Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 1873 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Uitstekende service en fijn en snel contact
Marcia Hulst - Ameide - 8-10-2017

Beeld besteld dat helaas was gebroken bij aankomst. Snel en fijn contact gehad met Boeddhashop. Ze hebben meteen nieuw beeld opgestuurd. Deze werd snel geleverd. Erg tevreden over de service en het fijne contact. Veel webshops leveren snel, maar als er iets mis gaat is het goed om te weten dat hier zo goed gehandeld wordt. Geen discussies, maar een snelle oplossing. Zeker een aanrader!

Top
Jaap Van Balen Blanken - Enschede - 8-10-2017

Snel geleverd en vriendelijk te woord gestaan.

Reuze leuk
Anita - Amsterdam - 7-10-2017

Reuze leuke hanger, met bijzondere betekenis.

Helemaal in orde
K Steen - Kolham - 7-10-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

goede en snelle service
Nel Tijmes - Ouderkerk aan de Amstel - 7-10-2017

alles was perfect

Fantastische service en een super product!
J. Giethoorn - Grijpskerk - 6-10-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top service en top producten, om blij van te worden
Sonja Pauli - Nijmegen - 6-10-2017

Ik heb aan mijn titel weinig aan toe te voegen. De eerste keer dat ik iets bij de Boeddhashop bestelde en meteen een super-ervaring.

De verzending was mooi op tijd. Het artikel vind ik mooi! Maar ga ik kado geven, dus afwachten...
Gerda Klein Gunnewiek - Beltrum - 6-10-2017

Gewoon goed! Ziet er leuk uit!!!

Snelle levering en erg leuke boeddha
Laura Sjardin - Leiderdorp - 6-10-2017

De boeddha is erg leuk, je wordt er meteen blij van als je hem ziet. Verder was de service goed en de levering snel. Mocht ik nog eens op zoek zijn naar een boeddha, zou ik zeker hier een kijkje nemen!

Gaaf Shaolin beeld.
Gerda van den Berg - Rijswijk - 6-10-2017

Nette bevestiging, keurige melding van pakket, goed verpakt en het beeld is echt heel mooi!

Snelle service
Tosca Vrolijk - van Hengel - Wognum - 6-10-2017

Boeddha met 2 dagen geleverd, net verpakt.

Goed product en geleverd volgens afspraak
Vivi Schotsman - Gorinchem - 5-10-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Fijne shop
Marlies Bazelmans - 's-Hertogenbosch - 5-10-2017

Goede service, snelle levering

Super
Maudy Herman - Oss - 4-10-2017

Snelle levering volgende dag al in huis

Goede service
Wanda Dirks - Capelle aan den IJssel - 3-10-2017

Snelle levering, ruimschoots aan artikelen en goede correcte service...

Snelle en correcte levering
Rianne Van Der Veeke - Urmond - 3-10-2017

Fijn ik een nieuw adres heb voor mn wierook. Groot en breed assortiment tegen nette prijzen.

Heerlijk ruikende wierook !!!
Richard Van der veen - Stadskanaal - 3-10-2017

Zeer goed!! Had alles snel in huis !!

THx
Julie Verfaillie - Zutendaal - 3-10-2017

Beste,

dank voor het fijne gebaar om een leuk presentje toe te voegen nadat ik vergat de code voor korting in te geven. Erg dankbaar voor de sympathieke service.

ik geef vijf sterren
Marry Smit - Uithoorn - 3-10-2017

Zeer goed verpakt,geen beschadigingen
snelle service

Voor herhaling vatbaar!
M.A.H.J. Wolters-van Rooij - Nieuw-Vennep - 2-10-2017

Het fijne aan de Boeddhashop is dat je snel en accuraat geholpen wordt. Gelukkig kan ik even vooruit met mijn bestelling maar mocht ik weer wierook kegels nodig hebben dan zal ik deze zeker bij de Boeddhashop bestellen.

Tevreden
Agaath Luken-Groenveld - Obdam - 2-10-2017

Het bestellen en de leverantie ging fantastisch.

Shop review
Linda Krol - Bedum - 2-10-2017

Snelle levering, snel en duidelijk contact via de mail.

Snel geleverd.
Linda - Den haag - 30-9-2017

De omschrijving van de betekenis van de boeddha was heel waardevol

mooi
Cora Hagenaars - Roosendaal - 30-9-2017

mooi beeld. en een zeer snelle levering. dank daarvoor...

Uitstekende service
Danny Kouwenhoven - De Lier - 30-9-2017

Goede kwaliteit, snelle levering !!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

1873 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Uitstekende service en fijn en snel contact

  • Beeld besteld dat helaas was gebroken bij aankomst. Snel en fijn contact gehad met Boeddhashop. Ze hebben meteen nieuw beeld opgestuurd. Deze werd snel geleverd. Erg tevreden over de service en het fijne contact. Veel webshops leveren snel, maar als er iets mis gaat is het goed om te weten dat hier zo goed gehandeld wordt. Geen discussies, maar een snelle oplossing. Zeker een aanrader!

Top

  • Snel geleverd en vriendelijk te woord gestaan.

Boeddha
Bloem
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit bericht verbergen