Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3293 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Zeer tevreden
Maaike Van de Schoor - Nederweert - 2-11-2019

Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten, twee himalaya zoutlampen en een himalaya thee licht.
Precies zoals op de afbeelding, goede kwaliteit, helemaal blij mee.

Uiterst goede kwaliteit & service
Tim Linker - 's-Gravenhage - 2-11-2019

Snel geleverd, bij levering, bleek er een stukje afgebroken. contact gehad met de Boeddhashop, binnen 2 dagen hadden wij een nieuw beeld geleverd gekregen. zeer goede service, fijn contact en aan te bevelen. wij bestellen zeker nog een x.

Top!!
A Willems - Zutphen - 2-11-2019

Snelle levering... En dank je wel voor de snelle reactie en goede afhandeling van een klein probleem. We raden jullie zeker aan bij vrienden.

snelle levering
Jozien de Kock - Middelburg - 30-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi product
Fred Kok - Zandvoort - 29-10-2019

Een mooie Buddha, welke snel werd geleverd en goed verpakt.

Heel goed!
Petra Bikker - Amstelveen - 29-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering
Peter Zoons - Breda - 29-10-2019

Boeddha's cadeau gedaan, dus die heb ik zelf nog niet gezien. Maar snel geleverd, goede service en op de foto's te zien mooie boeddha's.

Super
L Duchateau - Maastricht - 28-10-2019

Super vlotte en correcte levering.

Prima webshop
Dave Venmans - Utrecht - 26-10-2019

Denken goed mee, prima afhandeling

Goede service in alle opzichten.
Ellen van Zwieten Stroomer - Beverwijk - 26-10-2019

Snel opgestuurd en prachtige Boeddha

Snelle levering
Wiljon Welten - Deurne - 25-10-2019

Na bestelling wordt t snel geleverd. Het is ook goed verpakt.

Voor herhaling vatbaar!
M.A.H.J. Wolters-van Rooij - Nieuw-Vennep - 25-10-2019

Makkelijk besteld en snel geleverd. Nu nog meer genieten in huis van de wierook in de desbetreffende wierookkistjes. Héérlijk!

Mooie zoutlampen
Frank de Wert - Noordwijk - 25-10-2019

Ze zijn echt een aanwinst.

Goed en snel
Charlinde Grauwde - Duiven - 23-10-2019

Fijne shop. Snelle verzending. Heel tevreden.

perfecte service aan de telefoon, vlotte levering !
Marnix Buysse - Waarschoot - 22-10-2019

mooie keuze, gemakkelijk te bestellen, perfecte service !

Prima web-winkel!
V Rockenfeller - Sliedrecht - 22-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha
Aart Marchal - Driebergen-Rijsenburg - 22-10-2019

Had vrij snel de boeddha in huis,maar alleen met beschadiging. Doos was aan buitenkant beschadigd. Heb gelijk gebeld met de shop en dag later een nieuwe in huis. Dat is pas service. Top!!!!

OK
Hens Baltesen - Nijmegen - 21-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie buddha spullen
Anke Van Dam - Rijswijk - 17-10-2019

Snelle levering, goed verpakt. Leuke betaalbare sieraden.

Super, snelle service
Claudia Kuun - Huissen - 16-10-2019

Fijn bedrijf

Prima product en snelle levering
Saskia Westerink - Rotterdam - 16-10-2019

Het bestelde product was goed verpakt en snel geleverd. Ook de website vond ik zeer overzichtelijk.

Uitstekend
Tyrone Bosland - Zoetermeer - 16-10-2019

Ik heb wierrook stokjes wel eens bij de big bazar pf ation gehaald geen aanrader die van hun vliegen 1 of in vlammen of 2 gaan te snel op deze niet van deze webwinkel ben er erg blij mee en zal zeker nog een keer hierzo bestellen zodra ze op zijn ;)

snelle levering, goede service
Heleen van Noort - BAARN - 15-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Erika - Tuitjenhorn - 15-10-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Fijn en snel
Dick Vermeer - Schijndel - 15-10-2019

Snelle service, duidelijk en netjes

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3293 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Zeer tevreden

  • Ik ben zeer tevreden met de geleverde producten, twee himalaya zoutlampen en een himalaya thee licht. Precies zoals op de afbeelding, goede kwaliteit, helemaal blij mee.

Uiterst goede kwaliteit & service

  • Snel geleverd, bij levering, bleek er een stukje afgebroken. contact gehad met de Boeddhashop, binnen 2 dagen hadden wij een nieuw beeld geleverd gekregen. zeer goede service, fijn contact en aan te bevelen. wij bestellen zeker nog een x.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen