Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Witte salie wierook, 250g losse white sage

Beoordelingen Witte salie wierook, 250g losse white sage


Terug

heel goed product
Karine Dewulf - Wetteren - 3-3-2023

heel goed product om je huis te zuiveren

Salie
Bob Sommen - Brakel - 27-12-2022

Heerlijk geurend en niet te veel takken. Bedankt!

Product is perfect
Sara Behrad - Schoonrewoerd - 7-8-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top
Jan Terpstra - Rijen - 25-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top
Liselotte - Driebergen-Rijsenburg - 20-12-2020

Goede kwaliteit,

Super
Jolanda Lenzen - Brunssum - 6-11-2020

snel en was wel beter geweest als ze het in zakje hadden gedaan en dan in doos, maar dat is mijn mening, verder super

Uitstekend
Garage Vleming - Maarssen - 29-6-2020

Goede kwaliteit

Uitstekend
Monique - Gasselte - 21-3-2018

Mooie salie geen gruis

Uitstekend
Frank Ophof - Apeldoorn - 30-9-2016

Erg tevreden

super
David Croquet - Sint-Truiden - 30-7-2016

ik maak er thee van en voel me enorm rustig en deze salie is opmerkend verschillend met de echte salie in positieve zin!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

6343 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.8

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Prachtige lampen en bezorging goed geregeld

  • De lampen zijn zoals op de site. Erg mooi en ik had de indruk dat er gelet was op het combineren van lampen met ongeveer dezelfde vorm.

Wierook

  • Eerder dan verwacht had ik mijn wierook in huis. Wat een goede service.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen