Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 4338 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Goede service
Eddy Present - Mechelen - 23-10-2020

Snelle respons, goede mogelijkheid tot opvolging pakket, goed verpakt.

Voldoet aan alle wensen
Yannick Claes - Antwerpen - 23-10-2020

Product was zoals beschreven, goed verpakt en snel geleverd. En dit alles aan een democratische prijs! Ik ben een tevreden klant

Super ervaring
Nina Hendrickx - Mol - 23-10-2020

Heel blij met mijn Boeddha voor mijn yoga kamer! Super snelle correcte levering

Zoutlampjes
Sjany Deunhouwer - Maasdam - 23-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geweldige website
Monique van Empel - 's-Hertogenbosch - 23-10-2020

Mooie betaalbare producten, makkelijk bestellen en overzichtelijke website

Snelle levering
Kim Bos - Purmerend - 23-10-2020

Zeer tevreden

Mooie lamp
Teun Paulusssen - Venlo - 23-10-2020

Mooi licht, goede kwaliteit, lange kabel

Mooi
Tugce Fidan - Nijmegen - 23-10-2020

Heel mooi en snelle levering,ik zal zeker nog een bestelling doen en aan iemans kado doen.

Super
Sandra Woudstra - Landgraaf - 23-10-2020

Tevreden ik betaal meteen de 27 ste

Prima!
Mandy - - 22-10-2020

Makkelijk bestelproces en een snelle verzending.

sneller levering
Mirelle Monsuur - Badhoevedorp - 22-10-2020

erg blij met mijn happy boedha

prima shop betrouwbaar
Nelson l. Willems - Alphen aan den Rijn - 22-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Fantastische webshop.
Colin Janssen - Brunssum - 21-10-2020

Meerdere keren wierook gekocht. Een tijd geleden ook een Mala voor persoonlijk gebruik en een voor een kennis van mij. Kortom, geweldige webshop en fantastische kwaliteit.

Fijn licht van twee zoutlampen
Ria - Biddinghuizen - 21-10-2020

De zoutlampen geven erg mooi licht. Ik had een lamp van 18 kilo en 10 kilo besteld. qua hoogte zijn ze beide bijna even groot. De lamp van 10 kilo is puntiger en hierdoor komt het licht iets meer tot zijn recht. De grote lamp van 18 kilo meer besteld om zijn positieve gezondheidsvoordelen. De vorm van de 18 kilo lamp is bij meer meer rechthoekig, waardoor er aan de bovenkant weinig kleur waar te nemen tav de 10 kilo lamp.
Overall erg tevreden over service (lampen worden goed verpakt) en over prijs/kwaliteit.

Goed
T. Timmerman - Echt - 21-10-2020

Goed

Geweldig
Linda Florack - Oosterhout - 21-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

top shop
Geert De Wolf - Oudenaarde - 20-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Alles OK, geen opmerkingen
Patrick Snellenberg - Nieuwegein - 20-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooie lamp, prima service
Inke Camphens - Heeten - 20-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Snelle levering, zeer tevreden
Monique Zijlmans - Drongelen - 20-10-2020

Een Himalaya zoutlamp en een selenietlamp besteld. Ondanks de vele kilo´s keurig verpakt en onbeschadigd aangekomen.

Geweldig
Nm Neven - Hellevoetsluis - 19-10-2020

Snelle levering uitstekend product

top
Monique de Boer - Kaatsheuvel - 19-10-2020

Netjes binnen een dag binnen. Alles goed verpakt en fijn klantenservice.

Snelle levering, juiste procuct
H.C.A.M. van Poppel - Tilburg - 19-10-2020

Ik heb verder geen opmerkingen.

Alles ok
Marie-christine de Vlaminck - Ronse - 18-10-2020

Alles ok

Snelle levering
Frieda van der Zwam - Rijen - 18-10-2020

Snelle levering en zeker niet duur. Ik ben zeer tevreden

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

4338 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Levering

  • Snelle levering, mooie kwaliteit

Dik tevreden

  • Dik tevreden over de bestelling, bezorging en de vragen die ik heb gesteld.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen