Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2086 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en eerlijke service
Kris - Oost Vlaanderen - 10-1-2018

Ik bestelde voor het eerst op boedhashop en ben echt enthousiast over de kwaliteit van de boedhabeeldjes. Vlotte service, vergeten betalen via ontvangen cadeau bon, onmiddellijk via mail kunnen rechtzetten. Ik kan iedereen deze site aanraden.

Mooi product, snelle levering
Michael Mikus - Heemskerk - 7-1-2018

Op de vrijdag voor de Kerst een Yogiman besteld en op zaterdag afgeleverd, super levering zo voor de feestdagen. Tevens een mooi product van goede kwaliteit. Een echte aanrader.

Uitstekende klantenservice!
Patricia Monsma - Hurdegaryp - 6-1-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Professioneel
Luc De Monie - Kapellen - 6-1-2018

goede aflevering en degelijke info...mooi veilige verpakking en prachtig beeldje.

Super Service!
Willem Arendzen - Cuijk - 6-1-2018

Een hele goede, snelle reactie met een goede service met name nadat er problemen waren met de online betalingen tgv een storing bij de bank. Snelle en correcte levering van de aangekochte artikelen.

Super snelle afhandeling.
Lidwien Lefferts - Utrecht - 6-1-2018

De eerste boeddha kwam keurig de dag na de bestelling binnen. Teruggestuurd en geruild voor een andere. Deze was tijdens het vervoer beschadigd. Na enkele dagen werd er een andere boeddha gestuurd die gelukkig heel arriveerde.

Snelle feedback
Martin Van Herpen - Dordrecht - 5-1-2018

Goede ervaring, duidelijkheid wanneer levering en op tijd.

Mooi beeldje
Stefan - - 5-1-2018

Ik had een boeddha beeldje besteld voor mijn moeder als kerstcadeau. De verzending was snel en goed ingepakt. Het beeldje is mooi en van goede kwaliteit. Ze was er super blij mee!

Snelle levering
Marion Van Agen - Enschede - 5-1-2018

Na telefonisch contact wist ik zeker dat het de volgende dag er zou zijn. Fijn meegedacht en het was er ook!

Goede service
Peter Lemmens - Ranst - 5-1-2018

Alles was perfect in orde

Top aankoop
De cremer Robin - Kuurne - 5-1-2018

Hallo het kado was super en ben er heel blij mee

Duidelijke website, goede levering
B Kramer - Zoetermeer - 4-1-2018

Duidelijke site, bestelgemak en snelle levering

Wat een service!
Wanda Ditks - Capelle aan den IJssel - 4-1-2018

Altijd goede,snelle,nette service/levering!

Review
Anika Tijmensen - Dordrecht - 3-1-2018

Alles is tiptop afgehandeld en geleverd! Thx

Super
A Hendriks - Simpelveld - 2-1-2018

Mooi beeldje! erg schattig en mooi gemaakt. Goed materiaal, stevig.
perfecte service

Prima webshop
Esther - Elst - 2-1-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi beeldje
Dick Medema - Appingedam - 2-1-2018

Mooi beeldje gekocht als cadeau, zag er mooi uit, niet te duur en snel geleverd.

Goed geregeld en mooi product
Jael Westrus - Wormerveer - 2-1-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tijdige levering
John van der Hoorn - Gorinchem - 2-1-2018

Ondanks de drukte met de leveringen, is het toch op tijd geleverd! Thanks.

Schitterend
Marina Olieslagers - Antwerpen - 1-1-2018

Snelle levering en bij vragen een vlot en vriendelijk antwoord. Zeer menslievend. Ben ontzettend blij met mijn yogi. Ontroerend mooi is hij/zij. Zowel de "producten" als de "klanten" worden volgens mij vanuit het hart behandeld en dat is fijn!

Top
Ankie Waltmans - Gemonde - 1-1-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

vlotte bestelling
Melanie van Oort - Rotterdam - 1-1-2018

Ik heb het product voor anderen gekocht en zelf nog niet gezien, daarom kan ik hier niet over zeggen.
Ik heb contact met boeddhashop gehad per mail over de bestelling. Zij reageerden snel en erg vriendelijk.

Mijn yogimalu
Tamara Van Ryne - Bekkevoort - 1-1-2018

Wat een prachtige yogimalu heb ik met veel zorg ontvangen! Snelle service, zeer mooi product!

fantastische Boeddhashop
W.e. Bodenstaff - Groningen - 31-12-2017

vriendelijk commentaar op een vergissing van mij en buitengewoon snelle levering!!!

Perfect gedaan bezorging en de order.
Eugenio Habraken - Valkenswaard - 31-12-2017

bedankt voor de snelle service

Groet,
Eugenio Habraken.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2086 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Uitstekende kwaliteit, snelle levering en eerlijke service

  • Ik bestelde voor het eerst op boedhashop en ben echt enthousiast over de kwaliteit van de boedhabeeldjes. Vlotte service, vergeten betalen via ontvangen cadeau bon, onmiddellijk via mail kunnen rechtzetten. Ik kan iedereen deze site aanraden.

Mooi product, snelle levering

  • Op de vrijdag voor de Kerst een Yogiman besteld en op zaterdag afgeleverd, super levering zo voor de feestdagen. Tevens een mooi product van goede kwaliteit. Een echte aanrader.

Boeddha
Bloem
Deze website gebruikt cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Dit bericht verbergen