Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 5205 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Boeddha en wierook
Antoinette Harmsen Paludanus - Laren - 6-5-2021

Bestelling op tijd en goed verpakt ontvangen met bijbehorende beschrijvingen.
Zag er heel verzorgd uit!

Zoutkristallen
Karla Van Camp - Tienen - 4-5-2021

Zeer tevreden over de zoutkristal lampen. Waar voor je geld.
Mooie producten die heel snel geleverd worden.

Mooie Boeddha
Henriette Borgesius - Enschede - 4-5-2021

Mooie Boeddha, goed verpakt en een snelle levering

snel en goed
Yoka Stek - Amstelveen - 4-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede webshop. Snelle levering. Top
Myriam Steeno - Overijse - 4-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Yogiman
Maaike Redeker - Wormer - 4-5-2021

Mooi beeld en mooi cadeau om te geven!

Goed
Wim Niessen - Krimpen aan de Lek - 3-5-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geen op of aanmerkingen
Patricia Bakker - Nieuwegein - 3-5-2021

Alles is goed

Super lekker
Mandy Ho-Tam-Chay - Beverwijk - 3-5-2021

Goede kwaliteit. Super lekker. Super snel bezorgd

mooi
Tinie van Genne - Almere - 2-5-2021

heel mooi

Snelle levering
N Roedema - Harlingen - 2-5-2021

Snel en precies het verwachte

Uitsrekend
Ineke Van Kuyk - Oosterhout - 2-5-2021

Heel blij met de zoutsteen lamp die ik besteld heb, snelle levering, goed verpakt en de lamp geeft mooi licht door het bijgeleverde lampje. Een echte aanraden voor je huis

Top!
Jeniffer Rooman - Opwijk - 1-5-2021

Héél snelle levering, zoals gewoonlijk

Himalayan salt lamp
G Van Loon - Apeldoorn - 1-5-2021

Precies zoals ik me de lamp had voorgesteld! Mooie prijs en snelle levering.

top
Gerrie Toller - Woudenberg - 30-4-2021

besteld en de volgende dag al ontvangen

Goede salie
Sanne - Rotterdam - 29-4-2021

Kwaliteit

Bestelling
Els Bastemeijer - Rhoon - 29-4-2021

Zeer tevreden over mijn bestelling. Snelle levering en goede informatie

Goede levering en service
Mirelle - Heesch - 29-4-2021

Bestelling is keurig verwerkt en geleverd en netjes verpakt.

Prima service en levering
Henk De Vries - Nijeveen - 29-4-2021

De bestelde artikelen werden geheel volgens afspraken bijzonder vlot geleverd . Grote klasse.....!

Mooie boedhha en snelle levering!
M. Leeman - Dronten - 29-4-2021

Helemaal tevreden.

Zeer goed
G. Venema - Kollum - 28-4-2021

Mooie lamp en een fijne verlichting zeer blij mee

Yin Yang hanger
Ronnie Heinst - Ulft - 28-4-2021

Prima hanger voor een prima prijs

Prima service
Hilde Claesen - Diepenbeek - 28-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Zoutlamp
Ingun Bol - Noordwijkerhout - 28-4-2021

Gisteren de zoutlamp aan onze dochter kado gegeven nadat we hem vorige week hadden ontvangen.
Mooie lamp! Binnen het uur was het gratis lampje kapot en moest het vervangen worden.
Jammer dat het een lampje is met energielabel E zeker omdat de lamp erg veel zal branden.

Toen de lamp bij ons werd bezorgd, schrokken we erg vannde verpakking. De lamp was duidelijk te groot voor de doos en deze was met veel plakband bij elkaar getrokken. Waren dus ook bang dat een kwetsbaar product als een zoutlamp beschadigd zou zijn. Gelukkig was dit niet het geval. Dit hebben we uiteraard direct gecontroleerd en niet de verjaardag van onze dochter afgewacht .

Prima
Margriet Verwoord - Helmond - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5205 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Boeddha en wierook

  • Bestelling op tijd en goed verpakt ontvangen met bijbehorende beschrijvingen. Zag er heel verzorgd uit!

Zoutkristallen

  • Zeer tevreden over de zoutkristal lampen. Waar voor je geld. Mooie producten die heel snel geleverd worden.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen