Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Yogi handgesneden 20cm

Beoordelingen Yogi handgesneden 20cm


Terug

Uitstekend
Patty Van den Burg - Hoofddorp - 15-5-2021

Jullie hebben voor mijn gevoel persoonlijk naar 2 yogiman gezocht voor mij. Ik ben jullie heel dankbaar, en wat fijn om zo persoonlijk contact te hebben. Mooie mensen!

uitstekend
Niek Westra - Heerenveen - 24-3-2021

We zijn heel tevreden over jullie diensten.

Uitstekend
Brigitte Lenes - Nieuw-Vennep - 28-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Yogi
Taco Hanstede - Doorn - 26-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Marjolijn Rietveld - Nieuwendijk - 26-1-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi materiaal
Bernadette Den Braver - Dronten - 24-1-2020

Ziet er erg mooi uit.
Ben er heel blij mee

Mooi
Karin Vereschildt - Uitgeest - 7-9-2019

Zeer mooie kwaliteit zoals de beschrijving op de website!

Mooie Yogi
Monique Ooms - Groet - 6-4-2019

Prachtige Yogi. Cadeau gegeven voor het nieuwe huis van zoon en schoondochter. Ze zijn er erg blij mee.

Prachtig
Marleen Ongena - Gent - 15-3-2019

Ontzettend mooi beeld, kleur van het hout is prachtig. Heel tevreden.

Uitstekend
Marina Olieslagers - Berchem - 12-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Yogiman is prachtig
Serge Mouro martins - Martenslinde - 22-1-2019

Yogiman besteld het artikel is van heel goede kwaliteit correcte afhandeling en vlugge levering zeker en vast zal ik nog beroep doen op de boedhashop

Goed
Lynn Van Parijs - Moen - 23-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Suzanne Stakenburg - Tilburg - 20-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig!
Petra Buninga - Amsterdam - 1-11-2018

Wat een mooie orang malu, erg blij mee!

In het echt nog veel mooier
Sandra van Alphen van Rhee - Breda - 28-10-2018

Hele mooie afwerking en kleur is warmer dan op de foto. En wat ruikt het beeld lekker ! Wat ben ik blij dat ik dit formaat gekozen heb.

Uitstekend
Jessica Anthoons - Desselgem - 6-9-2018

Zeer mooie yogiman.

Cadeau
H. de Vries - MIDDENMEER - 17-6-2018

Hele mooie gave Yogiman. Het cadeau is super goed ontvangen. Zij waren er erg blij mee.

Uitstekend
Brenda Vancauwenberghe - Harelbeke - 24-4-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Daisy Correia - Alkmaar - 11-3-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig kado om te geven!
Queenie Panis - Heerlen - 4-3-2018

De prijs-kwaliteitverhouding is zeer goed. Door de grootte is de yogi ook mooi vormgegeven. Het is handwerk, dus elke yogi is anders. Ik heb er 1 zelf gehouden en 3 kado gegeven. Zeker een succes! (2 bestellingen, 2017 & 2018)

Uitstekend
Claudia Lahaije - Amsterdam - 19-1-2018

Groter dan verwacht!
Maaike Donkers - 's-Hertogenbosch - 19-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi beeld
Kathleen Herdewijn - Rijmenam - 18-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi
Karin Vereschildt - Uitgeest - 15-12-2017

Beeld ziet er goed uit conform afbeelding en beschrijving! Met de speciale betekenis van de Yogi heb ik aan iemand mijn dank kunnen betuigen.

Yogiman
Frans-jozef Maas - Meijel - 1-12-2017

Ziet er mooi en goed uit. Geen rommel

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen