Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Witte zoutlamp 6 tot 10 kg

Beoordelingen Witte zoutlamp 6 tot 10 kg


Terug

Mooie lamp
Marjan Brons-de Bruin - Noordwolde - 5-6-2021

Echt de moeite waard

prima licht
Klaasje Spijkstra - Gorredijk - 2-4-2021

goed, mooi licht

Genot
Marjan Brons - Noordwolde - 2-4-2021

Heerlijk om in huis te hebben

Goede levering
Deborah Gerressen - Ede - 23-3-2021

Was goed ingepakt en netjes op tijd bezorgd

Uitstekend
Joke JMT Boon - Maastricht - 22-2-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig!
Ellis - - 11-2-2021

Jullie hebben vast de mooiste naar ons gestuurd, want hij is geweldig van vorm en kleur, bedankt!!

Zoutkamp
Wendy Geurs - Den Helder - 30-1-2021

Geeft mooi helder licht, door dat deze zo groot is word de lamp niet helemaal warm zoals het bij een kleine zou zijn.

Past goed bij ons witte interieur, maar geeft toch ook een mooie natuurlijke robuuste uistraling ♡

Helder en mooie vorm
Marleen - Noordwijk - 29-1-2021

Heeft prachtig licht heel sfeervol

Zeer mooie kwaliteit en warm helder licht
Daan Schrauwen - Hoboken - 20-1-2021

Ontzettend blij met de prachtige kwaliteit. Stevig ingepakt en in prima staat aangekomen. Niet alleen is het handig dat de juiste fitting lampjes in de prijs ingebrepen zijn, men is zelfs zo attent om ze alvast te monteren. Deze amp geeft zeer helder maar toch warm licht.

Prachtige witte zoutlamp
Vanessa - Amsterdam - 19-1-2021

Een prachtig mooie witte zoutlamp ontvangen. Heel stevig en goed verpakt, lampje netjes mee geleverd. Ik ben er super blij mee. Bedankt

Uitstekend
Erwin Kuppens - Lummen - 4-12-2020

Perfect

Uitstekend
Tom Van de Maele - Aalst - 25-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Absolutely LOVE this lap
Agita - Amsterdam - 21-11-2020

Give such beautiful and cozy feeling in my living room.

superrrrrr mooi
Chantal Veen - Julianadorp - 2-7-2020

heel erg blij met deze mooie lamp.

Mooie zoutlamp
Phily van den Berg - Nieuwerkerk aan den IJssel - 22-6-2020

Mooie zoutlamp die mooi licht geeft. Zwaarder dan hij eruit ziet!
Ik heb nog niet gekeken hoe het lampje vervangen kan worden, maar dat zal hopelijk wel lukken.

Heel blij mee
Nikki Tuinenburg - Zijdewind - 3-5-2020

Waren voor in de woonkamer opzoek naar een mooie, niet te kleine maar ook zeker niet te grote zoutlamp. Overal zie je de roze varianten voorbij komen, dus willen wij wat anders. Heel erg blij met het resultaat! Hij geeft meer licht en staat ook erg mooi in ons interieur. We krijgen er veel positieve reacties op van mensen die bij ons op visite komen.

Prachtige Zoutlamp
Aukje van Liefland - Almere - 8-3-2020

De zoutlamp is prachtig. Zo ontzettend blij mee.

Uitstekend
Willem Boon - Leerdam - 16-8-2019

Erg mooi, goede kwaliteit

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen