Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 4614 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Super
Joke van Wietingen - Veldhoven - 29-12-2020

Ik heb hier voor de tweede keer een Boeddha gekocht. Zowel vorige keer als nu een uitstekende ervaring. Twee dagen na de bestelling was de Boeddha in huis. Zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. De Boeddha zelf was nog mooier dan de foto op de site.
Alles bij elkaar een super ervaring. Ik kan de shop bij iedereen aanbevelen.

Mooie zoutlamp
Rinske Kegel - Nijmegen - 29-12-2020

Mooie zoutlamp, goed verpakt, zat al een lampje in zodat hij meteen aankon. Geeft heel mooi licht!

Blij met de boeddha.
Isabella Vonck - 's-Gravenhage - 28-12-2020

De boeddha was een cadeau en ik had ‘m zelf nog niet bekeken voor hij werd uitgepakt. Past precies in het interieur van de persoon die het heeft gekregen en die persoon was er ook blij mee.

budha geocht
Jose van der Werff - Almere - 26-12-2020

product is te mooi om waar te zijn goede kwaliteit en perfecte levering voor jullie allemaal zeer veel lof

Salie
Marja Tromp - Egmond-Binnen - 26-12-2020

Mooie levering

Prima webshop
Toobs - Groningen - 26-12-2020

Veel keus, mooie collectie en gewoon een prima webshop.

Fijne service!
Jennifer Agelink - Swifterbant - 26-12-2020

Heb mijn bestelling gewijzigd en dit weer zeer snel opgepakt! Snelle service en vriendelijke man aan de telefoon gehad.

Prima
Herma - Almere - 26-12-2020

Correcte afhandeling en snelle kevering

Super!!
Ryanne Haak - Woerden - 26-12-2020

Leuke beeldjes, goede service super tevreden!!

Vlekkeloos!
Jim van Zoen - - 26-12-2020

Besteld en ontvangen binnen 2 dagen. Bedankt! De ontvanger was zeer tevreden.

Top
Peggy Paiano - Guttecoven - 26-12-2020

Je wordt goed op de hoogte gehouden van de status van je bestelling. Deze was ook heel snel verstuurd.

Het was allemaal goed
Reina Poortinga - Vlagtwedde - 25-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

correcte levering en goede opvolging
PETER DE RIDDER - Destelbergen - 25-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige boeddha!
Sandra Vandierendonck - Blankenberge - 25-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
Indy Ernest - 's Gravenmoer - 25-12-2020

Beeldje was iets te laat, maar dat is begrijpelijk vanwege covid bij de post. Verder goede service.

Kwaliteits webshop
Jan Bex - Koersel - 25-12-2020

Fijne webshop
Goede dienst na verkoop

Tevreden
Annette - Stevensbeek - 24-12-2020

Mooie boeddha. Ik dacht dat ik hem ergens anders goedkoper zag maar het gezichtje van deze is toch echt mooier! Blij mee!

snelle en correcte levering
Wim Hogerhuis - Stiens - 24-12-2020

een aanrader

goede service
Sandra Kuijper - Beverwijk - 23-12-2020

boeddha ketting besteld maar per ongeluk ophalen aangevinkt. Gelukkig belde ze om te vragen of het wel klopte omdat ik zover weg woon dat is wat ik noem meedenken.
goed contact via e/mail. en ik ga zeker nog eens bestellen.

Goed
Wendy Baan - Maarssen - 23-12-2020

Overzichtelijk en mooie producten voor betaalbare prijzen.

Fijne site met mooie spulletjes
Gerda Tartaud - Utrecht - 23-12-2020

Een heerlijke site om in rond te kijken. Leuke spulletjes. Bestellen ging snel en het pakket netjes. Goed aangekomen. Zeer tevreden met wat ik kocht.

Erg leuk.
Ruth Tol-Sedney - Almere - 23-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snel geleverd
N. Oudenaller Wijnen - Houten - 23-12-2020

Het was ‘n geboortedagboedha gisteren aan mijn dochter gegeven, ze was er blij mee.

Goede service
Diny Van den Berg - Leiden - 23-12-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Heel tevreden
Gerhard Mattioli - Deventer - 23-12-2020

Heel tevreden met levering en kwaliteit ......................bedankt

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4614 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Super

  • Ik heb hier voor de tweede keer een Boeddha gekocht. Zowel vorige keer als nu een uitstekende ervaring. Twee dagen na de bestelling was de Boeddha in huis. Zeer goed verpakt om beschadiging te voorkomen. De Boeddha zelf was nog mooier dan de foto op de site. Alles bij elkaar een super ervaring. Ik kan de shop bij iedereen aanbevelen.

Mooie zoutlamp

  • Mooie zoutlamp, goed verpakt, zat al een lampje in zodat hij meteen aankon. Geeft heel mooi licht!

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen