Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 2896 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Snel en betrouwbaar
Brechje de Jong - Rosmalen - 16-3-2019

Makkelijk om bestelling te plaatsen, snel geleverd. Dus betrouwbare en snelle service

Goede producten en uitstekende service
Pierre Kleinjans - Brunssum - 14-3-2019

Dit is de tweede keer dat ik een boeddhabeeld aangekocht heb.
Beide beelden voldoen prima aan de verwachting en ik zal niet twijfelen om hier nogmaals iets aan te schaffen. De service is werkelijk uitstekend. Een zeer professioneel bedrijf.

Mooi product en goed geleverd
Frank Weemaes - Hilversum - 14-3-2019

Alles keurig volgens bestelling

Zeer tevreden
Vanessa Van der Wansem - Hoorn - 14-3-2019

Goede kwaliteit .

Snel geleverd
Nathalie Albert - Rijswijk - 13-3-2019

Bestelling correct en zeer snel geleverd

Alles is goed
Els Verdonck - Moerzeke - 13-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

vlotte aflevering
Leonie Van Rij - Leusden - 12-3-2019

de bestelde zoutlampen werden , goed verpakt, heel vlot afgeleverd

Fantastisch
Maggie Tuyp - Amstelveen - 12-3-2019

De geboortedag Boeddha was een goede keus evenals het Chinese Boeddha beeldje zittend op een kikker. Het waren cadeautjes voor iemand die heel veel Boeddha's verzamelt en hij was er ontzettend blij mee.

Geweldig
Marina Olieslagers - Berchem - 12-3-2019

Vlotte levering en uitstekende producten.

goed
Bas van Duyn - Katwijk - 11-3-2019

altijd goeden servies

zoutlamp
Anne-Floor Nolet - Amsterdam - 10-3-2019

Netjes de zoutlamp ontvangen. Is nog groter dan ik had verwacht, maar heel blij mee.

Snelle levering en prima prijs.
Jeroen van Nieuwland - Beverwijk - 10-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

super bedankt
Janice Chung - Nieuw-Vennep - 6-3-2019

..

Zeer tevreden
Lydiane leonie Vanden broeck - Zwijndrecht - 6-3-2019

Hallo ik ben zeer tevreden van de snelle verzending. De zoutsteen is een hele mooie en geeft rust in de kamer.

Snelle levering
Vera Van Couteren - Brecht - 5-3-2019

Alles werd snel geleverd en heel goed verpakt , ik ben een tevreden klant

Mooie zoutsteenlamp
JJ Ummels - Maastricht - 5-3-2019

Heb deze in goede orde ontvangen. De zoutsteenlamp was mooie verschijning in onze woonkamer. 's avonds mooi warm licht. Overdag een mooie aanzicht. De zoutsteen theelichten waren een mooie verschijning 's avonds en overdag. Voor deze set een echte aanrader. Voor degene die zo iets willen aanschaffen zeker bij Boeddhashop doen.

Goede service!
Conny - Enschede - 5-3-2019

Vragen worden snel beantwoord en de bestelling razendsnel geleverd.

Goede aankomst
Andrea Merle - Alphen aan den Rijn - 3-3-2019

Ik wil jullie laten weten dat mijn bestelling goed en snel is aangekomen , bedankt voor de service!!!

Snel online bestelling plaatsen en snel in huis!
Jeannette den Besten - Zeist - 3-3-2019

Goede services & en zeer klantvriendelijk. Bestel altijd hier mijn wierook omdat ik weet hoe je geholpen wordt als klant. Snelle reactie terug als je een vraag hebt gesteld. Voor mij geen andere webwinkel.

Mijn boeddhabeeld
Joke Van Buren - Brielle - 1-3-2019

Ik ben erg blij met het beeld. Deze zomer heb ik dat beeld gekregen van mijn collega's .Superblij ermee. Mijn schoonzoon vond hem geweldig. Nu heeft hij een nieuw huis en wensen we hem alle geluk toe middels dit beeld. Hij was zoooo blij hiermee en wij ook!
Echt geweldig!

Mooie producten en snelle en duidelijke communicatie
Jenna Vanheuckelom - Geel - 1-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

snelle levering
Diny Wolters - Lichtenvoorde - 1-3-2019

super mooie beeldjes

Snelle verzending
Dany Heinderson - Eernegem - 1-3-2019

Alles netjes ingepakt.

Iitstekend
Bea Van Leeuwen - Langbroek - 1-3-2019

Ik heb verder geen opmerkingen.

Boeddha
Paula Janssens - Beveren - 1-3-2019

Alles voldeed aan men verwachtingen!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

2896 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.6

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Snel en betrouwbaar

  • Makkelijk om bestelling te plaatsen, snel geleverd. Dus betrouwbare en snelle service

Goede producten en uitstekende service

  • Dit is de tweede keer dat ik een boeddhabeeld aangekocht heb. Beide beelden voldoen prima aan de verwachting en ik zal niet twijfelen om hier nogmaals iets aan te schaffen. De service is werkelijk uitstekend. Een zeer professioneel bedrijf.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen