Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Zwarte / grijze zoutlamp 6 tot 10 kg

Beoordelingen Zwarte / grijze zoutlamp 6 tot 10 kg


Terug

Prachtig
Willy Van Brakel - Wageningen - 25-5-2021

Precies wat wij in gedachten hadden.

Zoutlamp
Patrick - Helmond - 12-5-2021

De voet van de lamp heeft 3 kleine inkepingen. Hierdoor kun je de stroomkabel leggen in 3 verschillende richtingen zodat je een keus kunt maken welke kant van de steen je wilt zien en toch de kabel netjes naar achteren kunt wegwerken. Qua licht geeft het zeker een mooie sfeer voor in een kamer. Al staat de lamp uit is het zeker nog een blikvanger.

Mooie lamp
L DB - - 8-4-2021

Ziet er mooi uit. Lamp is wel wat lichter dan op de foto maar ik wist dat de kleur kon afwijken. Erg blij met de lamp

Mooie steen
Sonja Luneburg - Holwierde - 18-3-2021

Het model van mijn steen is mooi. Het lampje wat zwak en een kaars lampje past er helaas niet in omdat het gat niet diep genoeg is.

Zoutlamp
José - Venray - 20-1-2021

Heel erg mooi, maar denk het lampje iets te zwak is voor deze grote.

Goed
Tom Van de Maele - Aalst - 25-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie kleur lamp
S van Essen - Zeist - 3-9-2020

Mooie lamp, natuurlijk anders dan op de foto maar alsnog erg tevreden. 15 watt meegeleverde lamp is net niet krachtig genoeg voor deze lamp, van plan zelf een ander lampje te kopen.

Uitstekend
Serdar Bahadin - Wageningen - 14-7-2020

zeer tevreden

Mooie lamp
Margreet Bekker - Sint Pancras - 14-4-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

zoutlamp
Arno De Spiegeleer - Oosterzele - 28-9-2019

topper iets minder licht van dan de oranje

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen