingen - 24-10-2020

Mooie producten, netjes verpakt. Snel verzonden

Groot
Ravenna - - 10-5-2020

Super mooi en veel groter dan verwacht

Uitstekend
Maaike Verheul - Rijswijk - 1-2-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi theelichthouder
Samira - Rotterdam - 27-1-2020

Voor mij zoals op de foto beschreven. Brengt een mooie sfeer in huis

Zoutlichten
Moon van Leeuwen - Groningen - 3-12-2019

Schitterend licht geven ze met waxinelichtjes en staat zo mooi! Krijg vet veel complimentjes!!!
Een super product!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen