Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.
Corona-info - Wij gaan door! - Meer informatie
Je kunt nog steeds normaal bij ons bestellen. We versturen alle
bestellingen en PostNL bezorgt je pakketje ook gewoon bij je thuis.

 

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 3572 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Perfect
Natasja Soltani - Haarlem - 26-3-2020

Prachtige Himalaya zout lampen besteld, snel geleverd, goed verpakt en prachtige lampen! Heel erg tevreden en raad het dan ook iedereen aan om hier deze prachtige spullen te kopen!

Goede communicatie
Herwin Frijters - Utrecht - 25-3-2020

Mijn bestelling is precies zo afgehandeld zoals aangekondigd. De producten waren ook exact zoals omschreven. Top.

aanrader
Annuska Veenstra - Jirnsum - 25-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goede levering en alles in mooie staat
Munish Rama - Venlo - 24-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering, goede producten.
Marcia Westerhof - Ulft - 24-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

100% tevreden
Náthalie de Koning - Sprang-Capelle - 24-3-2020

Snel verstuurd. Netjes verpakt. Goede kwaliteit producten. 10+ dikke aanrader

Snelle levering en product zoals op de foto
Mariska Nieuwdorp - Goes - 24-3-2020

Mooie mala ketting Ziet er uit zoals op de foto.

snelle levering
Fabiene Reuvers - Oss - 23-3-2020

mooie orginele spullen
snelle levering

Snelle, goede service!!
Marcel Twisk - Alkmaar - 22-3-2020

Niets te klagen, alles perfect geregeld

Snelle levering
Biggi van Nassauw - Heerhugowaard - 22-3-2020

Na bestelling had ik het product binnen 1 dag in huis.

goed
Jos van Winkel - Venhuizen - 21-3-2020

Goede kwaliteit ruime sortering en snelle levering.

Snelle levering
Lex Van Vorselen - Zelhem - 21-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Alles naar wens
Kristof Bruynseels - Hulshout - 21-3-2020

Een heel mooi tuinbeeldje en perfecte levering

Prima service en levering
Martine Kapaan - Leiden - 21-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Adequaat
Ad van Schaik - Bergen op Zoom - 21-3-2020

Snelle levering

Boeddha
Erica Van Kempen - Harmelen - 20-3-2020

Snelle levering en zo netjes verpakt toppie hij is prachtig

Zoutlamp
Frank Wesmaas - Purmerend - 20-3-2020

Snelle levering goed verpakt,en staat erg mooi in huis

Aanbevolen
Jan Heuren - Echt - 20-3-2020

Snelle en correcte levering.

Snel bezorgd
H - Apeldoorn - 19-3-2020

Snel bezorgd. Goed product.Met gloeilampje geleverd , ik kon dus mijn lamp meteen gebruiken. Top service!

keurig op tijd verstuurd
Maria Jager - Groningen - 18-3-2020

mooie kwaliteit van beeld foto er van gemaakt en door gestuurd aan vriendinnen

Prima
M Van Poorten - Amsterdam - 17-3-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Prima verlopen bestelling
Jos Bindels - Heerlen - 17-3-2020

Snel en correct afgehandeld.

Goede kwaliteit mooie producten
Kim Van Straeten - Sassenheim - 17-3-2020

Mooie producten snel geleverd en goede prijs

Prima service
Geke - - 17-3-2020

Er miste wat bij de bestelling, mail gestuurd en direct nagezonden.
Super snelle levering, en voldoet zeker aan de foto's

Prima
Selina - Hengelo - 15-3-2020

Mijn eerste bestelling (kleine bestelling) en die werd supersnel geleverd.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

3572 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect

  • Prachtige Himalaya zout lampen besteld, snel geleverd, goed verpakt en prachtige lampen! Heel erg tevreden en raad het dan ook iedereen aan om hier deze prachtige spullen te kopen!

Goede communicatie

  • Mijn bestelling is precies zo afgehandeld zoals aangekondigd. De producten waren ook exact zoals omschreven. Top.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen