Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 4227 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Zeer tevreden!
K.E. Van den Dool - Rotterdam - 29-9-2020

Mooie grote zoutlampen ontvangen. Precies zoals verwacht, blij mee. Houten voet, lamp-armatuur en lampje meegeleverd. Helemaal compleet!

Mooi boeddhabeeld gekocht! Uitstekende service!
Brigit Van de Wiel - Uden - 28-9-2020

Prima webshop, uitstekende service, persoonlijke benadering.
We hebben een prachtig beeld in de tuin staan en zijn dik tevreden.

Boeddha vrijdag
MFJ Coolen - Helmond - 28-9-2020

Ik ben zeer tevreden

Prima kwaliteit, prima bestelproces
Bart Verberne - Duizel - 27-9-2020

Zoals altijd prima weer!

Snelle levering
Brenda Alsemgeest - Amstelveen - 27-9-2020

Zeer snelle levering, goed verpakt ookal waren de dozen van de kleine Boeddha’s beschadigd de Boeddha’s zelf waren nog helemaal in orde!

Was snel en netjes verpakt zag ervoor uit
Ria Langenbach - Schiedam - 27-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

mn eerste zoutlamp
Aafke Brandes-Bekius - Alphen aan den Rijn - 26-9-2020

heel blij met mn zoutlamp.klein mankement ( kapotte draad) maar dat werd deze zelfde week netjes opgelost.

prima
Annemarie de Haan - Almere - 26-9-2020

snel en goed. Leuke boeddha's

Niks op aan te merken!
Sylvia C. - Groningen - 25-9-2020

Alles wat netjes ingepakt en voldeed aan de beschrijving.

Prima product netjes thuis bezorgd.
Marique Van Bladel - Schijndel - 25-9-2020

Mooie lamp, goed ingepakt en dus goed aangekomen. Snelle bezorging. Heel blij mee!

Goede service snelle levering
Rob Minnen - Arnhem - 25-9-2020

Goede bereikbaarheid behulpzaam

Ruime keus van producten
AJM Convents-Willems - Heinkenszand - 25-9-2020

De set werd snel geleverd en was heel goed verpakt!

Prima service
LF Bovenschen - Giessen - 25-9-2020

Vlot verstuurd goed verpakt precies wat ik verwachte.
Goede service wil je het artikel eerst zien is altijd mogelijk.

snelle actie
Addie Verdiesen - Tiel - 25-9-2020

Vandaag besteld, andere dag in huis

Zeer tevreden
Eline Coppens - Tilburg - 25-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

SALT LAMP
Malgorzata Plawecka - Overijse - 25-9-2020

Love it!
Great quality, great quick delivery and packaging,they made sure nothing breaks.
Will definitely use this website again.

mooi paneel
Rpp Aarts - Horst - 24-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Duidelijke site, snelle levering
Anne Vd Valk - Voorhout - 24-9-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Gewoon goed !!!
Erna E Wisman - Zandvoort - 24-9-2020

Prachtige Boedda ,snelle levering ,goed verpakt !!!!
Super blij mee

Prima geregeld
Henk Verburg - Noord-Scharwoude - 24-9-2020

Het was niet de eerste bestelling, maar ook nu weer een mooie zoutlamp ontvangen.
Zorgvuldig verpakt en keurig afgeleverd.

Ze was er blij mee
Tom Kamphuis - Arnhem - 24-9-2020

Ik had een mooie sfeervolle lamp nodig voor m'n vriendin en dat was deze zeker.

Heel mooi licht
Becky vd Berg - Zoetermeer - 23-9-2020

Ik ben blij met het lampje, jammer dat de stekker erg kort is, dus je moet de lamp binnen een meter van het stopcontact willen plaatsen.
Meteen nog een zelfde lamp besteld, deze was echter de helft aan grootte als die ik ervoor ontvangen had. Logisch dat er verschillen in zitten, maar dit is wel een heel groot geschil.

Réponse sur le service
Dominique Bosseler Dominique - Pepingen - 23-9-2020

Service rapide et très sérieux

Uitstekend
Reint Lieftink - Olst - 23-9-2020

wederom nog 1zoutlamp besteld, netjes verpakt, TOP

levering
Trijnie Dik-Hartman - Westzaan - 23-9-2020

goede producten. Snelle levering

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4227 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Zeer tevreden!

  • Mooie grote zoutlampen ontvangen. Precies zoals verwacht, blij mee. Houten voet, lamp-armatuur en lampje meegeleverd. Helemaal compleet!

Mooi boeddhabeeld gekocht! Uitstekende service!

  • Prima webshop, uitstekende service, persoonlijke benadering. We hebben een prachtig beeld in de tuin staan en zijn dik tevreden.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen