Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2375 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Snel
Marijke Schipper - Den Oever - 15-6-2018

Mooie producten, de ontvanger van mijn bestelde kado vindt het prachtig. Ik had het besteld: dag erna al bezorgd! Super fijn & snel. Mooie overzichtelijke site met mooie producten...kom zeker nog eens terug hier.

Mooie Ganesha beeld met sokkel
Devi - Nieuwegein - 12-6-2018

Wij hebben een Ganesha beeld met sokkel besteld daar zijn wij heel tevreden mee. De eigenaar heeft het beeld en sokkel persoonlijk bij ons thuis afgeleverd. Top service!

Snel
Erik Meijer - Wilhelminadorp - 12-6-2018

snelle service

Top service!
Tanja van der Veer - Amsterdam - 12-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie kwaliteit
- - 12-6-2018

Mooie ketting, snel bezorgd. Had ook een boeddha knuffel besteld hier. Dit was een cadeau, maar er was geen inpak service. Dat was wel jammer.

Een prachtig boedhabeeld, precies zoals ik zocht
Karin den Ouden - Utrecht - 11-6-2018

Deze boedha vind ik zooo leuk, mooi en, inderdaad, je wordt er gewoon happy van als je er naar kijkt. Deze was precies dat wat ik zocht voor mijn lieve vriendin die zelf niet zo happy is, maar altijd voor iedereen klaar staat

Super!
M Boender Bt - NUMANSDORP - 11-6-2018

Kwaliteit naar verwachting. En snel geleverd!

Boeddha beeld
Sandra Maes - Houthalen - 11-6-2018

Hartelijk dank voor de supersnelle levering...heel goed ingepakt en prachtig beeld groetjes

Een pareltje in de tuin.
Eduard Scholze - Hoofddorp - 10-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima webshop!
Monique Ooms - Groet - 10-6-2018

Duidelijk website! Snel antwoord op mijn vraag. En super snelle levering.

snelle levering
H BIJL BIJL - DORDRECHT - 10-6-2018

Boeddha zag eruit zoals op afbeelding . Woensdag om 13 uur besteld, de volgende dag om 11 uur in huis. IK ben zeer tevreden.

Goede service, snelle levering
E Rama - Amstelveen - 10-6-2018

Product voldeed aan verwachting
Goede prijs kwaliteit verhouding

Boeddha horen zien en zwijgen
Adriana Van der Velden - Chaam - 9-6-2018

Super blij met mijn 3 boedha’s

Darshan wierook
Sandra Van Eygen - Nisse - 9-6-2018

Snelle en goede levering. Goede prijs.

Goed en snel geleverd
Isabel van Dijk - Spijkenisse - 9-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Helemaal goed
Ineke Dorgelo - Leiden - 9-6-2018

Snelle levering en de boeddha is heel veilig verpakt, geen schrammetje, dus

Top levering
Richard Ravia - Roermond - 8-6-2018

Zeer netjes verpakt
Snelle service
Zeker aan te bevelen

Cadeau geboortedag
Maritza Tromp - Tilburg - 7-6-2018

Cadeau gegeven aan een geliefd persoon!

uitstekend ....
Josse Goubert - Oudenaarde - 6-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Shopreview
Petra Bergsma - Veendam - 6-6-2018

Happy Boeddha besteld en snel in huis. Kwaliteit goed!

Goed wierook assortiment
Astrid Van Veen - Alphen aan den Rijn - 5-6-2018

Dik tevreden, ruime keuze en goede beschrijvingen.
Ik heb nog niet alle producten geprobeerd, wilde vooral de Goloka bijbestellen, en heb dus meteen wat nieuwe geuren om uit te proberen!
Alles bij elkaar, hele fijne webshop.... Namaste

Mooi beeld en precies volgens afspraak.
Dolf Niessen Niessen - Mechelen - 5-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Vlot, degelijk, top
Tania D'Hollander - Rijkevorsel - 5-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tevreden
Jacqueline Bourgonje - Dedemsvaart - 5-6-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Wierrook
Ramona Caelen Caelen - Berg en Terblijt - 5-6-2018

Heerlijk ruikende wierrook waar je lang gebruik van maakt en waarvan je heerlijk omspant en je huis ruikt ook nog eens lekker!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2375 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Snel

  • Mooie producten, de ontvanger van mijn bestelde kado vindt het prachtig. Ik had het besteld: dag erna al bezorgd! Super fijn & snel. Mooie overzichtelijke site met mooie producten...kom zeker nog eens terug hier.

Mooie Ganesha beeld met sokkel

  • Wij hebben een Ganesha beeld met sokkel besteld daar zijn wij heel tevreden mee. De eigenaar heeft het beeld en sokkel persoonlijk bij ons thuis afgeleverd. Top service!

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen