Mededeling levertijd
Momenteel 1 dag extra levertijd i.v.m.
werkzaamheden in ons magazijn
Mededeling levertijd
Momenteel 1 dag extra levertijd i.v.m.
werkzaamheden in ons magazijn

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2772 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Perfecte kwaliteit zoutlampen
Marcella Wessels - Zevenhuizen - 14-1-2019

Ik heb alles heel netjes en zeer goed verpakt ontvangen. Alles zag er net zo uit als dat ik had gehoopt. Zoutlampen, aanrader voor iedereen bij deze webwinkel te kopen. Zijn ook zeker niet duur!

Duidelijk site, mooie beelden en goede informatie
Wendy van den Heuvel - Deurne - 14-1-2019

Bestellen ging gemakkelijk en snel. Bevestiging per mail was op tijd en juist. Dik tevreden.
Ga zo door!

Klantvriendelijk
Rob Van Rooij - Eindhoven - 13-1-2019

Meedenkend en servicegericht

Zoutsteen
San Van der Horst - Velserbroek - 12-1-2019

Prachtige steen mooi van vorm en van kleur.
Mijn zoontje is er dol gelukkig mee!

Optimale service
Hugo van Hamersveld - Amsterdam - 12-1-2019

Twee door mij bestelde beelden zijn snel en zonder problemen per post bij mij bezorgd. Aangezien de beelden kwetsbaar en broos zijn, is zorgvuldige behandeling - zoals de verpakking - essentiëel. Dat was dus goed geregeld.

Met je hoort in de geur van wierook genieten !!
Jo Visser - Sittard - 11-1-2019

Een te gekke site... veel keuze en goede kwaliteit,snelle en uitstekende service !!!!

Snelle, goed service
Chris Zwart - Groningen - 11-1-2019

Ik bestelde een mala-ketting die vrijwel direct knapte. Kan gebeuren natuurlijk, en ik kreeg snel een nieuwe toegestuurd. Goede service!

Zoutlamp
Sara Coomans - Geel - 11-1-2019

Mooie zoutlamp, voldoet aan verwachtingen! Goede service!

De lamp ziet er prachtig uit!
S Omar - Papendrecht - 8-1-2019

Snelle levering. De lamp was goed ingepakt. Ik had niet verwacht dat die zo zwaar zou zijn :P maar dat is niet zo gek voor 4kg aan zout. Hij is prachtig!

snelle levering
Leo Klinkers - Posterholt - 8-1-2019

goede kwaliteit

Heerlijk!!
Yvonne Schelfhorst - Hengelo - 8-1-2019

Snelle levering en super kwaliteit voor een leuke prijs!

Aanbeveling
Regina Bos - Oud Gastel - 7-1-2019

Scherpe prijzen en snelle levering

Goede en snelle service
Jolanda Jole - Tilburg - 7-1-2019

Eerste kennismaking met de Boeddhashop. Snelle levering, goed verpakt, achteraf betalen mogelijk en kwaliteit van product is prima!

Producten voldoen volledig aan verwachting
Edwin Muller - Lelystad - 6-1-2019

Artikelen zijn zoals aangegeven op de website. Verzending heeft snel en keurig plaatsgevonden.

Prima
Siebe Put - Bavel - 6-1-2019

Nvt

Top service
Cher Meisen - Echt - 4-1-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Gebedsvlaggetjes
Thea Van Son - Nijmegen - 4-1-2019

Snelle en goede levering

Ik ben heel te vrede
Anneke Goffart - Genk - 4-1-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

bestelling
Joke Stomps - Ruurlo - 4-1-2019

snel en keurig verzorgd bezorgd

Snel, goede service, goede overzichtelijke site
Jimmy Muller - Beek en Donk - 3-1-2019

De bestelling was al na 1 werkdag binnen en dat net voor de kerstdagen. De site is overzichtelijk en ze houden je via de mail goed op de hoogte over je bestelling. De doos was kapot..(waarschijnlijk door de koerier) maar het beeldje zat zo goed ingepakt met piepschuim dat hij geen schade had.

prima,neat package etc.
EJ van der Werf - Soest - 2-1-2019

Alwin,duurde ff maar the (mala)-eagle has landed,dank voor je goede zorg en service.
Aju.

versturen van de wierook
Sophie Thasing - Heerenveen - 1-1-2019

Alles prima goed verpakt en goed aangekomen, nog niet gebruikt maar zag er uit wat ik er van verwachtte.

Mooie producten en prima service
Ineke Oostinjen - Opperdoes - 1-1-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snel en adequaat geleverd
Hester Van der Deijl - Noordwijk - 30-12-2018

Daar kwam heel snel mijn doos met de Himalaya zoutlampjes. Netjes ingepakt en zo uit de doos op me nachtkastje, super blij mee!

Bij afhalen zeer correct en netjes behandeld.
Henri Blommers - Veghel - 30-12-2018

Veel keus en zeer mooie boeddas te zien voor een betaalbare prijs.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2772 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfecte kwaliteit zoutlampen

  • Ik heb alles heel netjes en zeer goed verpakt ontvangen. Alles zag er net zo uit als dat ik had gehoopt. Zoutlampen, aanrader voor iedereen bij deze webwinkel te kopen. Zijn ook zeker niet duur!

Duidelijk site, mooie beelden en goede informatie

  • Bestellen ging gemakkelijk en snel. Bevestiging per mail was op tijd en juist. Dik tevreden. Ga zo door!

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen