Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.
Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.

 

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3735 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Super snel en perfect geleverd
Bruno De Bie - Halle - 7-5-2020

Zeer tevreden met ons boeddhabeeld.
Staat zeer mooi in onze tuin.
De levering was op minder dan 24 u

Happy Boeddha
Marc - Boxtel - 5-5-2020

Duidelijk webshop met heldere communicatie, levertijd was zoals beloofd.
Keurig verpakt zonder overkill aan materiaal in de doos. Top !

Fijne snelle Service
Marielle Bolk - Heerlen - 5-5-2020

goed en stevig verpakt

Wat ik wilde kreeg ik
Sandra M Brook - Amsterdam - 5-5-2020

Mooi op tijd

Super snelle levering..prachtige, gave boeddha
V. van Munster - Uithoorn - 5-5-2020

Grote boeddha besteld, supersnelle levering en prachtige, puntgave boeddha die zowel binnen als buiten prachtig staat!

Super!
S Kagchelland - Hoofddorp - 5-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Serge Ydo - Avenhorn - 5-5-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede service
Leonie van der Veen - Hurdegaryp - 4-5-2020

Goed verpakt

Tevreden
Davina Meyers - Lanaken - 4-5-2020

Heel tevreden van de aankoop bij jullie Mvg

Duidelijke website met voldoende info.
Alfred Bauwens - Deinze - 4-5-2020

De website is eenvoudig maar duidelijke opgezet. Bestellen verliep vlot. Geen negatieve punten gevonden.

Prima prijs/kwaliteit verhouding
Jennifer Kuijntjes - Almkerk - 4-5-2020

Snelle verzending en goede spullen

Super. Snelle levering
Bianca Eelen - Grobbendonk - 4-5-2020

Super. Snelle levering

Topproduct met topservice!
Nikki Tuinenburg - Zijdewind - 3-5-2020

Bestelling geplaatst, binnen enkele dagen al in huis! Duidelijke en goede foto’s en alle vragen die ik van te voren had al omschreven in de omschrijving! Bestelde artikelen goed verpakt en veilig bezorgd! Ben zeer tevreden en zou deze shop zeker aan iedereen aanraden!

Tevreden
Jayline - Rotterdam - 2-5-2020

Levering was sneller dan ik had verwacht zeker in deze Corona tijd.

Prima en snel bezorgd
JsB - Assen - 1-5-2020

Zou leuk zijn als er ook een kaartje bij komt als je voor ander adres kiest en niet gewoon de bon met bedragen weggeknipt.

Verder leuk product en snel

Super goede service
J.N.C. Baaij-van Olffen - Purmerend - 1-5-2020

Helaas beeld met beschadiging door onvoorzichtig vervoer. Werd gelijk opgelost en ondertussen staat er weer een nieuw beeld.

Goede service!
Uschi Boogerd - Uitgeest - 1-5-2020

Goede communicatie, goed verpakt, mooi assortiment met kloppende prijzen.

super mooi
Gert Vandergraesen - Heppen - 1-5-2020

ben super blij met deze zoutlampen , geven zo'n goed gevoel :)

Prima
Monique Krosschell - Voorschoten - 1-5-2020

Mooie boeddha, goed verpakt en aangekomen, ben er blij mee

Ruime keus in soorten,maten en prijzen.
Els Hoek - Zwaag - 1-5-2020

Wat je ook zoekt, voor wie je iets nodig hebt. Hier is voor elk bedrag wel iets passends te vinden.

Snel en goed
Peter Brokke - Zutphen - 1-5-2020

Ik heb de Tibetaanse gebedsvlaggen besteld en snel ontvangen. We zijn er erg blij mee en ze wapperen al keurig in de wind. Klein nadeel is dat ze wel erg snel slijten.

Netjes optijd en goede kwaliteit
Dana Dimmendaal - Hengelo - 1-5-2020

Bezorgd in de tuin gezet. Goed verpakt. Vriendelijk terug gebeld ivm leveren.

Boeddha
Nico Damen - Nuenen - 1-5-2020

Boehda besteld na twee dagen ontvangen , zeer snelle en correcte behandeling van onze deal, echt aan te bevelen om bij Boedhashop wat te bestellen .

Grandioos mooie Boeddha .
Ruud de Niet - Rijswijk - 30-4-2020

Mooie site,goede service en op afgesproken tijd geleverd !!!!

Snelle bezorging, fijne kwaliteit
H. van Dee - Amsterdam - 30-4-2020

Blij met de zorgvuldige afhandeling.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3735 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Super snel en perfect geleverd

  • Zeer tevreden met ons boeddhabeeld. Staat zeer mooi in onze tuin. De levering was op minder dan 24 u

Happy Boeddha

  • Duidelijk webshop met heldere communicatie, levertijd was zoals beloofd. Keurig verpakt zonder overkill aan materiaal in de doos. Top !

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen