Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3896 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Prachtige Boeddha
Joyce Raterink-Mulder - Winterswijk - 14-6-2020

Prima service !
Mooie Boeddha precies zoals afgebeeld!
Top snelle levering
Betrouwbaar !

Strakke zwarte en rode zoutlampen
Marije De Bruijn - Rotterdam - 13-6-2020

Staat perfect in mijn interieur. Licht is niet zo fel als bij een oranje zoutlamp. Goed voor in de woonkamer als sfeerlicht. Snelle levering en goed verpakt.

Prima. Snelle levering.
H Keeris van Heeswijk - Hamont-achel - 13-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie shop
Rita Swannet - Zevenbergen - 12-6-2020

Snelle levering en goed verpakt.

Prachtige Boeddha
Leen De Smet - De Pinte - 12-6-2020

Prachtige Boeddha . Past perfect bij mijn relaxatie praktijk. Straalt rust uit. Heel tevreden !!

prima
R Kramer - Babberich - 12-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede webshop met mooie beelden
Marissa - - 12-6-2020

Na ontvangst van de beelden bleek dat één van de beelden was beschadigd tijdens het transport. Dit is toen zeer netjes opgelost en niet veel later heb ik een nieuw beeld ontvangen. Een goede service en zeker een aanrader deze webshop!

Gewoon goed
Mike - Broek op Langedijk - 12-6-2020

Ik had mijn drakenbloed wierook besteld en kreeg meteen een mail met track&trace nummer. Toen mn pakket binnen was meteen opgehaald en het was gewoon goed, mn bestelling was compleet netjes en snel geleverd, ben er blij mee!!!

Looks good and fast delivery
Pulkit Mathur - Terneuzen - 12-6-2020

Nice statue but websites says that buddha weigh 18 kg but the one I received weighs only 15 kg and similarly the stand says 20 kg but the one I received weighs only 17 kg.
Still they are in good shape and looks beautiful after installation.

Prima
R. Aveskamp - Oldenzaal - 11-6-2020

Erg mooie Boeddha en snelle en nette levering.

Great care & product
Luuk Weiss - Neede - 11-6-2020

less love for the reminder e-mails to give feedback, but everything was delivered with care

Zeer mooi v
B t Hart - 's-Gravenhage - 10-6-2020

Zeer mooi en prachtige kwaliteit

Cadeau
Annie Poelman - Delden - 10-6-2020

Ik zat in tijdnood en was zeer opgelucht dat er zo snel werd geleverd.

Goede, snelle levering
Guy van Beek - Maastricht - 9-6-2020

Bestelde artikelen zijn snel en goed verpakt geleverd.

Tevreden klant
Lindsey Shilton - Oudorp - 9-6-2020

Blij met jullie service. Duurde deze keer een aantal dagen langer voor ontvangst. Dit ligt zeker niet aan jullie!

Prachtige boedha hoofd. Snelle en nette levering.
Anneke Stel - Amsterdam - 9-6-2020

Snelle levering. Mooie producten. Mijn dochter was ondersteboven van dit boedha hoofd. Dit was een cadeau voor haar verjaardag.

Geweldig
Adinda Van Veen - Koudekerk aan den Rijn - 8-6-2020

Prima naar m'n zin.

Prima artikelen en service
Janneke de Vente - Rhoon - 8-6-2020

Prima artikelen en service service

Erg mooie lampen
Jamie - - 7-6-2020

2 lampen besteld. Erg mooi en snelle bezorging. Zou hier zeker opnieuw bestellen.

super snelle levering en goede kwaliteit
Natasja Duiveman - Deurne - 7-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

niks op aan te merken
Ingrid Bollen - Oudsbergen - 7-6-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima
J v.d. Hoeven - Vlaardingen - 7-6-2020

Fijn te woord gestaan en bestelling snel binnen gekregen

Mooi boeddha die er precies zo uit ziet als op de site. Snelle levering
Jos Kemmerling - Kerkrade - 7-6-2020

Goede site en alle verzending.

Top!
C. Smulders - Tilburg - 7-6-2020

Geheel naar wens, snelle levering en keurig verpakt.

Duidelijke webshop en snelle levering.
Edna Fortes - Rotterdam - 7-6-2020

Levering ging snel en alles was netjes en veilig ingepakt.
Zeer tevreden.
Ik zal zeker nog eens bestellen.
Heb de webshop aan meerdere vrienden van mij voorgesteld.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3896 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Prachtige Boeddha

  • Prima service ! Mooie Boeddha precies zoals afgebeeld! Top snelle levering Betrouwbaar !

Strakke zwarte en rode zoutlampen

  • Staat perfect in mijn interieur. Licht is niet zo fel als bij een oranje zoutlamp. Goed voor in de woonkamer als sfeerlicht. Snelle levering en goed verpakt.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen