Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 5205 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Zoutlamp
Debbie - Tegelen - 27-4-2021

De order snel ontvangen, goed ingepakt en de lampen zijn heel mooi! Bedankt

Top
Annick De Grande - Oostkamp - 27-4-2021

Vlot en correct

Prima
John Takx - Oud Gastel - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Mooi lampje. Snelle bezorging
E Van Iersel van- Muyris - Alphen aan den Rijn - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Wat jullie zeggen komt ook uit
Peter Koenen - Cuijk - 27-4-2021

Wat jullie beloven komen jullie ook na, zeer snelle levering en duidelijkheid over de levering.

Precies wat ik zocht.
Jon Osborn - Uithoorn - 27-4-2021

Mooi rijstkorrel buddha beeld en gebedsvlaggetjes.

Het is heel goed gegaan
Hans Van de Wijdeven - Gemert - 27-4-2021

En een heel goed product

Uitstekend!
Kelly Philips - Heerlen - 27-4-2021

Product is zoals het staat afgebeeld op de site. Het wordt goed ingepakt voor bezorging en de informatie vooraf klopt.

Ok
Paul Ceuppens - Lint - 27-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Supergoede service..!!
Wilfred Uitterdijk - Zuid-Scharwoude - 26-4-2021

Het ging even mis bij PostNL, maar de mensen van Boeddhashop hebben voor een prima oplossing gezorgd. Hele goede service en nogmaals bedankt..!! Groet, Wilfred.

Prima product en snel geleverd
Ton Vd Linden - Maarn - 25-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

prachtige boeddha
Hanneke van Son - Schijndel - 25-4-2021

de afhandeling van onze bestelling was perfect. Keurig op tijd. De boeddha voldeed geheel aan de verwachting.

Snel geleverd en goed verpakt. Waar voor je geld.
Caroline Guijt - Katwijk - 25-4-2021

Mooie rode zoutlamp besteld. Snel geleverd en goed verpakt. Heel blij mee.

Prima service en prachtige beelden
Ilona Wismans-Lange - Gemert - 25-4-2021

Prima service en prachtige beelden. Mijn ouders zijn super blij met hun cadeau!

Prachtige zoutlamp en uitstekende service
BRENDA VAN DEN DOOREN - SALUDECIO - 25-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

mooi product en snelle levering
Dany Van der Rieten - Schilde - 25-4-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Himalaya theelichten
Carla van Aggelen - 's-Gravenhage - 25-4-2021

Ik vind ze zo mooi! En de service is goed! Snelle levering van n financiële afhandeling

Fijne webshop
Joke - Apeldoorn - 25-4-2021

Mijn bestellingen worden altijd netjes en snel geleverd. Fijne webshop.

Super goed
Yolanda Maessen - Deurne - 24-4-2021

Een snelle levering van mijn seleniet lamp. Super goed ingepakt ben er erg blij mee.

Super
Annemarie Scheurwater - Hoofddorp - 24-4-2021

Snelle levering

Mooi en goede kwaliteit
Wendy Van der schans - Drachten - 24-4-2021

Zeer tevreden beeld is prachtig. En staat op een hele mooie plek bij mijn vriendin.

Super!
Naomi Ermen - Barendrecht - 24-4-2021

De zoutlamp was snel geleverd en hij is prachtig!

Top!!
Corine Struijk - Sprang-Capelle - 24-4-2021

Top website en snelle levering

Het product dat ik wilde en nodig had..
Marike Rispens - Almen - 24-4-2021

Mooie kleine boedha beeldjes dir ik gebruik als relatiegeschenk...
Snel geleverd en mooi product...

Fijne webwinkel
Stella Birahy - Ellecom - 24-4-2021

Fijne winkel met Mooie producten en snelle levering.Communicatie ook prima!

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5205 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Boeddha en wierook

  • Bestelling op tijd en goed verpakt ontvangen met bijbehorende beschrijvingen. Zag er heel verzorgd uit!

Zoutkristallen

  • Zeer tevreden over de zoutkristal lampen. Waar voor je geld. Mooie producten die heel snel geleverd worden.

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen