Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3203 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

TOP!
Bettina Von Winckelmann - Keerbergen - 8-9-2019

Kan niet beter, zeer goede service, snel, goed verpakt en mooi materiaal. Aan te bevelen!

Mooie Boeddha met details + super service
Douwe van der Leest - Venray - 4-9-2019

Een kind monnikje gekocht via deze winkel én zéér tevreden. De eigenaren zijn goed bereikbaar en denken met je mee. We mochten de boeddha op komen halen, waardoor we het product persoonlijk aan de ontvanger konden geven. Het beeldje is mooi en goed afgewerkt en egaal. Blije klanten én blije ontvanger :)

Top
Bianca - Overijssel - 4-9-2019

Snelle bezorging, netjes verpakt

Wauw
Rudy Thümann - Elburg - 3-9-2019

Zeer snel geleverd SUPER.

Super goed
Connie de Jager - Rijswijk - 3-9-2019

Snelle levering.

snelle en goed verpakte levering
Stan Musters - Steenwijk - 2-9-2019

De levering van de zoutsteenlampen netjes en onbeschadigd ontvangen. We genieten elk moment van de fijne sfeer die deze lampen geven. Prijs/kwaliteit helemaal top. Zullen zeker Boeddhashop raadplegen als wij weer artikelen in deze sfeer willen aanschaffen. Bedankt!

Graag tot de volgende keer!
Cornelia Dickhoff - Utrecht - 2-9-2019

Keurige afhandeling, snelle verzending.

Overzichtelijke site en goede service
Claudia Denneboom - Zaandam - 1-9-2019

Mooie producten en fijn dat er snel gereageerd wordt op vragen via mail.

Top service en mooie boeddha
Nico Nagtegaal - Almere - 31-8-2019

Zeer goede service na een klacht erg mooi opgelost .
We zijn er erg blij mee

Heel goed
Dick Bos - Alkmaar - 31-8-2019

Goed product verpakking heel goed

Mooi product en snelle levering
Bart Luijten - Meijel - 31-8-2019

Top

Snelle levering en erg mooi!
Monique Mense-Wijtvliet - Hillegom - 31-8-2019

De site is erg leuk, veel verschillende beelden en de levering is snel en de verpakking erg goed!

een hele goeie service
Sroukema-van Meurs - Sappemeer - 30-8-2019

ben blj met hoe de verpakking is geregeld alles is naar wens verlopen.

Mooie zoutlamp voor mooie prijs
Helma Maas-Schuijbroek - Loon op Zand - 30-8-2019

Mooie zoutlamp , zacht licht en snel geleverd

Bedankt...
Heidi Vandermoere - Aalter - 30-8-2019

Bedankt voor de snelle levering!
Nu genieten van mn Boeddha aan mn vijverke...

Knuffel Boeddha
Veronique De Wandel - Borsbeke - 30-8-2019

Super blij met de knuffel Boeddha. Ik heb hem doorgegeven als cadeau. Het geeft een fijn gevoel om te geven en ook om te krijgen. Aanrader. Is speciaal

Mooi boeddhabeeld - goede service
M Vesters - Amstelveen - 29-8-2019

Mijn boeddhabeeld arriveerde licht gebutst op mijn huisadres. Ondanks oranje tape die waarschuwde dat inhoud van pakket breekbaar was, is de koerier er waarschijnlijk niet zo zachtzinnig mee omgesprongen. Ik melde dit aan Boeddhashop en kreeg een dag later een nieuw boeddhabeeld toegestuurd - prima service dus!
Beeld zelf is prachtig het geeft een heel mooi rustgevend effect aan mijn tuin

Budha 80% tevreden
Didier Gesqueire - Izegem - 29-8-2019

De boedha voldoet aan onze eisen maar de ketting zoals op de foto ontbrak en dat vinden we jammer.

Reactie De ketting is enkel ter decoratie van de foto. Ze zijn wel los te koop.

Altijd een tevreden klant
Winnie W.E. Oertel - Delft - 29-8-2019

Koop al jaren bij Boeddhashop, vnl. wierook, soms wat anders. altijd supersnelle levering en scherp geprijst!

Goed op de hoogte gehouden
Alesia Van Noordenburg - Hooglanderveen - 28-8-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed
Bas Van Duyn - Katwijk - 27-8-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

goede produkten
Bas Lijnkamp - Eindhoven - 27-8-2019

ik ben zeer tevreden over de schop goede produkten voor weinig geld

Kan niet beter.
Daniel Jansma - Haulerwijk - 27-8-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tibettaanse gebedsvlagskes
Petra Sneyers - Tienen - 25-8-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zoutlamp
D.M. Van der Vlist - Oosterhout - 25-8-2019

Alles netjes goed verpakt ontvangen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3203 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

TOP!

  • Kan niet beter, zeer goede service, snel, goed verpakt en mooi materiaal. Aan te bevelen!

Mooie Boeddha met details + super service

  • Een kind monnikje gekocht via deze winkel én zéér tevreden. De eigenaren zijn goed bereikbaar en denken met je mee. We mochten de boeddha op komen halen, waardoor we het product persoonlijk aan de ontvanger konden geven. Het beeldje is mooi en goed afgewerkt en egaal. Blije klanten én blije ontvanger :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen