Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 5635 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Duidelijk, meedenkend en prettig in gesprek, goede levering en service. Helemaal blij!!
Wilma Van den Berk - Ottersum - 2-12-2021

We hebben de Selenietenlamp goed verpakt en in prima staat ontvangen.. En hij staat prachtig kan ik je zeggen! Mijn man heeft de lamp kado gekregen voor zijn verjaardag en is er helemaal blij mee.
Dank je wel voor de goede zorgen!

top webshop
Joeri Cuyt - Bornem - 29-11-2021

Zeer leuke website, mooi assortiment, vlotte afhandeling en snelle levering....top.
De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit en de geuren van de Nag Champa zijn geweldig.

Alles volgens afspraak
Danny Toningr - Rozebeke - 27-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Ruime keuze
Jet Vreeken - Lelystad - 26-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super vlotte service top
Paula Oosthoek - Nieuwegein - 26-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed verzorgd
Paul - Oosterhout - 25-11-2021

Mooie site, overzichtelijk en makkelijk zaken te bestellen. Een snelle levering en uiterst zorgvuldig verpakt.

Soepel
Noordam - - 24-11-2021

Gemakkelijke bestelproces en levering

Mooie webshop
Anna De Boer - Urk - 24-11-2021

Mooie overzichtelijk winkelen heel handig

vlotte levering en keurig verpakt.
Wendy Overgaag - 's-Gravenzande - 23-11-2021

Duidelijke site en snelle levering en super goed verpakt.

Top webshop
Joep Denessen - Weert - 22-11-2021

Gemakkelijk te bestellen en snel en onbeschadigd geleverd.

Mooie zoutlamp voor onze dochter
Geert Beckers - Melick - 21-11-2021

Was wat fout gegaan bij de initiele bestelling, maar na eenmalig contact perfect opgelost door Boeddhashop (en een zeer attente actie door een mooi extraatje voor onze dochter toe te voegen :) Dank! :) )

Prachtige lamp! Helemaal tevreden!
Teunis Kroes - Elburg - 20-11-2021

Zowel het artikel, als levering, totaal geen min punten! Alleen maar lof!

snelle levering
Martin Koppelaar - Koedijk - 20-11-2021

snelle levering

Top
J v Vliet - Ede - 20-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtige lamp, uitstekend ingepakt.
M.C. - Rosmalen - 18-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snel geleverd en prima verpakt
Frans Oskam - Bodegraven - 18-11-2021

Snel geleverd en prima verpakt!

Top product
Borg Bakker - Oosterhout - 18-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prachtig beeldje!
Hanneke de Vries - Oudenbosch - 18-11-2021

Blij mee

Correct afgehandeld.
Frieda Detienne - Borsbeek - 18-11-2021

Correcte afhandeling.
.Het was een verrassingsgeschenkje; daarom werd er geen
factuur bijgevoegd.
Spijtig genoeg werd de afzender niet vermeld.

Correcte webshop met snelle levering
Isabelle Vanhie - De haan - 17-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snel geleverd mooie kwaliteit
Michel Sluis - Zoetermeer - 17-11-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Perfect
Agustina Vicente - Barcelona - 17-11-2021

Perfect

Fijne service, snelle verzending en veel keuze (aan wierook in mijn geval).
Hannie Stoel - 's-Heerenbroek - 16-11-2021

Ik vind het contact met Boeddhashop heel prettig, ze reageren snel en ik vind het een webwinkel met heel veel keuze. Niets op aan te merken.

Prima geregeld. Binnen 2 dagen in huis.!
W. Th. Bongers - Almere Haven - 15-11-2021

Het product, de BUDDHA kunnen we nog niet beoorderlen want het is een kado voor onze zoon dier op 1 december as. jarig is.

Seleniet theelichthouder
Britt Tack - Kapellen - 15-11-2021

Zeer tevreden. Het artikel komt ongeveer overeen met de voorgestelde foto van op de website. Snelle levering en goede service

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5635 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Duidelijk, meedenkend en prettig in gesprek, goede levering en service. Helemaal blij!!

  • We hebben de Selenietenlamp goed verpakt en in prima staat ontvangen.. En hij staat prachtig kan ik je zeggen! Mijn man heeft de lamp kado gekregen voor zijn verjaardag en is er helemaal blij mee. Dank je wel voor de goede zorgen!

top webshop

  • Zeer leuke website, mooi assortiment, vlotte afhandeling en snelle levering....top. De bestelde goederen zijn van goede kwaliteit en de geuren van de Nag Champa zijn geweldig.

Boeddha
Bloem
Wij gebruiken cookies voor gepersonaliseerde advertenties en ter verbetering van de gebruikservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen