Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.
Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.

 

Beoordelingen Yogi handgesneden 20cm


Terug

Uitstekend
Brigitte Lenes - Nieuw-Vennep - 28-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Yogi
Taco Hanstede - Doorn - 26-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Marjolijn Rietveld - Nieuwendijk - 26-1-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi materiaal
Bernadette Den Braver - Dronten - 24-1-2020

Ziet er erg mooi uit.
Ben er heel blij mee

Mooi
Karin Vereschildt - Uitgeest - 7-9-2019

Zeer mooie kwaliteit zoals de beschrijving op de website!

Mooie Yogi
Monique Ooms - Groet - 6-4-2019

Prachtige Yogi. Cadeau gegeven voor het nieuwe huis van zoon en schoondochter. Ze zijn er erg blij mee.

Prachtig
Marleen Ongena - Gent - 15-3-2019

Ontzettend mooi beeld, kleur van het hout is prachtig. Heel tevreden.

Uitstekend
Marina Olieslagers - Berchem - 12-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Yogiman is prachtig
Serge Mouro martins - Martenslinde - 22-1-2019

Yogiman besteld het artikel is van heel goede kwaliteit correcte afhandeling en vlugge levering zeker en vast zal ik nog beroep doen op de boedhashop

Goed
Lynn Van Parijs - Moen - 23-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Suzanne Stakenburg - Tilburg - 20-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig!
Petra Buninga - Amsterdam - 1-11-2018

Wat een mooie orang malu, erg blij mee!

In het echt nog veel mooier
Sandra van Alphen van Rhee - Breda - 28-10-2018

Hele mooie afwerking en kleur is warmer dan op de foto. En wat ruikt het beeld lekker ! Wat ben ik blij dat ik dit formaat gekozen heb.

Uitstekend
Jessica Anthoons - Desselgem - 6-9-2018

Zeer mooie yogiman.

Cadeau
H. de Vries - MIDDENMEER - 17-6-2018

Hele mooie gave Yogiman. Het cadeau is super goed ontvangen. Zij waren er erg blij mee.

Uitstekend
Brenda Vancauwenberghe - Harelbeke - 24-4-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Daisy Correia - Alkmaar - 11-3-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig kado om te geven!
Queenie Panis - Heerlen - 4-3-2018

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Door de grootte is de yogi ook mooi vormgegeven. Het is handwerk, dus elke yogi is anders. Ik heb er 1 zelf gehouden en 3 kado gegeven. Zeker een succes! (2 bestellingen, 2017 & 2018)

Uitstekend
Claudia Lahaije - Amsterdam - 19-1-2018

Groter dan verwacht!
Maaike Donkers - 's-Hertogenbosch - 19-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi beeld
Kathleen Herdewijn - Rijmenam - 18-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi
Karin Vereschildt - Uitgeest - 15-12-2017

Beeld ziet er goed uit conform afbeelding en beschrijving! Met de speciale betekenis van de Yogi heb ik aan iemand mijn dank kunnen betuigen.

Yogiman
Frans-jozef Maas - Meijel - 1-12-2017

Ziet er mooi en goed uit. Geen rommel

Mooi
Carla van Wietingen - Rotterdam - 1-12-2017

Mooi gemaakt, leuk als (kerst)cadeau, wel iets groter dan verwacht.

Uitstekend
Roos Henrichs - Eindhoven - 21-11-2017

Mooi product en snel geleverd

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3735 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Super snel en perfect geleverd

  • Zeer tevreden met ons boeddhabeeld. Staat zeer mooi in onze tuin. De levering was op minder dan 24 u

Happy Boeddha

  • Duidelijk webshop met heldere communicatie, levertijd was zoals beloofd. Keurig verpakt zonder overkill aan materiaal in de doos. Top !

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen