Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs
Patricia Van Nimwegen - Sommelsdijk - 4-4-2022

Snelle levering.
Goede prijzen.
Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.
Carla Hendrikse - IJsselstein - 4-4-2022

Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Superschnell und alles prima!
Karen - Köln - 1-4-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed geregeld super service
Yvonne Kuipers - Boelenslaan - 1-4-2022

Omdat de kleur baden van sokkel en beeld waren anders. Ik werd gebeld voor overleg daarover.
Ik mocht mijn bestelling veranderen. Heel tevreden!

Wijze monnik
Marleen Brans - Diessen - 1-4-2022

Echt snelle nette service, maar de monnik zelf minder dan verwacht. De kwast strepen zie je erg goed, verder was degene die hem kreeg erg blij!

Perfekt
Theo Dr Jong - Julianadorp - 29-3-2022

Fantastich

Ok
Marie-Christine De Vlaminck - Ronse - 29-3-2022

Ok

prima
Marinus Moerkerke - Ter Aar - 28-3-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

uitstekend
Ineke Kruit - Stadskanaal - 28-3-2022

Snelle levering heel goed en zorgvuldig ingepakt.
Ben er heel blij mee en hij staat prachtig inde tuin.

Verpakkingsmateriaal niet afbreekbaar
Olaf Van der Zalm - Losser - 28-3-2022

Ze maken nog altijd gebruik van niet-afbreekbare "wokkels." Dat moet Boeddhashop snel aanpakken. De bestelling was wel netjes en snel geregeld, maar ik zit met afval dat bij de grijze afvalstroom moet.

Reactie Bedankt voor je terugkoppeling. Wij gebruiken altijd zo min mogelijk verpakkingsmateriaal maar producten moeten natuurlijk wel in goede staat bij de klant aankomen. Je kunt het verpakkingsmateriaal gewoon gescheiden inzamelen met de PMD afvalstroom en het oud papier. Dan wordt het netjes gerecycled.

Prachtige lamp
Jaccolien Heikoop - Heteren - 27-3-2022

Het is een prachtige lamp en heel goed verpakt geleverd. Een mooi cadeau.

Nabestelling
Jurgen Blankestijn - Amersfoort - 25-3-2022

Ik wilde 18 relatiegeschenken bestellen. Die waren echter niet allemaal op voorraad. Maar ik werd zeer goed geholpen en direct op de hoogte gesteld toen de voorraad weer was aangevuld. Na besteld te hebben de volgende dag in huis. Zeer tevreden over de service en klantvriendelijkheid!

Een mooie sokkel
Nelie Regeer - Leiderdorp - 25-3-2022

Ben er blij mee

Goede en snelle levering
Martin Oerlemans - Drunen - 24-3-2022

We zijn zeer tevreden over de snelle en goede levering van het tuinbeeld.
Fijne service. Top.

Makkelijk
Hanneke Van Loon - Rosmalen - 24-3-2022

Fijne site. Alles was makkelijk te vinden

Ik ben er erg blij mee
Nelie Regeer - Leiderdorp - 23-3-2022

Betrouwbaar

Wat een geur! Hmmmmmmm
Willem van Duyl - Schiedam - 23-3-2022

Goed product, goede service, wat wil men meer?

goede service
Jo Bleser - Baarlo - 23-3-2022

Goede service, heerlijk geurstokjes

TOP!!!
Natasja De Haan - Purmerend - 21-3-2022

Erg blij met de wierook en super snel geleverd

Alles was perfekt
Theo De Jong - Julianadorp - 21-3-2022

In ieder geval perfekt

Alles goed, produkten en service
Sansonette Van Schalkwyk - Amsterdam - 21-3-2022

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snel en goed
Esther Wybenga - Assen - 17-3-2022

Ik ben zeer tevreden

Fantastich
Theo De Jong - Julianadorp - 17-3-2022

In 1 woord subliem

positief
C Kampman - Purmerend - 17-3-2022

verzendkosten wat prijzig maar heel goed verpakt de boeddha was onbeschadigd en zag er
goed uit erg blij mee. aanrader voor eventuele nwe bestelling.

Mooie boeddha
Nel van Putten - Spijkenisse - 15-3-2022

Snelle levering en waar voor mijn geld

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5847 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Genoeg keus in producten voor een prima prijs

  • Snelle levering. Goede prijzen. Goede communicatie.

Snelle levering en in perfecte staat.

  • Heel tevreden en blij over de boedha hoofden 60cm. Erg mooi. Snelle levering, zeer goed verpakt. Een dikke 10.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen