Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3064 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Gewoon goed
Heika Cerfontaine - Haarlem - 21-6-2019

Goede berichtgeving over de levering, snel, goed verpakt dus gewoon goed!

Zoals altijd weer een snelle bezorging !
N.F. Kuiper-ter Maten - Sommelsdijk - 19-6-2019

Het is heerlijk, wanneer ik weer eens laat bestel, dat de producten altijd weer optijd zijn ! Namasté My Yoga Flow, Zuid-Holland.

Snel en keurig geleverd
J Goedhart - Zoetermeer - 19-6-2019

Besteld, betaald en binnen 2 dagen geleverd

kleine vriendschapsboeddha
Elly Bohlander - Barendrecht - 19-6-2019

precies goed en mooi en stevig verpakt

Prima levering
Lucy Niewijk - Sinderen - 18-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede service, mooi product
Tony Rijnen - Tilburg - 18-6-2019

Het tuinbeeld " boeddha met lotusschaal" besteld, en kon deze na het maken van een afspraak de dag erop gewoon ophalen. Bij aankomst stond deze al klaar en ik werd erg vriendelijk ontvangen en geholpen. Prima service dus!

Het beeld zelf is uiteraard ook erg mooi.

goede website en zeer snelle en goede aflevering. prima!
JB Roenhorst - Zeijen - 16-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede en snelle levering
Jolanda Verheul - Utrecht - 15-6-2019

Goede en snelle levering.

Perfect
Philip Lintvelt - Amsterdam - 15-6-2019

Keurig geleverd ben er blij mee

Perfect geleverd
Ria Klinkien - Vroomshoop - 15-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boedha
Jozef E. g Pauwels - Haasdonk - 15-6-2019

Zie onderaan

Super mooi ei goed
Sonja Vriezema - Weesp - 15-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Super klantvriendelijk
Eliot Palma - Overijse - 15-6-2019

Heb meer dan 12 gratis wierook pakkjes meegekregen, zeer blij.

Super goed
Sonja Vriezema - Weesp - 15-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

beeld mooier dan op de foto
Peter Kampen - Helmond - 15-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering!
Hilde Van het Nederend - Poortugaal - 14-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Is geoed
Justyna Domanska - Leveroy - 13-6-2019

Alle figuren is goed

Alles was in orde
Chantal Rutten - Loon op Zand - 13-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Tevreden
Hellen Rigters - Utrecht - 13-6-2019

Het is alles wat ik verwachtte.

Uitstekend
Tanja Tuijnman - Almere - 12-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

de producten zijn uitstekend
M.f Mudde - Geertruidenberg - 12-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering
Karin - - 11-6-2019

Duidelijke site en snelle levering.
Mogelijkheid tot achteraf betalen, erg fijn.

snelle verzending, product matig
O Vd Ridder - Nij Beets - 11-6-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

beeld mooier dan op de foto
Peter Kampen - Helmond - 10-6-2019

goede webshop snelle service echt top

Snelle levering, zorgvuldig ingepakt
Linda Kool - Schoonhoven - 10-6-2019

Wierook hier op platteland niet zo dichtbij verkrijgbaar, dus online besteld. Snel geleverd, netjes verpakt, alles top!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3064 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Gewoon goed

  • Goede berichtgeving over de levering, snel, goed verpakt dus gewoon goed!

Zoals altijd weer een snelle bezorging !

  • Het is heerlijk, wanneer ik weer eens laat bestel, dat de producten altijd weer optijd zijn ! Namasté My Yoga Flow, Zuid-Holland.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen