Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2691 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Fijn en snelle service en levering
Marco Verhesen - Herkenbosch - 28-11-2018

Zeer tevreden... nog sneller dan verwacht

Voor de tweede keer, zeer tevreden.
Charlotte den Arend-Schollmeijer - Rotterdam - 27-11-2018

Gisteren mijn bestelling binnen gekregen, tot grote tevredenheid. En dat in deze drukke tijd. Hartelijk dank, de buddha’s zijn cadeautjes, maar ik denk dat iedereen er blij mee is. Met vr gr, Carla Den Arend Schollmeijer.

Leuke Black Friday aanbiedingen
DP van Valen - Vinkeveen - 27-11-2018

Goede shop, goede prijzen, zeer snelle service en door de Black Friday aanbieding heb ik mijn geliefde white sage wierook (omgerekend) zonder verzendkosten kunnen bestellen. Top!

goede service en kwaliteit
Henk van der Tuin - Annen - 27-11-2018

Door TNT pakketje kapot geleverd. 1 belletje en alles zeer goed geregeld kreeg meteen een nieuwe

besteld en snel in huis.
Ria van Nieuwpoort vschelven - Rotterdam - 27-11-2018

over het algemeen vind ik het een goede service ook als je een telefoniche vraag heeft.

Goed verpakt
Anne-Mieke Lorenzini-Vos - Vlaardingen - 26-11-2018

Wat moet ik ervan zeggen, was goed verpakt, mooie boeddha.
Blij mee.
Op tijd bezorgd... helemaal goed

Snel bezorgd
Dennis Hollander - Oud-Beijerland - 25-11-2018

Niks op aan te merken

Volgends afspraak
Adri Vreeke - Mazarron - 24-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede service!
Lynn Van Parijs - Moen - 23-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

heel tevreden met onze geboorteboeddha's
Gerard Pollet - Antwerpen - 23-11-2018

De betaling met bancontact lukte niet.
De 4 groepen van 4 cijfers ok, MAAR een laatste aparte cijfertje kon er niet meer bij.
Al eerder hetzelfde probleem met andere aankopen in Nederland.
Dus maar betaald met master card.

Goede service, snelle afhandeling
A Gerlings - Duiven - 22-11-2018

Goede service, snelle afhandeling dus helemaal tevreden

Buddha
Suzanne Stakenburg - Tilburg - 20-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Myfirst
Waltraud Schoener - Wiesbaden - 19-11-2018

Auslieferung in Germany verzögert zugestellt. Unterstützung durch Shop sehr gut.

Geuren
Janusz Manko - Waddinxveen - 18-11-2018

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima webshop, snelle levering
J.M.C. van Opijnen - IJsselmuiden - 17-11-2018

Zeer tevreden.

Heel tevreden
Luc Verhofstadt - Zele - 16-11-2018

Goeie wierook, prachtig Yoko beeld, mijn vriendin is er heel blij mee.
Snelle levering. Top!!!!!

Mooi product en snelle levering !
Jeffrey Evelijn veere - Oss - 16-11-2018

Mooi product en goede kwaliteit . Ze hebben een goede snelle levering !

Duidelijk
Ingrid van Heertum - Schijndel - 16-11-2018

Site is duidelijk en overzichtelijk alle maten staan erbij. Mooi en goed ingepakt geleverd.

Snelle levering in perfecte staat
Heidi Mus - Herne - 15-11-2018

De boeddha was helemaal hetzelde als ik op internet gezien had en levering goed tr volgen en snel

Snelle levering, mooie beelden
A Rooijakkers - Roosendaal - 14-11-2018

Goed verpakt, snel binnen, en mooie beeldjes

Prima, snelle levering, mooi product!
Hanneke Sturkenboom Nolle - Soest - 14-11-2018

Verpakking mag wel verbeteren! Nu was het een oude, bruine ingedeukte beschadigde doos! Gelukkig was de Boeddha wel heel goed beschermd.

Leuke buddha gekocht
Nancy Marges - Zoetermeer - 13-11-2018

Voor onze dochter die ging reizen hebben wr een reisbuddha gekocht.

Helemaal top
Anna Hermsen - 's-Gravenhage - 13-11-2018

Snelle bezorging. Mooi beeld! Alles prima!

In een woord geweldig
Bas Haneveer - Veldhoven - 12-11-2018

Goede, duidedijke webside. Snelle levering. Bestelling geplaatst, de dag erna al geleverd.

Bestelling online
Esther Keim - Molenschot - 12-11-2018

Fijne en overzichtelijke website! Levering en betaling volgens aangegeven voorwaarden!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2691 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Fijn en snelle service en levering

  • Zeer tevreden... nog sneller dan verwacht

Voor de tweede keer, zeer tevreden.

  • Gisteren mijn bestelling binnen gekregen, tot grote tevredenheid. En dat in deze drukke tijd. Hartelijk dank, de buddha’s zijn cadeautjes, maar ik denk dat iedereen er blij mee is. Met vr gr, Carla Den Arend Schollmeijer.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen