Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2003 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Snelle service
Rene Ten Tije - Apeldoorn - 9-12-2017

S’avond’s laat besteld de volgende dag in huis

Betrouwbaar & klantgericht
Anja Bremer - Velp (Gld) - 9-12-2017

Buiten schuld van de Boeddhashop was er iets fout gegaan met de verzending. Bij telefonisch contact hierover kreeg ik alle gewenste aandacht en werd samen tot een aanvaardbare oplossing gekomen. Er werd naar niemand verwezen, de zaak werd gewoon opgelost. Erg plezierig!!!

Uitstekend
Andre Steijn - Holten - 9-12-2017

Netjes en op tijd mijn product ontvangen !

Ervaring levering pakket
Darja Mesland - Almere - 8-12-2017

De artikelen waren zorgvuldig verpakt en de dag erna geleverd. Was een mooi cadeau!

Goede snelle levering
Jenny Schlosser - Ede - 8-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

prima!
Erna Bakker - Hoogwoud - 8-12-2017

Snelle verzending, prima kwaliteit.

geweldige service
Gonnie de Vaan - Waalwijk - 8-12-2017

wij kunnen niks anders zeggen als een geweldige website ,service, kwaliteit en hele snelle bezorging echt top :-)

Nag Champa wierook
Marlies Brand - Utrecht - 8-12-2017

Netjes in een bubbeltjesenvelop geleverd. Snelle levering. Zeer tevreden!

Olieverdamper
Erna Van Boldrik - Westervoort - 8-12-2017

Mijn collega is er erg blij mrr

Bestelling / Bezorging / Boeddha
Marja Spoor - Vlaardingen - 7-12-2017

Zeer tevreden mooie boeddha snelle levering keurige afwerking

Goede snelle service
Chrissy Holt - Romme - Voorschoten - 6-12-2017

Snelle reactie na bestelling. Goede, nette service.
Een aanrader!

Super!
Kathy Rahimi Rigi - Utrecht - 6-12-2017

Weer fantastische producten en snelle levering. Het enige wat ik wel jammer vond was het feit dat ik alsnog ongeveer 6,- euro aan verzendkosten moest betalen terwijl ik voor een groot bedrag (40 euro) heb besteld. Zou leuk als er bij een x bedrag de verzendkosten ook gratis zijn. Door deze verzendkosten heb ik lang getwifeld over de aanschaf en om deze reden zou ik niet heel snel weer een bestelling plaatsen.

Uitstekend
Ann Van den Eynden - Bonheiden - 6-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super webshop
Ed Regeer - Veghel - 6-12-2017

Bestelling stond snel klaar en kon ik in telefonisch overleg de volgende dag afhalen.

Snel bezorgd
M Reijn - Enkhuizen - 6-12-2017

Betrouwbaar en de boedhashop hield je goed op de hoogte.

top service
Eriks Pauws - Monnickendam - 5-12-2017

super goed geholpen en snel contact.

.
Tiana Lagcher - Enschede - 5-12-2017

.

netjes op tijd bezorgd.ben erg tevreden en een leuk cadeau om te geven.
Wilma Swertz - Alkmaar - 5-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima service
Coby De Ruiter - Tholen - 4-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super service
Nicole Wolff - Tilburg - 4-12-2017

Ik heb verder geen opmerkingen.

beeldje order
Eddy Van mele - Temse - 4-12-2017

zeer mooi beeldje in goede staat ontvangen dank u Eddy

Bestelling
Frederik D'hoker - Erpe - 4-12-2017

Snelle en correcte levering.

wierook + plankje
Stanny Balk - Cothen - 4-12-2017

Snelle levering en het juiste ontvangen zeer tevreden.

Goed
Ineke Gerrits - Dirkshorn - 4-12-2017

Overzichtelijke website
Bestelling prima op tijd

Prachtig beeld!
Daphne Van den Hof - De Meern - 4-12-2017

Zoals het compleet beschreven wordt is het beeld in het echt ook.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2003 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Snelle service

  • S’avond’s laat besteld de volgende dag in huis

Betrouwbaar & klantgericht

  • Buiten schuld van de Boeddhashop was er iets fout gegaan met de verzending. Bij telefonisch contact hierover kreeg ik alle gewenste aandacht en werd samen tot een aanvaardbare oplossing gekomen. Er werd naar niemand verwezen, de zaak werd gewoon opgelost. Erg plezierig!!!

Boeddha
Bloem
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit bericht verbergen