Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3384 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Top!
Jolanda Kerdijk - Heemskerk - 23-12-2019

Levering was supersnel, en ik ben heel blij met de mooie witte zoutlamp.

Op maat gesneden
Joke Wolters - Oss - 23-12-2019

Omdat ik het pakje wilde ophalen had ik telefonisch konakt over dag en tijd.
Persoonlijke benadering en op maat gesneden voorstel.
Dus heel tevreden!

Alles was zeer duidelijk
M.W. Veenendaal - Rhenen - 21-12-2019

Zoeken en kiezen op de site is gemakkelijk overzichtelijk.

Goede verwerking van bestelling
Ton Roonder - Gouda - 21-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tien
W Liklikwatil - Barneveld - 21-12-2019

Ben heel tevreden. Snelle levering. Raad iedereen aan.

Hele fijne service top!!!!
Alice Den Haan - Rotterdam - 20-12-2019

Na afstoffen van mijn leuke vrolijke boeddha van geluk....bleek het voetje los te zitten toen heb ik dat gemeld en toen was hun reactie gelijk een nieuwe te sturen!!!
En die staat nu op zijn plaatsje.
Wat een goede service!!!!!!

Uitstekend
F Benaitouna - Beek - 20-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Juist en snel
Minke Vonk - Ochten - 20-12-2019

Bestelling is snel geleverd. Pakket is makkelijk te volgen & je krijgt daadwerkelijk wat je besteld.

Prima service
Monique Puiman - Heteren - 19-12-2019

Hele snelle levering!
Ik had twee himalaya zoutlampen besteld die netjes ingepakt waren en dus heel en zonder beschadiging aan zijn gekomen.

Helemaal goed snelle levering
Annika De bock - 's-Gravenhage - 18-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering product voldoet aan omschrijving en foto
Femke - Krimpen aan den IJssel - 18-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

snel geleverd en goed verpakt
Sandra - Pijnacker - 16-12-2019

Voor herhaling vatbaar!

Geweldig
Danielle Keesman - IJmuiden - 15-12-2019

Goeie site, veel diversiteit, redelijke prijzen, snelle bezorging.
Tot de volgende keer !

Goede website, goede prijs
Etske Thie - Oosterbeek - 15-12-2019

Mooi houten monnikje gekocht bij jullie. Eerlijke prijs.
Tip: Zou mooi zijn als verpakking geheel afbreekbaar zou zijn.

Erg tevreden!
Chantal Dijkhuis - Zeist - 14-12-2019

Prima service, lekker vlot en duidelijke communicatie. Pakket kwam erg goed ingepakt aan! We zijn er erg blij mee.

Altijd tot nu goede en mooie producten
Helma Camfferman - Wijchen - 14-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

alles prima!
MARGO JAMERS - HASSELT - 14-12-2019

alles prima in orde, vlotte levering.

Zeer tevreden
Arjan Smeele - 's-Gravenhage - 14-12-2019

Uitstekende service, ik koop graag nog eens bij jullie!

Snelle levering
Pascalle Koeckhoven - Tilburg - 13-12-2019

Snel levering goed verpakt.

blij met mijn beeld!
Monique Moorman - Beuningen - 13-12-2019

Snelle levering in perfecte staat ontvangen mijn tuin gaat mooi worden met mijn muurbeeld

Mala amethist ketting en houten armband
Sandy Weinberg - Best - 13-12-2019

Mooi producten, verzorgd in cadeau zakjes - ik weet niet hoe het materiaal heet. Jammer dat PostNL wegens de feestdagen ietsje langer over deed. Het zal wel mooi zijn om wat informatie te ontvangen over de reiniging van de mala’s.

Nette winkel
JE van Benten - Zutphen - 13-12-2019

Snelle service, nette aflevering, goed verpakt.

Correct
Joop Claessens - Roermond - 13-12-2019

Snel en alles volgens afspraak

Snel en netjes verpakt
M Lohman - Arnhem - 13-12-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Top!
GM - Utrecht - 12-12-2019

Snel geleverd en keurig ingepakt. Dank je wel.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3384 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Top!

  • Levering was supersnel, en ik ben heel blij met de mooie witte zoutlamp.

Op maat gesneden

  • Omdat ik het pakje wilde ophalen had ik telefonisch konakt over dag en tijd. Persoonlijke benadering en op maat gesneden voorstel. Dus heel tevreden!

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen