Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2173 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Goed bereikbaar en super service!
Queenie Panis - Heerlen - 4-3-2018

De Boeddhashop is gemakkelijk bereikbaar en men doet zijn best je zo goed mogelijk te helpen. Omdat ik kado's wilde kopen had ik advies nodig en daar werd alle moeite voor gedaan. Hierdoor heb ik tijdig familie en vrienden met mooie Yogimannen kunnen verrassen. Alles wordt goeg en stevig verpakt en de houten beelden worden voor verzenden nog gewaxt. Ik zou deze onlineshop zeker aanbevelen!

Prima website en snelle en goede levering.
Paul Vd made - Spijkenisse - 2-3-2018

Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Tevens snelle en goede levering. Ook de tip om bij aflevering even te checken of de boeddha nog heel was is heel goed.

Tevreden
J Halley - Rhoon - 2-3-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geheel naar verwachting.keurig en netjes verzorgd ontvangen
CTM. Peters-Heijneman - Apeldoorn - 2-3-2018

De yogi,s zien er heel mooi en verzorgd uit.

Erg mooi
Sander de Konink - Amsterdam - 2-3-2018

Het beeldje was erg mooi en voldeed absoluut aan de verwachting. Degene die het kreeg was er erg blij mee

Geweldig!
RJ - 's-Gravenhage - 1-3-2018

Uitstekende en snelle service zoals verwacht. Zal vaker terug komen! Zeer aan te raden voor degene die op zoek is naar topkwaliteit.

zeer goede service
Harry Ebbers - Waalwijk - 28-2-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Marielle Schoutens - Tilburg - 28-2-2018

Korte tijd tussen bestelling en levering. Levering keurig netjes, niet op aan te merken. Zo doorgaan. Ik ben uiterst tevreden en dit zal zeer zeker niet de laatste bestelling zijn.

uitstekend
Agatha Jonathas - Amsterdam - 27-2-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Hans van der Valk - Est - 27-2-2018

Uitstekend

Geweldige producten en service!
Tina Feuerriegel - Brunssum - 27-2-2018

Snelle en adequate service en levering! Top producten, we zijn er heel erg blij mee!

Happy Boeddha
Eddy Boer - Broechem - 26-2-2018

Snelle levering, prachtig product. Toppie

Boeddah hoofd
Mieke Becht - IJsselstein - 26-2-2018

Geweldig mooi Boeddah hoofd voor een verjaardag gegeven. Snelle levering en mooi product

Mooi beeld orang malu
Rick Kramer - Breda - 25-2-2018

Prima en snelle service en een kwalitatief mooi beeld van de orang malu!!!

een hele goede service
Ton Barendsen - Landgraaf - 25-2-2018

vanaf bestelling tot ontvangst en het openen in een woord geweldig

Veel keus, snelle levering!
Nathalie - Onbekend - 25-2-2018

Ik heb verschillende soorten wierook besteld. Was blij met het aanbod dat op de site stond en de producten waren binnen 2 dagen geleverd! (Ik heb de bestelling 's avonds laat geplaatst) Top dus!

Warme douche verdiend
Wilma Manupassa - Nijmegen - 25-2-2018

Had wat besteld voor mijn afscheid voor collega’s Post nl niet bezorgd pakket zoek. Boeddhashop gebeld deze hebben het voor mij super opgelost kon het persoonlijk meteen afhalen. Dus van mij zeker een warme douche

Geweldige leveringen
Pieter Kooijman - Valburg - 25-2-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

bestelling24131
Wim Conjaerts - Voerendaal - 23-2-2018

uitstekende verpakking
geweldigende produkten

De Boeddhashop geweldig met een hele goede service.
Dinand Klink - Nijverdal - 23-2-2018

De boeddha die ik besteld had was tijdens het bezorgen beschadigd geraakt. Contact opgenomen met de Boeddhashop de volgende dag werd er een nieuwe boeddha afgeleverd. Super service van de Boeddhashop.

snel en ruikt heerlijk
Leonie Haas - Amersfoort - 23-2-2018

De wierook ruikt heerlijk, heel fijn! De levering was snel en foutloos, alleen de doosjes waren een beetje stuk door de verzending. Gelukkig waren de wierookstokjes heel.

Reactie Alle enveloppen gaan bij PostNL gewoon "op de grote hoop", waardoor pakjes wierook soms iets kunnen indeuken. Bij pakketpost heb je dit probleem niet maar dat is weer wat duurder qua verzendkosten.

Top service snelle levering
Madelon Van der Leest - Julianadorp - 22-2-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering
Casper Petre Petre - Gentbrugge - 22-2-2018

Heel snelle levering en goede service. Goede producten!

Correcte levering en een mooi product
Léon Kemeling - 's-Gravenzande - 22-2-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed en relatief snel
Kim Sips - Kaatsheuvel - 19-2-2018

Ik had het pakketje graag een dag eerder binnengekregen, maar dat ging niet ivm carnaval. Dit snap ik (:

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2173 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Goed bereikbaar en super service!

  • De Boeddhashop is gemakkelijk bereikbaar en men doet zijn best je zo goed mogelijk te helpen. Omdat ik kado's wilde kopen had ik advies nodig en daar werd alle moeite voor gedaan. Hierdoor heb ik tijdig familie en vrienden met mooie Yogimannen kunnen verrassen. Alles wordt goeg en stevig verpakt en de houten beelden worden voor verzenden nog gewaxt. Ik zou deze onlineshop zeker aanbevelen!

Prima website en snelle en goede levering.

  • Duidelijke website en gemakkelijk te bestellen. Tevens snelle en goede levering. Ook de tip om bij aflevering even te checken of de boeddha nog heel was is heel goed.

Boeddha
Bloem
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit bericht verbergen