Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen

Beoordelingen Boeddhashop

Beoordelingen Boeddhashop


Terug

Hieronder zie je alle shopreviews van Boeddhashop. 5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7!
Productspecifieke reviews kun je terugvinden op de productpagina's.

Perfect!
Henk Arts - Hoofddorp - 20-7-2021

Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!
Camille Claeyssens - Kalmthout - 17-7-2021

Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Snelle levering, goede producten
Ellen Van Tongerloo - Westerlo - 17-7-2021

Levering was er sneller dan verwacht.
Producten zeer goed verpakt

Uitstekende service
Mies Mertens - Boechout - 17-7-2021

Ik heb gebedsvlaggetjes besteld en de levering was, zoals bij elke bestelling, snel en correct. Bedankt!

Topservice
Ineke Baauw - Erica - 16-7-2021

Snelle levering, precies zoals in de omschrijving.

Goede webshop.
Paul Van Daal - Linne - 15-7-2021

Bestelling nog eerder dan verwacht ontvangen, waar voor je geld. Ga zeker nog eens bestellen.

snelle levering
Ina Rijnberg - Vlissingen - 15-7-2021

het was een snelle levring

prima service
Jurn Buisman - Heerde - 15-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Geweldig en snelle levering
Piet Nijp - Arcen - 15-7-2021

Na de bestelling gedaan werden we al gauw geïnformeerd hoe e.e.a. verder zou worden afgehandeld. Het klopte allemaal.
Het is bedoeld als een kadobon voor iemand.
Een suggestie, doe er een beschrijving bij wat het is, wat het doet etc.

Mooie Boeddha’s
Vicky Vos - Heesch - 14-7-2021

Ik had 3 verschillende Boeddha’s besteld. Alle 3 zijn ze prachtig! Ik heb er mensen erg blij mee gemaakt

Snel gevonden
Martin Hobers - Almelo - 14-7-2021

Ik was op zoek naar een bouddha beeld voor in mijn tuin en kwam al vrij snel op jullie site terecht. Ik hoefde niet lang te zoeken en vond in het overzichtelijk aanbod al snel het beeld dat goed zou passen. De levering was snel, het beeld goed verpakt.

Top!!
Ilona Tiemessen - Doetinchem - 14-7-2021

Ik heb verder geen opmerkingen.

Happy boeddha
Silvia Bessems - Maastricht - 14-7-2021

Goed geïnformeerd over de levering en ook de info over de producten zijn goed en duidelijk.

Boeddha staand
Helga Buchebner-Wangerek - Lottum - 14-7-2021

Ben tevreden, alles goed en snel, dus perfecto!!

Goed verzorgd
Piet Opmeer - 's-Gravendeel - 13-7-2021

uitstekend

Lamp
Kim Trimbach - Loon op Zand - 13-7-2021

Super mooie lampen. Hopen dat ze echt wat gaan doen ook.

Prima
Jacqueline Daniels - Amstelveen - 13-7-2021

Nelle en nette levering van mijn Boeddha vlaggetjes. Blij mee

Sfeervol!
Marissa Pronk - Heerhugowaard - 13-7-2021

Heel blij mee , alle verwachting overtroffen!
Snelle levering, ik ga vast meer bestellen op deze site.

Zoutlamp groot
Paul Roelen - Kaatsheuvel - 13-7-2021

Zeer mooie grote zoutlamp. Geeft echt een warm licht. Goed ingepakt en snel geleverd. Schoonzus zag deze en heeft er zelf nu ook 1 gekocht. De Theelichtjes (Himalaya) zijn ook perfect. Het waxinelichtje valt er wat dieper in, waardoor het licht effect nog mooier wordt.

Prachtig theelicht! precies zoals afgebeeld.
Karin Lange - Limmen - 13-7-2021

Mooi theelicht, snel geleverd en precies zoals afgebeeld

duidelijke site
Jan Beuze - Weener - 13-7-2021

keurig op tijd geleverd, ook voor buiten Nederland, binnen twee dagen bezorgt.

Goede service
N Regeer - Leiderdorp - 11-7-2021

Aan de telefoon gehad en ik ben netjes geholpen

Leuke webwinkel
Pieter Paul Cartens - Bergen op Zoom - 10-7-2021

Prima service, netjes verstuurd, aanrader!

Ziet er goed en verzorgd uit in doos
Antwan de Jong - Nijkerk - 10-7-2021

Mooi in doos gekregen met daarin mijn bestelling leuke Boeddha.s 6 in doosje goed verpakt in doos zeer tevreden

Snelle levering!
Claudia Van Ommeren - Soest - 9-7-2021

Heerlijk weer Nag Champa in mijn huis…en een prachtige houten wierrook toren! Zeer snelle levering ook.

  • Ruime keuzeRuime keuze
  • Alles zelf op voorraad!Alles zelf op voorraad!
  • 100% veilig bestellen100% veilig bestellen
  • Snel verzonden met PostNLSnel verzonden met PostNL
  • Uitstekende serviceUitstekende service
  • Niet goed? Geld terug!Niet goed? Geld terug!
  • Achteraf betalen mogelijkAchteraf betalen mogelijk

5432 klanten beoordeelden ons met gemiddeld een 9.7

En daar zijn wij erg trots op! Bekijk alle klantbeoordelingen op deze pagina.

Perfect!

  • Beeld was er de volgende dag (!) en prima stevig ingepakt

Snelste levering ooit!

  • Ik koop de wierook al lang maar het nog nooit besteld, via deze weg is ongelooflijk! Nog sneller dan even naar de winkel :)

Boeddha
Bloem
Cookies verbeteren de gebruikerservaring op onze site. Is dat akkoord? Akkoord Instellingen