Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 4338 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Levering
Paula Bijwaard - Dokkum - 2-11-2020

Snelle levering, mooie kwaliteit

Dik tevreden
Rob Oliemans - Heerhugowaard - 1-11-2020

Dik tevreden over de bestelling, bezorging en de vragen die ik heb gesteld.

keurig ingepakt en snelle levering
P.a Tuin - Schagen - 1-11-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

cadeau voor kleinzoon met 5 dec
Jacques v an Hove - Heerhugowaard - 1-11-2020

vriendelijke en klantgerichte benadering en professionele afhandeling

Gewoon goed.
De Bruin - Dordrecht - 31-10-2020

Voor de 2e keer bij boeddhashop besteld. Uitstekende communicatie en snel geleverd.

Goede snelle levering
Gerwin Van Dijk - Ede - 31-10-2020

Alles zat netjes verpakt

Prima.
H Rozema - Emmen - 31-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle service, prima in orde
Thierry Maes - Tienen - 31-10-2020

Pakket snel toegekomen en goed zorg voor gedragen. Producten waar je gelukkig van wordt.

Uitstekende service en mooi product
Betty Ouwens - Rotterdam - 31-10-2020

Snelle levering en prachtige producten.

Snel en lekker
Jeannette Waage - Santpoort-Noord - 31-10-2020

Snelle levering goed verpakt in een doos waarin de geur van wierook
duidelijk aanwezig is: heeeeerlijk!

Snelle verzending
Corrie Smit - Mijnsheerenland - 31-10-2020

Heel goed. Verzorgd

Top!!
Tiemessen - Doetinchem - 29-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Supersnelle levering van supermooie zoutlampen in superconditie
Françoise Opsomer - Ronse - 28-10-2020

Alles was pico bello in orde, de levering kwam er sneller dan aangekondigd, was goed verpakt, en de lampen beantwoordden helemaal aan de verwachtingen.
Julie website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Mooie zoutsteen waxinelichthouders ontvangen!
Jolanda Schmidt - Hendrik-Ido-Ambacht - 27-10-2020

In het echt nog mooier dan op de foto. Heel sfeervol.

Snelle en correcte afhandeling.
Gerda Borsch - Weesp - 27-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Uitstekend
Ada Gielen - Goes - 27-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Goed product en snelle levering
E - Schoonebeek - 27-10-2020

Uniek beeldje van goede kwaliteit en afwerking. Daarnaast ook nog stevig verpakt en snel geleverd

Mooi sfeerlicht
E Kooyman - Rotterdam - 27-10-2020

Staat heel leuk, en geeft een mooi zacht licht! Waxinelichtje past er makkelijk in.
Heb er twee aangeschaft, en ben er heel blij mee!

Had het product de volgende dag in huis, prima dus!
Cees Wiggermans - Alkmaar - 25-10-2020

Het product viel in goede aarde. Ik had een bronzen buddah besteld voor een gift aan een vriendin. Deze heb ik vandaag aan haar gegeven en ze vond het godinnen beeld werkelijk prachtig mooi!! Best ook wel een aardig zwaar beeld. Als ik op een vreemde webshop kom bel ik de mensen eerst even op om dingen te vragen, de telefoon werd snel opgenomen. Al met al een erg goede zaak!

Topwinkel
Marianne Nieuwenhuizen - Hengelo - 25-10-2020

Mooie producten, snelle levering, goed op de hoogte gehouden van alles.

Netjes verpakt
Esther Brouwers - Vlaardingen - 24-10-2020

Mooie producten, netjes verpakt. Snel verzonden

Dik tevreden
Marian Janssen - Nieuwegein - 24-10-2020

Overzichtelijke website. Komen hun afspraken na, bestelling was volgende dag al in huis en keurig verpakt. Lamp was in prima staat. Ik ben dik tevreden en bestel de volgende keer weer bij boeddhashop.

Goede service
Patrick Van Drunen - Wapenveld - 24-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

alles liep perfect
RTW Oldenboom - Doetinchem - 24-10-2020

alles perfect, bestellen duidelijk, levering uitstekend, product voorlopig wat ik verwachtte. pluim, vr.gr.

Snelle service
P Sentveld - Egmond-Binnen - 23-10-2020

Mooie website

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4338 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Levering

  • Snelle levering, mooie kwaliteit

Dik tevreden

  • Dik tevreden over de bestelling, bezorging en de vragen die ik heb gesteld.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen